Įkraunama...
Įkraunama...

Literatūra apie veltinį

manau, reiketu pakartoti leidima Viltes knygos. tikrai atsirastu norinciu dar ir dar.. gal kas turit netycia dvi? labai jos noreciau smile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2009 11 02, 00:36)
manau, reiketu pakartoti leidima Viltes knygos. tikrai atsirastu norinciu dar ir dar.. gal kas turit netycia dvi? labai jos noreciau smile.gif ....

Man irgi prisireikė šios knygos, bet pasiskambinau į "Pegasą", sakė turi dar. Po darbo pirksiu tongue.gif
Atsakyti
,,meisteris ir margarita'' žurnale (naujausiame) yra pamokėlė, kaip nusivelti tapkutes. smile.gif net seilė tįsta žiūrint į gražias veltinio tapkutes smile.gif
Atsakyti
O kur šitą žurnalą gauti? Gal galėtumėt nuskanuoti ir įdėti?
Atsakyti
Veltos rankines [daniskai] jpg
Nors knyga ir danų kalba, tačiau yra pateiktos nuotraukos su detaliomis instrukcijomis. Labai lengva viską suprasti.
user posted image
Nuoroda1
Nuoroda2
depozitas
Atsakyti
Laba diena,

Turiu Viltes Kazlauskaites knyga VELTINIS. Galiu perleisti kam nors, nes man veltinis neprilipo. Rasykit i AZ.
Dekoju.
Atsakyti
Aciu Linute80 uz veltinio knyga, patenkinta kaip vaikas saldaini gaves. puiki knyga, zinoma labiausiai aciu paciai autorei uz toki saunu darba smile.gif
Atsakyti
sveikos vėlejėles.
aš ieškojau Viltės knygos, bet jos tikriausiai jau nėra pirkti
Atsakyti
Kas gali pasakyti kaip padaryti banguotas velimo juosteles veliant slapiuoju budu? ar jas atskirai slapint ar kitaip kaip?
Atsakyti
Sveikos,

Bandau įlipti į nuvažiavusį traukinį smile.gif Labai norėčiau Viltės knygos, ale niekur nerandu sad.gif Gal kas nors yra dar kur užmatęs ir galėtų padėti?
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 03 24, 18:47)
Kas gali pasakyti kaip padaryti banguotas velimo juosteles veliant slapiuoju budu? ar jas atskirai slapint ar kitaip kaip?

Pasitikslinu - jei dar neišsiaiškinote - jūs norite sužinoti apie veltinio techniką, kai kraštas būna banguotas, ar vilnos banguotų sruogelių įvėlimą?
Atsakyti
sveikos, veltinio myletojos, labai noreciau pirkti knyga "veltinis", gal kas turite atliekama ar nenaudojama? galeciau savo saskaita siustis is kito miesto. 4u.gif jei kas galite padeti rasykit i az. aciu 4u.gif
Atsakyti