manau, reiketu pakartoti leidima Viltes knygos. tikrai atsirastu norinciu dar ir dar.. gal kas turit netycia dvi? labai jos noreciau ....
QUOTE(0jura @ 2009 11 02, 00:36)
manau, reiketu pakartoti leidima Viltes knygos. tikrai atsirastu norinciu dar ir dar.. gal kas turit netycia dvi? labai jos noreciau ....
Man irgi prisireikė šios knygos, bet pasiskambinau į "Pegasą", sakė turi dar. Po darbo pirksiu
,,meisteris ir margarita'' žurnale (naujausiame) yra pamokėlė, kaip nusivelti tapkutes. net seilė tįsta žiūrint į gražias veltinio tapkutes
Laba diena,
Turiu Viltes Kazlauskaites knyga VELTINIS. Galiu perleisti kam nors, nes man veltinis neprilipo. Rasykit i AZ.
Dekoju.
Turiu Viltes Kazlauskaites knyga VELTINIS. Galiu perleisti kam nors, nes man veltinis neprilipo. Rasykit i AZ.
Dekoju.
Aciu Linute80 uz veltinio knyga, patenkinta kaip vaikas saldaini gaves. puiki knyga, zinoma labiausiai aciu paciai autorei uz toki saunu darba
sveikos vėlejėles.
aš ieškojau Viltės knygos, bet jos tikriausiai jau nėra pirkti
aš ieškojau Viltės knygos, bet jos tikriausiai jau nėra pirkti
Sveikos,
Bandau įlipti į nuvažiavusį traukinį Labai norėčiau Viltės knygos, ale niekur nerandu Gal kas nors yra dar kur užmatęs ir galėtų padėti?
Bandau įlipti į nuvažiavusį traukinį Labai norėčiau Viltės knygos, ale niekur nerandu Gal kas nors yra dar kur užmatęs ir galėtų padėti?
QUOTE(Neerineelee @ 2010 03 24, 18:47)
Kas gali pasakyti kaip padaryti banguotas velimo juosteles veliant slapiuoju budu? ar jas atskirai slapint ar kitaip kaip?
Pasitikslinu - jei dar neišsiaiškinote - jūs norite sužinoti apie veltinio techniką, kai kraštas būna banguotas, ar vilnos banguotų sruogelių įvėlimą?