Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

QUOTE(Meg @ 2004 07 13, 15:36)
Jau keliose temose klausinejau, bet atsakymo jokio negavau:(

Gal kas jau statesi ir galetu rekomenduoti neblogus statybininkus (2-3). Namuką statyti ketiname pradėti rugsėjo mėnesį, o dar net nusižiūrėję nieko neturime. Baisu darosi, kad nenusitęstų į žiemą, nes norėtume dėžutę pasistatyt (su stogu ir langais) iki kol užsnigs...

Buciau labai dekinga uz bet kokia info.

Labai neblogi meistrai tiesa is kedainiu ,bet vyksta i kitus miestus.Turi geras nuolaidas medziagoms , jauni greiti.Galiu duot ju numeri 867020997.sekmes
Papildyta:
QUOTE(inguliuk @ 2007 12 29, 00:04)
Sveiki gal kas žino dažytojus kurie apsiimtu  už 20 lt  už kv. kvadraturos daug nuosavas namas  mano tel. 863636163

Zinau vienus dazytojus greit daro nusiskundymu nebuvo 865652044.Bandyk
Papildyta:
QUOTE(gita. @ 2007 11 25, 15:04)
ieskau stogdengiu, kurie kokybiskai ir atsakingai dirba savo darba,  Kauno rajone

Tikrai geri stogdengiai 867020997 , jauni ir greiti , kainos padorios.jokiu nusiskundymu neturejom. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2007 11 25, 15:42)
Aš irgi ieškau smile.gif Kažkur šitoj tempoj ar tai prie stogų temos buvo vienas numeriukas, kiažkas neseniai įdėjo, tik man dar nebuvo kada pasiskambinti. Pabandykit, gal padės  ax.gif

Geri stogdengiai 867020997
Atsakyti
O dabar visiskai ne i tema... FILMAS Zeitgeist blink.gif blink.gif blink.gif Bušo politika be komentarų.

Šildymas,santechnika +37063697106
Atsakyti
Zinau kas atlieka tinkavimo, glaistymo, dažymo,tapetų klijavimo, gipskartonio plokščių klijavimo, grindų klojimo ir kt. vidaus bei lauko apdailos darbus. Plastikinių langų ir durų apdaila. Na daug ka jie ten daro. mano visasbustass sutvarkytas vieno is tu darbininku. Jie dirba tryse. turi savo naujus irankius. Nr. +37060444480 Ramūnas. Šiaip Šiauliuose jie dirba, bet gal galima tartis su jais, kad vyktu ir toliau. Sekmės statybose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2004 07 13, 15:36)
Jau keliose temose klausinejau, bet atsakymo jokio negavau:(

Gal kas jau statesi ir galetu rekomenduoti neblogus statybininkus (2-3). Namuką statyti ketiname pradėti rugsėjo mėnesį, o dar net nusižiūrėję nieko neturime. Baisu darosi, kad nenusitęstų į žiemą, nes norėtume dėžutę pasistatyt (su stogu ir langais) iki kol užsnigs...

Buciau labai dekinga uz bet kokia info.

Pazystu labai gerus statybininkus , daro viska 4 asmenu grupe , israso fakturas , dirba su patentais , greit ir kokybiskai .As nusiskundimu neturiu , kaimynai neturejo jokiu problemu , negeda ir kitiems pasiulyt.Klausk parasysiu ju tel jei dar reikia.
Atsakyti
Šiauliuose darome apdailos darbus. Pagrindiniai darbai:
--- gipso kartono lubos, sienos, pertvaros, sudėtingos GK konstrukcijos,
--- plytelių klijavimas,
--- dažymas.

Kaip firma specializuojamės komercinių patalpų (parduotuvių, ofisų) įrengimo ir remonto darbuose. Dėl šių darbų ir kitų rimtesnės apimties objektų vykstame ir į kitus miestus, turime partnerių Vilniuje. Nedideli darbeliai domina tik Šiaulių mieste ir rajone.

Susidomėję rašykite į AŽ.
Atsakyti
Galiu parekomenduoti gerą meistrą, kuris pas mus klijavo plyteles ir dėjo parketlentes. Greitai ir kokybiškai atliko darbus thumbup.gif Tel. 869924842
Atsakyti
QUOTE(Jovitina @ 2007 12 31, 19:20)
Galiu parekomenduoti gerą meistrą, kuris pas mus klijavo plyteles ir dėjo parketlentes. Greitai ir kokybiškai atliko darbus  thumbup.gif  Tel. 869924842

Pas mane dirba du vaikinukai (vienas is Vilniaus, kitas is Sirvintu). Nuo geguzes pabaigos daro ivairius statybos ir apdailos darbus. Blogo zodzio pasakyt negaliu.
Nebent, kad per kruopstus, gaudo milimetrus, ten kur nebutina smile.gif, tad darbo
tempai ne visada atitiko mano lukescius.
Negeria, neruko. Tvarkingi, saziningi, nemegsta skubos. Pagrindine iranga turi. Irankiai profesionalus.
Pilnai padare fasado apkalima medziu, visus pakalimus,
dekorus. State duris ir langus. Dirba visus su gipsu susijusius darbus.
Daze, tapetavo, klojo laminata. Nedideliais plotais klojo plyteles (isskyrus
dideli vonios kambari). Buvo nesudetingu ventiliacijos, santechnikos,
elektros darbu, kurie prasilenkdavo su specu atvykimu, tai ir juos be
problemu padare.
Negaliu sakyt, kad pigus - man kokybe svarbiau. Tel. 8 689 06467, Irmantas.
Atsakyti
Gal ką nors girdėjote apie statybų firmas "Zorba" ir "Erdana"?
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2007 09 27, 18:53)
Sveikos mamytės - statybininkės,
Nors esu tėvelis smile.gif , nusprendžiau pasižvalgyt, apie ką jūs čia kalbat 4u.gif ... Kiek paklausiu užsakovių (dažniausiai tai moterys bigsmile.gif  - ko gero jos jau ne tik keturis kampus laiko, bet ir stogą su kaminu smile.gif ) iš kur sužinojo, kad darom laiptus, sako - iš Supermamos... Pradžią padarė p.Laima iš  Kauno, ačiū jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kiek supratau ir Žiedelė kalba apie mus  4u.gif . Taigi, jei reikia laiptų ar konsultacijos - mielai pagelbėsiu. Geografinė padetis tikrai įtakos neturi, dirbam ir Vilniuj,  ir Kaune, ir Klaipėdoj. Geriausia skambinti telefonu, nes prie kompo sėdėti nelabai yra laiko... schmoll.gif  Tel.:8-614 07172, Aivaras
Sėkmės statybose  smile.gif

http://www.failas.lt...;folder_id=1099
4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti meistra, kuris galetu isvedizoti namuose visa santechnika smile.gif aciu wink.gif
Atsakyti
as irgi galiu prisideti prie jusu,jei kam reikia kvalifikuoto meistro sienu ir grindu plytelems kloti,taip pat gipskartonio arbus atlieka telf.865890805 ir email plyteliumeistras@gmail.com smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2008 01 09, 08:04)
Gal galit parekomenduoti meistra, kuris galetu isvedizoti namuose visa santechnika smile.gif aciu wink.gif

pamirsau parasyti - KAUNAS
Atsakyti