Įkraunama...
Įkraunama...

Iškyla su palapinėm, kai leliui nėra metukų

kadangi,oras sila,ruosiames visos su kleckiukais iskylauti,tai keliu temele i virsu ax.gif
Atsakyti
mums buvo 5men, kai vaziavome su palapinem prie juros, viskas thumbup.gif . Zinoma viskas priklauso nuo leliaus, jei jis ramus tai tik pirmyn
Atsakyti
Aš tai nerizikuočiau į palapinę su leliuku schmoll.gif

Atsakyti
Mes buvom su palapine ir nakvyne prie ezeru, kai mazytei tik suejo 7 menesiukai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
na kai svaikas sedi, tai gal.. bet seip nznau... g.gif g.gif
Atsakyti
Siemet dalyvavom rengini "Menuo Juodaragis" su 9 men. kudikiu. Kadangi tai buvo 1 tokia musu iskyla su vaiku, tai "tusinomes" 1 para. Puikiai praleidome laika! Vaikas budamas lauke labai viskuo dziaugesi, o pavarges saldziai ir ilgai nakti miegojo palapineje (net geriau, nei kaip buna namuose). Pernese vaikas labai gerai, matesi, kad patiko but lauke, klausytis muzikos...
Atsakyti
kai mazei ejo 6 menuo,vaziavom su palapinem,naktys buvo siltos,grynas oras,viskas liuks,ir nieko cia blogo smile.gif tik reik labai saugot nuo masalu doh.gif
Atsakyti
o mes su 11 men dukryte leksim iki prancuzijos pietu:)) planuojam ir viesbutukuose gyvent, bet del visa ko ir palapine imsim - manau ir kempinguose kartais apsistosim. ir nematau cia nieko baisaus, manau viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
šiemet mes buvom su palapine 1ai nakčiai, kai mūsų leliui buvo 4 mėn., viskas būtų buvę gerai, jei ne jau šaltokos naktys (rugpjūčio pirmoj pusėj), tai miegojau miegmaišy kartu su mažyle ax.gif o šiaip viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 08 19, 22:09)
Aš tai nerizikuočiau į palapinę su leliuku  schmoll.gif

pritariu, bet kiekvienas skirtingai tai supranta... 4u.gif
bet kaip viena mamyte rase, dar priklauso nuo vaiko... jeigu ramus ir mama nebijo jokiu erkiu ir tt., tai galima ryztis tokiam zygiui smile.gif
Atsakyti
As tai su vaiklais nenoreciau ilgesni laika isbuti be karsto vandens ir kitu civilizacijos privalumu, manau, pavargciau per toki zygi labai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 09 08, 12:37)
As tai su vaiklais nenoreciau ilgesni laika isbuti be karsto vandens ir kitu civilizacijos privalumu, manau, pavargciau per toki zygi labai cool.gif

drinks_cheers.gif man taip pat per daug varginanti iskyla butu...per mazas maziukas dar tokiems zygiams ax.gif
Atsakyti