Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

Ieskomi rimti meistrai pasatyto namo isorinei ir vidinei apdailai.Isore-visi fasado siltinimo darbai.Vidus-pradedant sienu tinkavimu ir t.t.Taip pat reikia hidroizoliuti ir apsiltinti pamatus,bei padaryti drenaza.Rasykit i AZ
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti-namas dvieju aukstu su rusiu.Veiksmo vieta VILNIUS
Atsakyti
visas problmas susijusias su statybom galim issprest paskambink 867285049 860028102
Atsakyti
Rekomenduoju labai gera namu ir butu apdailos meistra. Driba Kaune ir Kauno rajone. Stazas apie 20m. Kreiptis tel +37068834683 (Rikantas)
Atsakyti
Ieškau nebrangaus architekto ar projektuotojo, o gal statybininko, kuris galėtų pakoreguoti ir iki galo užbaigti pastatytą sodo namą.
Atsakyti
Labai ieskau elektriko, kuris gali padaryti projekta greitai. ax.gif
Atsakyti
Dazymas, glaistymas, gypskartonis, plyteles,namu vidaus apdaila, patirties yra atliekant siuos darbus. Kreipkites, Vilniuje ir aplikn ji, dirba triese 865328658 Renatas
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 02 20, 14:52)
Ieškau nebrangaus architekto ar projektuotojo, o gal statybininko, kuris galėtų pakoreguoti ir iki galo užbaigti pastatytą sodo namą.

o kokia sodo namo konstrukcija? ir kur jis randasi?
Atsakyti
QUOTE(anyta @ 2008 02 18, 02:38)
Ieskomi rimti meistrai pasatyto namo isorinei ir vidinei apdailai.Isore-visi fasado siltinimo darbai.Vidus-pradedant sienu tinkavimu ir t.t.Taip pat reikia hidroizoliuti ir apsiltinti pamatus,bei padaryti drenaza.Rasykit i AZ
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti-namas dvieju aukstu su rusiu.Veiksmo vieta VILNIUS

del vidaus darbu galiu pasiulyt. Pas mane daugiau nei pusmeti dirbo. Lauke dare tai, kas su medziu, nes mano namas medinis. Gal kazka apsiimtu, nes galvos geros, dirbt nesibijo. Ir kas svarbiausia - saziningi. Man kontroliuot neteko - pasitari, atvaziuoji paziuret rezultato. Kas neaisku, aptari telefonu.
Jei domina, skambink 868906467 (Irmantas).
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2008 02 20, 16:46)
Labai ieskau elektriko, kuris gali padaryti projekta greitai. ax.gif

Kokiam mieste? Man dare kaune, pakankamai greitai. Jei reikia kontaktu, rasyk i az.
Atsakyti
Jei kam reikia sestadieni(vasario 23) galiu isklijuot plytelemis tarpa tarp virtuviniu baldu ar siaip nedidelia kvadratura plyteliu. 862336751 (Vilnius)
Atsakyti
Kaip pastebejau, pigume ir ne kokybeje esme, o esme reklamoje.Kaip ir gyvenime, kuo labiau reksi tuo busi teisesnis, as matyt per geras ir per pigiai dirbu, kad neatsirado norinciu mano paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 21, 16:20)
Kaip pastebejau, pigume ir ne kokybeje esme, o esme reklamoje.Kaip ir gyvenime, kuo labiau reksi tuo busi teisesnis, as matyt per geras ir per pigiai dirbu, kad neatsirado norinciu mano paslaugomis.

Nereikia garsiai rėkt, kad būtum teisus, o vieną kartą susigadinęs reputaciją ilgai gero vardo neturėsi. Tokie išsireiškimai: "nenervinkit", "per geras" ir "per pigiai" parodo tavo nepagarbą galimiems klientams. doh.gif
Juk tu nori PARDUOTI savo paslaugą. Vadinasi tavęs klientas negali nervinti, o ar per geras, tai taip pat ne tu sprendi, o klientai, per pigiai ar ne, taip pat klientui geriau matyti.
Yra tokios 2 prekybos taisyklės, kurias tau reikėtų išmokti:
1. Klientas visada teisus
2. Jei klientas neteisus - žiūr. punktą Nr.1.

Taip, kad "nesinervink" ir kitą kartą, kitoj vietoj ir su kitais klientais viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti