Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

QUOTE(inguliuk @ 2007 08 05, 14:34)
Gal kas dažo , labai reikia dažytoju siulau labai daug darbo, dažymas sienas, lubos be navarotu. tel 861067074, taip pat bus ir pliteliu laminato ir.t.t.

Dazau dangu,tik kokybiskai,ypac ziema,saltuoju metu laiku... su sypsena ir be volelio...
i darbo birza kreipkis
Atsakyti
Gal kas zinote SIAULIUOSE meistrus kurie klijuotu PLYTELES?
Rasykit AZ 4u.gif
Aciu!
Atsakyti
Gal esate kas tureje reikalu su imone "Tvorlitus" (Kaune), jie daro gelzbetonines tvoras? smile.gif Buciau dekinga uz info
Atsakyti
sveikos mamytes, ieskojau info kur kaune galima uzsisakyti duris, bet uzkliuvo akis uz sios temeles.
Na as dabar dabaigineju remontuoti savo dali namo. tai neklauskit, baigiam su vyru visus nervus prarasti, o jau tarpusavi santykiai tai ir neokie pasidare, kaip cia mes atlaikysim neisivaizduoju.

rekomenduoti ar peikti ka nors galesiu tik po visu darbu. siuo metu ruosia sienas dazymui, ieskom intensyviai plyteliu klojejo ir plastikiniu dailylenciu montuotojo. Tai plyteliu kolejeja lyg ir radom, bet jei kuri turit ka rekomenduoti tai parasykit, nes tas zmogelis tik nuo 20 gali pradeti dirbit.

dabar man reikia dalylenciu montuotojo, 60 kv. m., viskas jau supirkta. Labai prasau parasykite kuri nors gera zmogu ar brigada.

BET MAN REIKIA SKUBIAI, PAGAL PLANA REMONTAI TUREJO BAIGTIS MENESIO GALE, BET KELI ZMONES PAVEDE (DAILYLENCIU MONUTOTOJAI IR PLYTELIU KLOJEJAI, NU CIA VIENA TOKIA FIRMA) TAI AS VISTIEK NORIU TILPTI I SAVO PLANA.

LAUKIU JUSU SKUBIOS INFO

Po remontu prizadu parasyti, kokia firma, zmones pas mane dirbo ir kaip dirbo.
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti patikimus pamatų meistrus. Veiksmo vieta - Kaunas.
Atsakyti
sakykit, gal kas Vilniuje turite pazistama lietvamzdininka, kuris gerai ir nelabai brangiai padarytu. Lauksiu bet kokios info. rasykite geriau i AZ
Atsakyti
Sveiki,

man irgi reiketu kontaktu i az.
Gal dar ir aplink kamina pameistrautu ax.gif

dekoju is anksto,
Atsakyti
QUOTE(laurusia @ 2007 08 04, 00:38)
o as noriu neparekomenduoti,o perspeti jus,kad nepasisamdytumete netycia tokiu vyruku kaip pas mus,jie mum armavo sienas,tai darba oadare taip kad baisu ziuret buvo,net i ta puse teisinga nepanasu buvo,ant galo dingo isvis,tik pinigus gavo...o prizadejo atvaziuot pataisyt jei kas bus blogai,to kur vadovauja vardas Andrejus,kito berots Rycka o dar vieno nepamenu,cia vilniuje.Bukit atsargios statybininkes

Ant kažkokio meistro Andrejaus ir mano kaimynė užsirovus buvo ten dar visokie dimos, vitalijai, vyr bosas jonas - dar dabar spjaudosi , kiti taiso
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2007 06 12, 16:01)
Ieškome meistrų vidaus apdailos darbams. Kas galėtų į a.ž. rekomenduoti gerus ir patikimus darbuotojus Vilniuje, butu didelis dekui 4u.gif

Galiu rekomenduoti saviškius - pas mane jau baigia, labai geri bet pigūs nėra- na kaip kuriems darbams žinoma, bet jau dekorus man ant sienų daro tai draugai išsižioję .. kai pabaigs galėsiu nuotrauką įmesti.
Atsakyti
Reikalingi apdailos meistrai Kaune:
glaistytojai,
plytelių klojėjai,
parketo, grindlenčių klojėjai,
trinkelių klojėjai.

Rekomendavusioms būsiu laaaaaaabai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2007 06 29, 20:52)
Gal kas galite rekomenduoti tinkuotojus Vilniuje?  4u.gif

Galime rekomenduoti ., kokybe thumbup.gif ., tel.: +370 62085657 ., cia jei domina vidaus tinkavimas.
Papildyta:
QUOTE(Rasytea24 @ 2007 08 17, 12:21)
Galime rekomenduoti ., kokybe  thumbup.gif ., tel.: +370 62085657 ., cia jei domina vidaus tinkavimas.
beje pamirsau pridurti dirba jie tik Vilniuje ir 30 km atstumu aplink ji. smile.gif ., tiesa dar dirba kalkiniu tinka., cia aktualu nuosaviems namams.
Atsakyti
Rekomenduoju tikrai labai gerą elektriką. Pas mus name vedžiojo elektrą. Likom labai patenkinti. Padarė kokybiškai, o svarbiausia kaina normali 4u.gif Jo tel. nr. 868342205. Kiek žinau dirba Kaune, bet, gal ir į kitus miestus sutiktų važiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 18 rugpjūčio 2007 - 12:57