Įkraunama...
Įkraunama...

Iškyla su palapinėm, kai leliui nėra metukų

QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 08, 13:40)
drinks_cheers.gif  man taip pat per daug varginanti iskyla butu...per mazas maziukas dar tokiems zygiams ax.gif

As manau, kad cia nuo teveliu labai priklauso. Jei megsta iskylaut - tai ir su vaikiuku megaujasi gamta. O juk yra tokiu, kurie net dienos negali isbut be civilizacijos - tada kad ir kokio amziaus lelius - tokia isvyka vienas vargas ir kancia.
Kiek teko iskylaut su tokiais jaunais teveliais - visi kudikiai ramus budavo (ispudziai, grynas oras, medziu osimas ir tt). o vat su paaugusiais kaip tik daugiau bedos - negali nuleist akiu, nes kiekviena sekunde tai issimaudyt, tai ant tilto nubegt, tai dar ka sugalvoja.
Atsakyti
kas nuo teveliu priklauso ar megsta iskylauti ar ne tai tik viena puse, turetu buti daug svarbiau, tai kad toks maziukas per daug rizikuotu savo sveikata, ir dregme ir erkes ir uodai ir dar bala zino kas . man kazkaip atrodo vaikiska kad tai nenusedeti del vaiko tuos metelius kitus
Atsakyti
mes keliavom masina su kudikiu prie juodosios juros, kai jam buvo 11 men. viskas buvo super, teko nakvoti palapineje. Bet su mazesniu ir musu kraste, kur rytais labai salta ir dregna tikrai ne, i pietus - tai liuks. net dabar planuojame vasara su 8 men mergaite vaziuoti ten pat, bet as dar svastau g.gif
Atsakyti
Mes buvome isvaziave su palapinem, kai vaikiukui buvo 8 menesiai. siaip viskas gerai, tik jis jau ropojo ir labai teko ziureti, kad i kokias zoles, kur erkiu yra neiropotu. Dar nskti buvo salta miegoti, bet aprengiau striukyte ir viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo paciu teveliu. Vieni nebijo didesniu rupesciu, nepatogumu, todel gali keliauti, o kitus istinka panika vien pagalvojus, kad nebus karsto vandens ir pan.
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 19, 22:09)
Aš tai nerizikuočiau į palapinę su leliuku  schmoll.gif

Kokia čia rizika ? g.gif ar nuplausi užpakalį ežero vandeniu ar iš krano ? važiuojam visa šaika su mažais vaikais ir nedarom iš to problemų kurių nėra schmoll.gif
Atsakyti