Laukiam, oi kaip laukiam nuotraukyčių
QUOTE(anastazas @ 2007 07 19, 15:50)
ačiū
Labai noreciau pirmojo, nerto, pavyzdzio schemute gauti .
Buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Oresta3 @ 2007 07 19, 19:17)
Sveikutes , tikiuosi nesupyksit jei nerta idesiu
Papildyta:
Cia kai buvau nescia meszgiau
Papildyta:
ir dar liemenyte
Papildyta:
Cia kai buvau nescia meszgiau
Papildyta:
ir dar liemenyte
Kaip cia man taip? Ne i ta zinute atakyma parasiau
Norejau tu kelnyciu nerimo schemutes
Bandziau dabar pasiskaitineti kaip ta nuotrauka ikelti ir supratau, kad teks internetiniame kokiame nors puslapyje isikelti pirmiausia nuotraukeles, nes bent jau man neleidzia tiesiai is kompiuterio cia ikelti. Ar ir jums taip? Juk 100 zinuciu tai turiu parasiusi....
QUOTE(melisyte @ 2007 08 20, 10:55)
mano storuliukei standartiniai išmatavimai netinka. Per mažas Vos neverkiau, šitiek darbo, visą dieną mezgiau, net rankas skauda
As tokiu atveju neardau viso mezgfinio, o papildomai numezgu kokio reikia plocio juostele tokiu paciu rastu ir dailiai prisiunu prie jau numegzto darbo taip susitaupo laikas, o svarbiausiai nervukai
Štai ir mano mažosios krikštynų suknelė
Tikiuosi pamatysit ir lauksiu komentarų
http://public.fotki....kstynos103.html
QUOTE(jurka @ 2007 08 21, 11:30)
Niu Jurka tikrai labai grazi suknyte . O tavo dukryte kokia fainuole,taip ir norisi pciupinet .
P.s.: man visda patys graziausi drabuzeliai,kuriuos mamos savo vaikams pacios padaro
QUOTE(jurka @ 2007 08 21, 11:30)
Pasaka kaip gražu, ojau kaip kruopščiai pagarta
QUOTE(sherla @ 2007 08 21, 09:24)
As tokiu atveju neardau viso mezgfinio, o papildomai numezgu kokio reikia plocio juostele tokiu paciu rastu ir dailiai prisiunu prie jau numegzto darbo taip susitaupo laikas, o svarbiausiai nervukai
Kad aš labai nemėgstu siūti. Viską stengiuosi megzti taip, kad kuo mažiau būtų siūlių. Ir sarafaną megzčiau su mielu noru ant 5 virbalų, kad tik nereikėtų šoninių siūlių siūti, bet nežinau kaip tai daroma. Kažkada kai savo vaikams mezgiau (prie cielus 20 metų) tai trintukus naudojau ant galų virbalų užmauti, o dabar, tokiame technikos amžiuje, būtų lyg ir gėda.
Jurka, gražu, o svarbiausia - savo darbo. Yra kuo pasigirti
QUOTE(melisyte @ 2007 08 21, 12:05)
Kad aš labai nemėgstu siūti. Viską stengiuosi megzti taip, kad kuo mažiau būtų siūlių. Ir sarafaną megzčiau su mielu noru ant 5 virbalų, kad tik nereikėtų šoninių siūlių siūti, bet nežinau kaip tai daroma. Kažkada kai savo vaikams mezgiau (prie cielus 20 metų) tai trintukus naudojau ant galų virbalų užmauti, o dabar, tokiame technikos amžiuje, būtų lyg ir gėda.
megzti galiu daug daug ir ilgai....bet kai reikia susiūti , aš tai šonus vašeliu sumezgu, nesiūnu, akd reikalui esant tik patrauki ir visa siūlė išsiardo...bet dažniausiai būna, kad mano mezginys dar ilgokai guli iš atskirų gabalų,kol susiūnu
QUOTE(artita @ 2007 08 21, 11:22)
megzti galiu daug daug ir ilgai....bet kai reikia susiūti , aš tai šonus vašeliu sumezgu, nesiūnu, akd reikalui esant tik patrauki ir visa siūlė išsiardo...bet dažniausiai būna, kad mano mezginys dar ilgokai guli iš atskirų gabalų,kol susiūnu
Kaip aš tau pritariu Ir aš siūles vąšeliu sumezgu.
QUOTE(melisyte @ 2007 08 21, 12:24)
Kaip aš tau pritariu Ir aš siūles vąšeliu sumezgu.
nors mano močiutė mane vis išbrokuodavo už tokį darbą , sako duok jau aš tau susiųsiu....bet deja jau dabar teks pačiai ir toliau vašeliu megzti
Ačiū visoms už gražius žodžius
[quote=jurgitasta,2007 08 21, 10:38]
Niu Jurka tikrai labai grazi suknyte . O tavo dukryte kokia fainuole,taip ir norisi pciupinet .
o dukrytė tikrai fainuolė aš irgi ja neatsidžiaugiu ačiū
[quote=jurgitasta,2007 08 21, 10:38]
o dukrytė tikrai fainuolė aš irgi ja neatsidžiaugiu ačiū