QUOTE(gagrate @ 2008 02 28, 12:59)
O man butu labai keista ,kad vaikas sulaukes 4m. butu neparagaves cipsu ar limonado,jei vaikui neduoda tai ir nezyno kas tai yra,arba jis yra izoliuotas nuo kitu vaiku ,kurie kramsnodami saldumynus pasidalina su kitais.O ka reiskia sveikai maitintis?ekologiskos darzoves dvigubai kainuoja ,vaisiai irgi neaisku kuom supurksti ir apdoroti kad negestu,o is mesos butu galima valgyti tik versiena.Matyt sveikiausa butu grauzti lietuviskus obuolius is mociutes sodo ,labai skurdus racionas
Aš gi ir rašiau kad ji ragavus -tik jai nepatiko ir daugiau neragauja,per gimtadienius kitų vaikų ji geria sultis arba vandenį,o čipsų ir picų nevalgo ir beje,izoliuota tikrai nėra,lanko darželį, mokyklėlę, turi draugų pas ką į svečius nueina...o dėl sveiko maisto,na aš nekalbėjau vien tik apie ekologišką,sorry gal neaiškiai išsireiškiau,tiesiog turėjau omeny kad tokio maisto kuris nėra rekomenduojamas vartoti tai ir nevartojam kažkaip..na man svarbu labai maisto kokybė ir tai ką valgau, aš pati taip buvau auginama šeimoje, kad "šlamšto" negalima valgyti bet tikrai neperku tik ekologiško