Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

Sveikos. Visi statybos darbai - Vilniuje 867203102 Leonidas smile.gif
Atsakyti
darome stogus. taip pat rekonkstruojame ir keiciame senus.galime ir uzdengti danga arba rekomenduosime patikimus stogdengius. rasykit i AZ . dirbame kaune ir aplink kauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomas1979: 20 sausio 2008 - 14:32
du staliai-dailides gamina, remontuoja ir keicia medines stogu konstrukcijas bei jų sudėtines dalis.taip pat statome karkasinius pastatus dirbame kaune ir aplink kauna. Tel 864771459
Atsakyti
QUOTE(Azuoliuke @ 2008 01 15, 14:57)
Sveikos  4u.gif ,
na sia tema ir as galiu pasisakyti. Neseniai irenginejom nuosavo namo antra auksta[virtuve, vonia, 2kamb.,kolidoriu], tai likom labai patenkinti meistru, o ir kainos nelabai kandziojosi. Bet svarbiausia, kad zmogus saziningas, kruopstus ir labai pasiseke dar ir del to, kad jis atliko daug ivairiu apdailos ir kitokiu darbu, nereikejo per desimt meistru begioti  thumbup.gif  Tad jei kam reikia tikrai rekomenduoju tel.860045104 Kaunas

azuoliuke ar gali atsiusti ju darbu nuotrauku? ar tie meistrai turi patirties? mums reikai nama irengti tai ir galvojam. kiek ju ten dirba, ar vienas?
Atsakyti
Na galiu jau ir as parekomenduot .. 4u.gif pas mane 3 sawaites dabavos 3 vyrukai is UAB "MGA PROJECT" tai ir likau patenkinta ju kokybe(beje taip pat gauti is kitos supermamos).. o kas svarbiausia nebuvo jokiu nukrypimu ir laiko tempimo, kaip pasirasem sutarty taip wiskas ir atitiko,laiko terminas,samata.. Is pradziu viska aiskiai isaiskino ka kur reikia daryt kad butu geriau,kas kiek kainuos,kas geriau,kas pigiau.. na pakonsultavo tinkamai.. thumbup.gif tad gal kam pravers 863636373 Mantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loreta38: 21 sausio 2008 - 01:09
QUOTE(loreta38 @ 2008 01 21, 01:07)
Na galiu jau ir as parekomenduot ..  4u.gif  pas mane 3 sawaites dabavos 3 vyrukai is UAB "MGA PROJECT" tai ir likau patenkinta ju kokybe(beje taip pat gauti is kitos supermamos).. o kas svarbiausia nebuvo jokiu nukrypimu ir laiko tempimo, kaip pasirasem sutarty taip wiskas ir atitiko,laiko terminas,samata.. Is pradziu viska aiskiai isaiskino ka kur reikia daryt kad butu geriau,kas kiek kainuos,kas geriau,kas pigiau.. na pakonsultavo tinkamai..  thumbup.gif    tad gal kam pravers 863636373 Mantas

4u.gif O koks miestas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2008 01 21, 11:42)
4u.gif O koks miestas? g.gif

Vilnius, bet kaip suprantu vos ne visoj lietuvoj jie dirba,jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta38 @ 2008 01 21, 14:12)
Vilnius, bet kaip suprantu vos ne visoj lietuvoj jie dirba,jei neklystu  g.gif

jei nepaslaptis ax.gif kiek i diena sumokedavot vienam darbininkui?
Atsakyti
Sveikos statybininkės,
Aš jau savo statybas baigiau biggrin.gif , liko tik darbai kieme, bet žiema užpuolė ..

Visą apdailą man darė šaunūs vaikinai , krupščiai , tvarkingai kaip sau -- kokybė liuks -- bosas jų dėl kokybės pagatavas sušaudyti thumbup.gif
ir plyteles suklijavo thumbup.gif ir išdažė, dar ir dekorus padarė turi fainą dailininkę - ką nori išpieš -- kas ateina dabar tai puola sienas glostyti.
Ir sienas iš gipso įmantriai išsukinėjo -- tik nemoku čia nuotraukos įdėti -- gal vėliau kaip nors pasistengsiu doh.gif
Jie daro visus darbus, jei reikia gali ir nuo pamatų, tik pradžioje aš turėjau kitus statybininkus tai doh.gif kai šitie pamatė mano sienų lygumą g.gif , bet viską sutvarkė ir be papildomų pinigų bigsmile.gif

Jei kam reikia , galiu rekomenduoti -- pati labai patenkinta , negaila pasidalinti , drinks_cheers.gif nes žinau jau ant savo skūros ką reiškia paškudnykai -- paskui 2 kart brangiau kainuos ir malonumo jokio.. jie dirba Vilniuje

Jei kam rimtai reikia -- rašykite man į privatą
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 01 20, 20:28)
azuoliuke ar gali atsiusti ju darbu nuotrauku? ar tie meistrai turi patirties? mums reikai nama irengti tai ir galvojam. kiek ju ten dirba, ar vienas?

pas mane tai jie dirbo su zmona pagrinde, o kai reikedavo dar i pagalba kviesdavosi dazytojus, nes mes labai jau norejom uzbaigt viska iki kaledu. Dazytojai ju rekomenduoti irgi labai liuks dirbo, o mums visai jokio rupescio nebuvo dar ir gerus dazytojus surast bigsmile.gif . O nuotrauku tai savo namu kaip ir neturiu blush2.gif gal jie sakau ir fotkino, na bet as tai nebent seimynos nuotraukas, kur daugiau mes matomes, o ne remontas lotuliukas.gif patirties tikrai uztenka, nes manau kitaip nebutumem patenkinti galutiniu rezultatu. Darbo greiciu mes irgi buvom visai patenkinti - padare mums mazdaug per tris su puse menesio-tai manau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azuoliuke: 21 sausio 2008 - 15:10
Sveiki 4u.gif

Gal kas zinote nebloga murininka Kaune, ar kurnors netoliese? Planuojame statyti patys, rekalingas protingas dede, kuris galetu pagelbeti savaitgaliais (uzdeti pirmus blokelius, pakelti kampus ir veliau pagal poreiki savaitgaliais sudetingesnius darbus padeti atlikti, kur patys nesugebesime) Gali buti pensininkas ar siaip meistras mokantis muryti ir norintis bei galintis padirbeti savaitgaliais. Darbus noretume pradeti mazdaug balandzio menesi. Buciau dekinga, jei kanors pasiulytumete i AZ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(RASITELE @ 2008 01 21, 13:23)
jei nepaslaptis ax.gif kiek i diena sumokedavot vienam darbininkui?

na siaip tai ne uz dienas mokejome, o uz kvadratura.. 4u.gif
Atsakyti