gal kas galit parasyti kontakta zemes darbams (konkreciai reikia isvesti zemiu kruva is sklypo lauk) Kaune?
aciu is anksto
QUOTE(Aivariene @ 2007 12 13, 09:45)
gal kas galit parasyti kontakta zemes darbams (konkreciai reikia isvesti zemiu kruva is sklypo lauk) Kaune?
aciu is anksto
aciu is anksto
Pasiimčiau aš, man reikia žemių, ale gi žiūriu tu Kaune
QUOTE(alfukas @ 2007 12 13, 22:25)
galiu pasiulyti gera staliu apdailininka,kuris dar jei reike plyteles paklijuoja,elektra patvarko,smulkius santechnikos darbus daro,pas mane dirba.
Kokiam mieste? jeigu Kaune, prašom kontaktus į AŽ.
Gal kam reikia mestriuku. Kala pirtis, terasas, pagal pageidavima montuoja gipskartoni, deda parketa, stato duris, atlieka vidaus apdaila. Tel: 861616162 Vilnius, KAunas ir aplink
QUOTE(bambinute @ 2007 12 14, 12:33)
Kokiam mieste? jeigu Kaune, prašom kontaktus į AŽ.
Na musu brigada pagrinde Kaune dirba jei ko prireiktu - visada prasome
Sveikos ir sveiki, nusprendę atsinaujinti
Jei kam reikia, mano vyras stato namus nuo pamatų iki raktų, atlieka santechninius darbus. Šiaip darbais užsivertęs, todėl dėl smulkių darbelių tikrai nevažiuos. Tačiau dirba tikrai labai kokybiškai ir tvarkingai, ir kainytės per daug nesikandžioja. Todėl jei kam reikia atlikti nemažai darbų ir nenori patys viskuo rūpintis, skambinkit:
Marius 8 615 11348
Tikiuosi, pavyks rasti abiem pusėms priimtiną sprendimą
Jei kam reikia, mano vyras stato namus nuo pamatų iki raktų, atlieka santechninius darbus. Šiaip darbais užsivertęs, todėl dėl smulkių darbelių tikrai nevažiuos. Tačiau dirba tikrai labai kokybiškai ir tvarkingai, ir kainytės per daug nesikandžioja. Todėl jei kam reikia atlikti nemažai darbų ir nenori patys viskuo rūpintis, skambinkit:
Marius 8 615 11348
Tikiuosi, pavyks rasti abiem pusėms priimtiną sprendimą
QUOTE(bambinute @ 2007 12 12, 14:16)
Pas mus krokodiliniai laiptai bus.
MB pats pirko metalinius vamzdžius, meistras juos įstrižai pjaustė, MB tėvukas suvirino, na o jau šveitimas, gruntavimas ir dažymas - juokas.
Pasirodo daug ką galima pasidaryti ir patiems.
MB pats pirko metalinius vamzdžius, meistras juos įstrižai pjaustė, MB tėvukas suvirino, na o jau šveitimas, gruntavimas ir dažymas - juokas.
Pasirodo daug ką galima pasidaryti ir patiems.
Va va, ir mes darysim patys nes neaišku už ką tokius pinigus lupa Čia turbūt vienintelis dalykas, kurį MB apsiėmė daryti Jis mat darbe galės juos pagaminti ir nudažyti milteliniu dažymu, liks tik pakopos
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 01, 11:54)
paprastai firma nori kažkokių garantijų gaut didesnį objektą.. Be to ir kainas galima geresnes gaut, kai firma daro viską.. tiesiog sutartyje reikia numatyti ir tokius punktus, kad esant nepasitenkinimui būtų galimybė nutraukti sutartį ir atsiskaitinėti etapais. Firma, kuri neabejos savo darbų kokybe, sutiks su tokiom sąlygom.
Va čia aš sutinku Ir dėl nuolaidų, ir dar dėl to, kad ir be avansų jie gali pabėgti kitur dirbti, ypač jei sezonas prasidėtų
Mes planuojame samdyti visą brigadą, tai kai kurie paminėjo, kad pavasariui jie jau dabar turi užsakytų darbų... Tai, jei neturėsi pilnos sutarties, tai gali ramiai sau išeiti Aš va tik dar suku galvą kaip čia reiks suformuluoti tą sutartį
QUOTE(kristik @ 2007 12 20, 03:53)
Va va, ir mes darysim patys nes neaišku už ką tokius pinigus lupa Čia turbūt vienintelis dalykas, kurį MB apsiėmė daryti Jis mat darbe galės juos pagaminti ir nudažyti milteliniu dažymu, liks tik pakopos
Papildyta:
Va čia aš sutinku Ir dėl nuolaidų, ir dar dėl to, kad ir be avansų jie gali pabėgti kitur dirbti, ypač jei sezonas prasidėtų
Mes planuojame samdyti visą brigadą, tai kai kurie paminėjo, kad pavasariui jie jau dabar turi užsakytų darbų... Tai, jei neturėsi pilnos sutarties, tai gali ramiai sau išeiti Aš va tik dar suku galvą kaip čia reiks suformuluoti tą sutartį
Papildyta:
mokekit po darbu ir niekur jie neiseis.
QUOTE(Iriska @ 2007 12 20, 18:46)
mokekit po darbu ir niekur jie neiseis.
Logiška Tačiau, jei pvz. jie gautų rimtesnį objektą, tai be jokių įsipareigojimų galėtų išeiti Tektų tada ieškoti kas pabaigtų dėžutę (ar pan.)
Manau, reikės daryti kaip Westa sakė, bet turbūt turėtų būti kažkokie objektyvūs darbo įvertinimai, kad esant reikalui būtų galima atsisakyti