Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

Mielos mamos. Uzkniso remontas negyvai, bet pabaiga jau arteja. Visa problema tame, kad nerandam kokybiskai dirbancio santechniku ar ju komandos, kuri galetu keliuose daugiabucio butuose paskeisti visus vamzdzius. Darbus reikia padaryti liepos men. Padekit surasti santechnika schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas galit parekomenduoti patikima ir nebrangia statybine bendrove, kuri pastatytu nama Kaune.
Atsakyti
mums state Hidrokesta is Sakiu, mes patinkinti,kontaktus jei noresi internete rasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naida @ 2006 06 03, 12:55)
Sveiki,
Gal kas galit parekomenduoti patikima ir nebrangia statybine bendrove, kuri pastatytu nama Kaune.

man irgi reiktu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduotų glaistytojus. Namas Trakų raj. už Vilniaus 35km. Jei reiktų, apgyvendintume minimaliomis sąlygomis.
Atsakyti
O gal kas žinot gerus tinkuotojus namo fasadui? ax.gif
Atsakyti
O man reikia meistro/ų visai buto apdailai (~nuo liepos mėnesio). Gal galit padėt?
Atsakyti
O gal kas galetu pasidalinti patirtimi, kiek ima brigados statancios namus (firmos ir patentininkai). Mane domina dezutes kaina, namas apie 200 kvadratu. Statysime Traku rajone (jeigu per popierizma perbrisime biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 06 07, 20:07)
O gal kas žinot gerus tinkuotojus namo fasadui?  ax.gif

mums texcolor'as tinkavo,galima tik pagyrt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 06 07, 20:07)
O gal kas žinot gerus tinkuotojus namo fasadui?  ax.gif

mums tinkavo fasada ir vidu "Bero"jie dirba su tinkavimo masina(purskia tinka)labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS MIELOSIOS,
gal kas galite parekomenduoti gerus tinkuotojus-slifuotojus, nu nzn kaip cia tiksliai pasakyti, nu kad gipskartoni paruostu dazymui ar tapetavimui, mus pavede vieni, tai gal galite patarti kurios jau daretes ir tikrai gerus turejote, nes beleka imti irgi baisoka. gyvenam kaune, tai kad butu is kauno. labai prasau 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot neblogus stogdengius, kurie skarda dengtu? ax.gif
Atsakyti