Radau gan įdomų ir paprastą megztuką,. bet nelabai žinau kaip megti
megztukas
QUOTE(tortilija @ 2007 09 04, 09:53)
noriu ir as pasirodyti ir pasigirti savo paskutiniuoju darbeliu
pasigirsiu ir aš, nors dar ne visai baigtas - nepritvirtintos gėlės ir užsegimo nėra.Bus merginai į darželį, nuo pirmadienio pradės lankyt.
QUOTE(tortilija @ 2007 09 04, 10:53)
pirmoj foto modelis koks! pasakiska fotografija!
va, kątik baigiau. Kiap manot ar dar dekoruot kuo ar ne? Galvojau alyvinėm nertom gėlytėm...
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 03:16)
va, kątik baigiau. Kiap manot ar dar dekoruot kuo ar ne? Galvojau alyvinėm nertom gėlytėm...
nu labai gražu aš kai mėgstu tokius neperkrautus modeliukus, tai sakyčiau nieko daugiau nereikia, puošnu iš rašto margumo, nu čia mano nuomonė, šiaip labai gražu
Mano dukra irgi prašo, kad jai numegzčiau, dabar sau skraistę mezgu tada jai bandysiu, o kaip ten taip priekyje gražiai suimta?Gal schemutę turi?
QUOTE(myte @ 2007 09 04, 20:31)
pasigirsiu ir aš, nors dar ne visai baigtas - nepritvirtintos gėlės ir užsegimo nėra.Bus merginai į darželį, nuo pirmadienio pradės lankyt.
Nu labai faina Tik aš tavo vietoje nebūčiau dėjusi tų spalvotų gėlyčių-mano nuomone kažkaip jų per daug, užtenka tų viršuj (tik nesupyk, čia tik mano nuomonė ). Arba aš dar uždėčiau tokias pat žalias apačioje...
Bet idėja labai faina!!!
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 04, 19:26)
Nerodo
Myte liuks darbeliai
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 05, 09:48)
O jūsų darbeliai tikrai gražūs Tikiuosi kad ir aš greitai galėsiu pasigirti
Jau ir man neberodo Aš niekada nesu mezgusi to ripsiuko, tai tik tos vietos ir nežinau Pabandysiu įkelti kaip nuotrauką
nu bet jūs ir auksarankės
aš irgi jau įpusėjau pirmą blyną
aš irgi jau įpusėjau pirmą blyną
QUOTE(taburete @ 2007 09 05, 11:03)
Gausi pasirodyt, pasigirti
QUOTE(artita @ 2007 09 05, 06:29)
nu labai gražu aš kai mėgstu tokius neperkrautus modeliukus, tai sakyčiau nieko daugiau nereikia, puošnu iš rašto margumo, nu čia mano nuomonė, šiaip labai gražu
Mano dukra irgi prašo, kad jai numegzčiau, dabar sau skraistę mezgu tada jai bandysiu, o kaip ten taip priekyje gražiai suimta?Gal schemutę turi?
ten viduryje tiesiog daroma pynė ir iš abiejų jos pusių pridedama po akį gerojoje eilėje.
QUOTE(ai-and-ai @ 2007 09 05, 08:19)
Nu labai faina Tik aš tavo vietoje nebūčiau dėjusi tų spalvotų gėlyčių-mano nuomone kažkaip jų per daug, užtenka tų viršuj (tik nesupyk, čia tik mano nuomonė ). Arba aš dar uždėčiau tokias pat žalias apačioje...
Bet idėja labai faina!!!
Bet idėja labai faina!!!
kažkaip nuobodžiai atrodė, tai pirmiausia buvo uždėtos tos margos, po to ant kaklo...sakai dar dėt megztinio apačioje? nebus per daug nors jos visos dar nepritvirtintos, tai galima eksperimentuot