aga, taigi knygos atvartelyje galiniame yra visu darbu autoriu adreseliai
knyga jau pasirodė knygynuose?
ievuschka, labai aciu
kitty***, Vilniaus Akropolio Baltose lankose yra :)netoli informacijos, maisto ir gerimu skyriuje kazkodel sudetos
kitty***, Vilniaus Akropolio Baltose lankose yra :)netoli informacijos, maisto ir gerimu skyriuje kazkodel sudetos
ačiū reikės vadinasi Kaune Akropolyje tose pačiose lentynose ieškot
jau gavau !!!! siandie is pasto pasiemiau, dar nespejau paskaitineti- tik pavarciau...laukia malonus vakaras su knyga
Jei kam pravers-tai naujoji knygutė yra ir Gedimino pr. Vagos knygyne, Vilniuje.
Šiandien ten ją radau
Bus vakare ką veikti
Šiandien ten ją radau
Bus vakare ką veikti
Aš dėkoju Viltei , kad ėmėsi to darbo ir knygą pagaliau jau turime Kadangi esu visiška vėlimo savamokslė , tai man labai'' prašviesėjo'' kai kurios vėlimo gudrybės. O tai tekdavo pačiai ieškoti , atradinėti ir gadinti nepigias medžiagas.
Dėl rašymo stiliaus ar kai kurių žodžių pasikartojimų tekste -aš jų net nepastebėjau , nes skaičiau ir norėjau pasimokyti vėlimo.Jei skaityčiau kritiškai ir ieškočiau to , tai , žinoma rasčiau.Bet tai nėra grožinė literatūra.Šitą knygą aš priimu geranoriškai ir su džiaugsmu.
Dėl rašymo stiliaus ar kai kurių žodžių pasikartojimų tekste -aš jų net nepastebėjau , nes skaičiau ir norėjau pasimokyti vėlimo.Jei skaityčiau kritiškai ir ieškočiau to , tai , žinoma rasčiau.Bet tai nėra grožinė literatūra.Šitą knygą aš priimu geranoriškai ir su džiaugsmu.
uzmaciau cia tokia gera naujiena tik, kazin, ar pas mane knygyne bus bandysiu teirautis
Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina? jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt
Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina? jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt
QUOTE(Elika @ 2008 09 16, 14:21)
uzmaciau cia tokia gera naujiena tik, kazin, ar pas mane knygyne bus bandysiu teirautis
taigi pas Vilke uzsisakyk, atsius pastu, knyga 30 lt kainuoja
QUOTE(Aurelia @ 2008 09 16, 15:42)
taigi pas Vilke uzsisakyk, atsius pastu, knyga 30 lt kainuoja
Aciu, uz informacija
Uzsisakiau knyga, dabar laukiu darbo pabaigos, kad pinigelius pervest vis ieskodavau kokios knygos ar zurnalo, sunkiai sekesi visgi viena zurnaliuka pavyko nusipirkt, tik ten daugiau apie siuvinejima tas zurnaliukas, tik keliatas pavyzdeliu ir paaiskinimu apie velima, bet, man kaip naujokei ten nelabai aisku
jau pradejau knygos laukti
jau pradejau knygos laukti
Elika - dar buvo išėjęs 2007m. specialus žurnaliuko"Rankdarbių kraitelė" numeris "Vilnos vėlimas".Gali paieškoti knygynuose, anksčiau senų numerių būdavo galima rasti centriniame knygyne Vilniuje (priešais Flagman prekybos centrą, prie Mcdonaldo).Pradedančiosioms ten galima rasti daug patarimų. Bet knygoje, kurią užsisakei-tikrai daug informacijos ir fotopamokėlių.
Sėkmės!!!
Sėkmės!!!