Įkraunama...
Įkraunama...

Iškyla su palapinėm, kai leliui nėra metukų

sveiki,
gal klausimas ir ne visai i tema, bet gal kas nors estae su nevaiksciojanciu pipiru plauke baidaremis? idomu, ar tai imanoma?
Atsakyti
Mes ryt išvažiuojam 4u.gif Tai nebijom dviem dienom su pusės metų lelium jau viską pasiruošėm nusipirkom ir miegmaišį SUPER thumbup.gif
Atsakyti
su pripuciamu ciuzinu jei reikia maitint paciai nakti - tikrai pravalas. Gulet nepatogu, vaika paguldyt irgi nepatogu, blogai vienzo.
Be to maitint nepatogu jei shalta - apsirengti gali kaip nori siltai, bet vistiek pilvas nuogas.
Kad vaiks nesusaltu - uzdjau irgi vilnoni konbinezona, ir kaldryte apklojau (pati buvau su vilnoniu megztiniu miegmaisiu apsiklojus). Tai pagalvojau kai man pasidarys karsta - nusirengsiu ir vaika nurengsiu. Bet nepasidare smile.gif
Atsakyti
palapinej visada kloju kelis turistinius kilimelius, ant ju tiesiu miegmaishi, tada jau gulam - kiekvienas savam miegmaishy, o mazhius - shalia manes. nakchiai apsivilkt geriausia toki reikala, kad priekyje prasegt butu galima - tada pilvas nebus plikas. mudu su vyru gulam ish krashtu, o vaikus guldom vidury - taip shilchiau.
Atsakyti
Pries dvi savaites buvom prie ezero su 5men. lelium. Viskas buvo liuks thumbup.gif Maitinimui vandenuka susipyliau i termosa, tai uzteko beveik dviem dienom;tyreles pirktines; tokio amziaus leliui, nuo uodu, vaistinej nieko nebuvo, tai su suaugusiu purskalu apipurksdavau aplink tas vietas, kur lelius buvo (vezimeli, dekuti... ) ; palapinej miegom ant ciuzinio, uzklojau jo kaldrute (paryciais nuklodavau, nes buvo labai karsta smile.gif ) ; nakciai apdedavau tik siltus sliauztus ir viskas. Gamtoj mazius leido ir mamai pailset, ir pats ilsejos smile.gif Grynam ore daug geriau ir ilgiau miegojo smile.gif Tai kad i gamta vaziuot su tokiu kleckiuku jokiu problemu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(romi @ 2007 06 26, 00:09)
sveiki,
gal klausimas ir ne visai i tema, bet gal kas nors estae su nevaiksciojanciu pipiru plauke baidaremis? idomu, ar tai imanoma?

niu jo, klausimas ne i tema biggrin.gif mirksiukas.gif as asmeniskai nebandziau, bet nemanau, kad tai butu imanoma unsure.gif bet juk visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip šaunu,kad mamos keliauja-turistauja su tokiais mažais leliukais thumbup.gif
Aš tai dar iki šiol nedrysčiau,nes naktim dar mėgsta pagerti pienuką bigsmile.gif Ir šiaip svetimoje vietoje blogai miega,muistosi,verkia g.gif unsure.gif
Atsakyti
Dabar ir as galiu pasidalinti patirtim ax.gif viskas buvo paprasciau nei atrode,su maisteliu jokiu problemu,kosytes valge pirktines,pienukui vandenuka uzivirinu ir i termosa thumbup.gif Kadangi mano vaikas ir siaip labai ramus,tai diena jo is vis lyg nebudavo smile.gif zaizdavo ant zemes(paklodavau dekiuka ir miegmaisi dar) labai idomu buvo ziuret i judancias medziu virsunes.Tik pirma nakti miegojo blogai,nes salia buvo irgi stovyklaviete su trimis koviniais sunimis,tai tie sunys pastoviai skalijo gun_rifle.gif su uodais problemu nebuvo,nors turejau visa amunicija pries ir po uodu lotuliukas.gif ju tiesiog nebuvo blink.gif Zodziu buvo thumbup.gif kai gryzom namo tai is karto leliu ikisau i vonia,paskui pienuko,tai vaikinas nuluzo penkiom valandom lotuliukas.gif turbut irgi buvo pavarges nuo ispudziu.Ir dar,kas turite,butinai pasimkite hamaka,na zinokit superinis dalykas.Mano pipiras ant skaiciaus penki jau budavo nuluzes lotuliukas.gif o ir siaip su lelium labai smagu paguleti,pasisupti labai atpalaiduoja thumbup.gif Taip kad mamytes jei tik turit galimybe butinai ja pasinaudokit,grynas oras dar nei vienam leliui nepakenke biggrin.gif
Atsakyti
o as kazkaip nesiryztu vaziuot su [palapinem tai uzsisakem namuka vaziuosim liepos gale bet dabar kai paskaiciau kad jus cia visos taip drasiai tai galiuos reikejo ir mums su palapinem bet dabar jau velu nes vaziuojam ne vieni tai namukas 4 uzsakytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 06 28, 12:43)
o as kazkaip nesiryztu vaziuot su [palapinem tai uzsisakem namuka vaziuosim liepos gale bet dabar kai paskaiciau kad jus cia visos taip drasiai tai galiuos reikejo ir mums su palapinem bet dabar jau velu nes vaziuojam ne vieni tai namukas 4 uzsakytas g.gif

Turbut normalu kad baiminiesi,juk ne lele vezies,paiskilaukit namukuose ir matysi ar galesit palapineje gyvent ar ne, galu gale ,jei noresit dar karta paiskilaut nebe taip baisu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
ka, gi gryzhom ish mishko smile.gif ishkyla puikiai pavyko thumbup.gif
kadangi kompanija buvo didele, tai netruko, kas pasirupintu lauzhu, maisto gaminimu, indu tvarkymu ir pasilinksminimais su vyresniais vaikais thumbup.gif
man beliko tik su mazhiuku uzhsiimti smile.gif
dvi naktis nakvojom palapinej, mazhiukui buvau paemusi jo vezhimelio lopshi. ABC Design: labai smagus, nedidelis, minkshtas, atitraukus uzhtrauktukus ishsitiesia ir pavirsta labai patogiu kilimeliu - ant to kilimelio vaikas ir miegojo, ir zhaide thumbup.gif nakchiai guldzhiau i vilnoni miegmaishi (esu toki numezgusi) - tikrai nesushalo, nors pirma naktis buvo vesoka. kadangi maitinu pati - del maisto mazhiukui rupeschiu nebuvo, o vyresnieji valge a pati, kaip suaugusieji. nuo uodu gynemes purshkalais - pirkau tinkanchius nuo 1 metu. apipurshkiau mazhylio rubus thumbup.gif
Atsakyti
nu tai buvom mes pria tu ezeru thumbup.gif thumbup.gif kaip buvo fain gerai kad vaziavau bereikalo bijojau ir su vandens dviraciu plaukiojom ir su valtim smagu buvo dar noriu
Atsakyti
Mes sia vasara buvom pire juros su palapinem ir 2 men. kudikiu, tai viskas buvo thumbup.gif . Nakti aprengdavau siltai ir po pleduku pakisdavau, kadangi maitinau pati tai nebuvo jokiu rupesciu kad ir ant pripuciamo ciuzinio. Tik va beda buvo kur kitur, diena budavau isitempusi ir stebedavau vaikus nuo vapsvu, kad nesugeltu, nes kaip zinot jsia vasara jos buvo labai arsios. Tai tik del to pavargau, o siaip kadangi mazyle yra rami tai ir rupesciu nebuvo. smile.gif

Tik va su baidarem tai nesirysciau plaukti su mazais vaikais, juk visko gali nutikt vandenyje doh.gif .
Atsakyti