Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

Labos. Mano vyras uzsiima tinkavimu. Turi savo jaunu bahuriuku brigadele ir darbuojasi sau vilniuje. Kai suseda po darbu kur nors tai apie tai ir tesneka kaip kokios bobutes apie darzus. Tai tiek jau prisiklausiusi esu, tuojau pati speceliste tapsiu. Jei turite kokiu klausimu susijusiu su tinkavimu klauskite drasiai, pabandysiu padeti. cool.gif
Atsakyti
Labas Visiems smile.gif

Na ir as uzsimaniau kai ka pasiulyti is savo puses biggrin.gif

Jei kam kada reikia Ekskavatoriaus-krautuvo, rasykit cia, o as duociau tikslesnius

kontaktus.

Zmogus dirba l. gerai !!!

Atlieka visus kasimo,lyginimo,krovimo darbus. Pamatus deda.
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2008 01 24, 13:25)
Sveikutes  4u.gif
Siulau pazystamus meistrus. Atlieka visa vidaus apdaila. Dirba kokybiskai ir uz protinga kaina. Negeriantys rimti vyrukai  thumbup.gif
Kiek teko kalbet dabar jie laisvi, taip kad galit bandyt kam reikia susitart.
Dirba kauno apskrityje ir vilniuje.
Egidijus 867206016

geri meistrai visada turi daug darbu y prieky,o jei laisvi tai tokie ir meistrai hah.gif ,neysizeiskit ,bet tokia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 01 29, 13:51)
Labas Visiems smile.gif

Na ir as uzsimaniau kai ka pasiulyti is savo puses biggrin.gif

Jei kam kada reikia Ekskavatoriaus-krautuvo, rasykit cia, o as duociau tikslesnius

kontaktus.

Zmogus dirba l. gerai !!!

Atlieka visus kasimo,lyginimo,krovimo darbus. Pamatus deda.

Pamirsau pridet,kad cia Vilniui ir Vilniaus raj. smile.gif
Atsakyti
Ieskom meistru ar brigados pamatams islieti.
Taip pat reikia murininku (namas bus is Roku keramikos blokeliu).
Veiksmas vyks Kaune construction.gif
Buciau dekinga uz kontaktus i az.
Atsakyti
Čia žadėjau nuotraukas įkelti ...

o va ir nesigauna , nesuprantu ką ne taip darau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 30 sausio 2008 - 10:30
QUOTE(Margarieta @ 2008 01 29, 12:07)
Labos. Mano vyras uzsiima tinkavimu. Turi savo jaunu bahuriuku brigadele ir darbuojasi sau vilniuje. Kai suseda po darbu kur nors tai apie tai ir tesneka kaip kokios bobutes apie darzus. Tai tiek jau prisiklausiusi esu, tuojau pati speceliste tapsiu. Jei turite kokiu klausimu susijusiu su tinkavimu klauskite drasiai, pabandysiu padeti. cool.gif

aha, turim:
1. koks Miestas?
2. kokia kaina už kvadratą?
3. kokiu būdu tinkuoja? gipsiniu tinku aparatu ar rankytėm senobiškai?
Atsakyti
wub.gif 4u.gif Gal kas galite patarti , iš savo paveiksliukų va katiną tai įdėjau o namo statybų nuotraukų neįkelia , gal jie per dideli ? o kaip tada sumažinti ?
Atsakyti
EKSKAVATORIAUS-KRAUTUVO KOMATSU WB-93R NUOMA

ATLIEKA VISUS KASIMO LYGINIMO KROVIMO GRĘŽIMO IR KITUS DARBUS.
STATO PAMATUS, GRĘŽIA POLIUS.

DIRBA BE IŠEIGINIŲ (Vilnius,Viln.raj.)

Susidomėjusius prašau rašyti į AŽ

Atsakyti
Sveiki,

Gal galetumete kas nors parekomenduoti savo darba ismanancius statybininkus? Geriausia butu jei jie darytu visus darbus (pamatai, sienos, stogas). Namas butu statomas Kauno rajone.
Atsakyti
QUOTE(Emilismal @ 2008 01 30, 13:41)
Sveiki,

Gal galetumete kas nors parekomenduoti savo darba ismanancius statybininkus? Geriausia butu jei jie darytu visus darbus (pamatai, sienos, stogas). Namas butu statomas Kauno rajone.

Klaipėdos raj. be problemų. Bet kaune, tai nežinau.
Atsakyti
Dar kartą įmetu savo paklausimą:
gal kam teko blokiniame name rekonstruoti vonią ir tualetą (na, išgriauti tą įstatytą kabiną, statyti naujas pertvaras ir naujai įrengti viską - klijuoti plyteles, įrengti santechniką)? Gal galit parekomenduoti meistrus visiems šiems darbams Kaune?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti