Kaune reikalingas santechnikas, nuosavam name, pirmam aukste pervedzioti kanalizacijos vamzdzius.
QUOTE(gintaved @ 2007 06 07, 17:30)
Būtent kurių, santechnikas dabar darbais užsivertęs, tai sakė darbo į priekį pusei metų turi ir kol kas naujų užsakymų nepriima, apdailininkas irgi pora mėnesių i priekį turi darbo, bet jai neskubu tai galiu duot.
Neskubu, ateičiai reikės pas mus tik sienas pradėjo mūryti
Galiu parekomenduoti vyrukus montuojancius signalizacijas Klaipedos apskrityje.Individualiam namui apsaugine ir priesgaisrine signalizacija taip vadinama statybini varianta sumontavo ir pajunge per 7val.Gali ir su elektros instaliacija padeti.Apskritai,jei turi laiko nesikrato ir kitokiu statybiniu darbu. Tel.865521575
QUOTE(westa @ 2007 06 21, 14:10)
galiu parekomenduot statybininkus Klaipėdoje. taip pat vidaus apdailą atlieka.. labai sąžiningi žmonės, kas šiais laikais reta
LABAI PRAŠOM PAREKOMENDUOTI
QUOTE(ievule77 @ 2007 06 26, 20:27)
gal kam pravers:mano vyras turi imone fasadu siltinimo ir apdailos darbu.
www.vstatybos.lt
www.vstatybos.lt
Aš Klaipėdoje ieškau
Laba mamytes. Man reiketu Jusu pagalbos gal zinote gerus stogdengius Vilniuje. Reikia ~100 kv. namui pilnai padaryti stoga (gegnes, dengimas).
Busiu dekinga
Busiu dekinga
QUOTE(westa @ 2007 06 27, 15:09)
mano statybininkų brigada ( nu ne mano ale mums namą statė ) .. Donatas 868600533 Klaipėda
Jau skambinau
gal kas zino nebrangius ir gerus stogdengius Klaipedoj ar rajone?
Gal kas galit parekomenduoti apdailiniu plytu murininkus Kaune, buciau labai dekinga.