Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

staliai-dailides daro stogu konstrukcijas, stato karkasinius namus, taip ir kiti staliaus darbai.atliekame ir stogu bei karkasu remonta.dirbam kaune ir kauno rajone. 864771459 dailides@gmail.com arba i az
Atsakyti
QUOTE(Dycka @ 2008 02 01, 16:52)
Sveiki! Mano vyras nusipirko krovininį mikroautobusą iki 3.5t. Taip kad, jei reikia pigiai pervežti įvairius krovinius (baldus,statybines medziagas ir t.t.) Vilniuje ar Vilniaus rajone, kreipkitės. Dirba vakarais ir savaitgaliais !!!!!! thumbup.gif

Kokios kainos?
Atsakyti
Apdailininkai atlieka vidaus visus apdailos darbus.Gipskartonio montavimas, plyteliu klijavimas, laminato klojimas,fasadu siltinimas, apdaila, pakalimu darymas ir t.t. Atliekame fasado siltinimo ir apdailos darbus. 860073377.
4u.gif
Atsakyti
Statome karkasinius namus, pirtis, garažus, terasas, kalame vidaus ir išores dailylentės, grindis ir t.t(pilna vidaus, išorės apdaila). Dengiame stogus, bituminėmis čerpėmis, molio čerpėmis, skarda... Darbai atliekami su profesionaliais įrankiais greitai ir kokybiškai. Keletas vykdomų ir įvykdytų darbų foto čia. Šiuo metu užsakymai priimami birželio viduriui.
Atsakyti
Sveiki ieskau kas galetu iskelti sienas keramikiniais blokeliais apie 250m2 25cm. plocio. Salia garliavos

Cia matau yra keli murininkai tai noreciau paklausti kokia butu normali kaina pakelti tokias sienas smile.gif

Mes radom tokia viena brigada, bet mums atrodo, kad jie labai jau brangiai nori doh.gif
Atsakyti
Reikalingi statybininkai Alytaus apskrityje. Gal kas žinote? aciuks.gif
Atsakyti
Reikalingi meistrai ar meistras išklijuoti 15 kv.m. plytelių, Šeškinės rajone, Vilniuje ax.gif tel. 8 675 82172 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokybiškai ir greitai atlieka visus vidaus apdailos darbus. Montuoja GKP(gipskartonį),tinkuoja,glaisto,dažo,klijuoja plyteles,kloja laminatą ir atlieka elektros instaliacijos (telekomunikacijos) renovacijos darbus 4u.gif
Kaunas,867746288 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Atliekame visus namų, kotedžų, butų vidaus apdailos darbus:
- montuojame gipskartonio plokštes
- glaistome, dažome, tapetuojame
- klijuojame plyteles ir kt.

Garantuojame konkurentabilias kainas ir nepriekaištingą darbų kokybę, darbams suteikiame garantiją. Dirbame pagal verslo liudijimus. Klaipėdoje, Palangoje, Kretingoje.

Skambinti tel: 8-60004496
arba per a.z.

Įdedu keletą darbų foto, daugiau nuotraukų susitikimo metu.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Ir vel tu cia?Geriau paskambinkite man, sutarsime, ir mokesite ant puses kainos maziau, nei apdailininkas daro.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 12, 18:24)
Ir vel tu cia?Geriau paskambinkite man, sutarsime, ir mokesite ant puses kainos maziau, nei apdailininkas daro.

žmogau, t.y. dumble - intrigante, aš tau aiškiai pasakiau jei tu nori dirbk ir veltui, čia tavo reikalas. Visais komentarais, kuriuos skiri man tik parodai savo protinį atsilikimą.
Atsakyti
QUOTE(apdailininkas @ 2008 02 12, 19:29)
žmogau, t.y. dumble - intrigante, aš tau aiškiai pasakiau jei tu nori dirbk ir veltui, čia tavo reikalas. Visais komentarais, kuriuos skiri man tik parodai savo protinį atsilikimą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti