Niekur nerandu informacijos apie veidine pirmeiga gimusius kudikius.Kas auginat tokius vaikucius,ar jie jautresni,gal kazkuo ypatingi?Vis gi jie patyrę traumą,bent man taip atrodo.Maniskis taip gime,todel jo visas veidukas buvo pameles.Dar ir dabar like demeliu ant voku,ant veiduko.Labai tikiuosi,kad jos isnyks. Mums tik trys savaites.Pasidalykit savo patirtimi,mielos mamytes.
QUOTE(deltadu @ 2007 06 13, 16:21)
Niekur nerandu informacijos apie veidine pirmeiga gimusius kudikius.Kas auginat tokius vaikucius,ar jie jautresni,gal kazkuo ypatingi?Vis gi jie patyrę traumą,bent man taip atrodo.Maniskis taip gime,todel jo visas veidukas buvo pameles.Dar ir dabar like demeliu ant voku,ant veiduko.Labai tikiuosi,kad jos isnyks. Mums tik trys savaites.Pasidalykit savo patirtimi,mielos mamytes.
Sveika, man buvo panasi situacija-vyresnelis norejo gimti veidine pirmeiga- tik to mano daktare neleido. Saremio metu su ranka apsuko vaika zemyn veidu-sio jausmo negaliu pamirst iki siol, nors praejo beveik 3 metai. Sake, kad negalima leisti vaikui taip gimti, nes buna sunkios traumos. Labai sveikinu, kad jums pasiseke ir rimtesniu traumu isvenget. Manau, kad tokie vaikuciai nera kazkuo ypatingi.
Labukas, mano mazylis taip pat gime veidine pirmaeiga skaitau jusu komentarus, kad vaikai buna jautresni ar kazkas panasaus, tai tikrai ne, gal kol maziukas buvo jautresnis stipriam garsui, isaugo ir dabar nebera to... Mums jau metukai- pasekmiu tikrai nera, augame sveiki, guvus, judrus, anksti pradejome vaiskcioti, greitai viska isidemi ir tikrai negaliu teigti, jog toks gimimas turejo mums itakos.... Bet aisku, vaikas vaikui nelygus....... Tikiu, kad ir tavajam mazyliui viskas bus gerai
Labai aciu mieloms mamytems uz atsakymus.Dabar jauciuosi ramesne ir tikiuosi,kad kokiu nors komplikaciju nekils.
Labas, mano mergyte irgi gime nosimi i prieki, tai juokiuosi, kad turbut labai smalsi bus. Gydytoja man nieko nesake, kad vaikas gali buti jautresnis, tiesiog gimdymo metu galejo buti komplikaciju, bet gimdymas baigesi gerai. Kadangi tai mano trecias vaikas ir dar dukryte, tai lyginant su berniukais, nepasakyciau, kad yra jautresne.
QUOTE(Spygliux6 @ 2007 12 03, 10:55)
Labas, mano mergyte irgi gime nosimi i prieki, tai juokiuosi, kad turbut labai smalsi bus. Gydytoja man nieko nesake, kad vaikas gali buti jautresnis, tiesiog gimdymo metu galejo buti komplikaciju, bet gimdymas baigesi gerai. Kadangi tai mano trecias vaikas ir dar dukryte, tai lyginant su berniukais, nepasakyciau, kad yra jautresne.
Nezinau, su kuo tai susije, bet maniskis tikrai buvo jautresnis. Dabar jam 9.5 men. Visko issigasdavo, krupciodavo.Aisku, niekas nepasakys, kodel. Tiesiog, jautri nervu sistema. Dabar jau baigiam isaugt
Sveikutės. Mano dukrytė irgi į šį pasaulį atėjo 'žvelgdama į žvaigždes'. Gimdymas, ačiū dievui, praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Ir šiandien sėkmingai augam nejausdamos jokių pasėkmių. Kiek teko domėtis tuo, tai didelės įtakos vaikui toks gimimas neturi. Šitaip gimę vaikeliai yra visiškai tokie pat kaip ir žemyn veiduku gimusieji, taip kad nėra ko nereimauti.
QUOTE(Kristina79 @ 2008 03 12, 15:14)
Sveikutės. Mano dukrytė irgi į šį pasaulį atėjo 'žvelgdama į žvaigždes'. Gimdymas, ačiū dievui, praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Ir šiandien sėkmingai augam nejausdamos jokių pasėkmių. Kiek teko domėtis tuo, tai didelės įtakos vaikui toks gimimas neturi. Šitaip gimę vaikeliai yra visiškai tokie pat kaip ir žemyn veiduku gimusieji, taip kad nėra ko nereimauti.
Gali buti...Tiesiog man ligoninej sesute pasake, kad vaikutis bus jautresnis.Ar sutapimas, ar ne, bet taip ir buvo..
maniskis irgi "nosi kiso", gyd., bande apsukti saremio metu pirstais, taciau nepavyko, odel gimdymas baigesi cezariu. siaip musiskis jautrokas, krupcioja nuo stipresniu garsu, bet man pediatre sake, kad visu vaiku nervu sistema jautresne, todel tokiu garsu geriau vengti. veliau tai isaugs.
as gimdziua vienoje Londono ligoniniu,gimdymo metu,jau matesi galvyte,pastebejo jog mano mergyte gimsta veiduku i virsu,gimdymas buvo sustabdytas.Apie 2 val.laukem gal dar pasisuks,bet deja nepasisuko,tai buvo atlikta skubi cezario operacija,o man paaiskino kad vaikuciams gimti sitaip leidziama tiktai kai gimdomi dvyniai ir tai tik isskirtinais atvejais.
QUOTE(obligacija33 @ 2008 04 04, 00:36)
Apie 2 val.laukem gal dar pasisuks,bet deja nepasisuko
man buvo taip pat