Įkraunama...
Įkraunama...

MEISTRAI NAMO STATYBAI

Sveikos mamytes ir ju vyriskiai bigsmile.gif

Gal kas galit pasiulyti tikrai gerus nebrangius atsakingus ir saziningus santechnikus ir elektrikus.
Tokiu gal ir nera bet gal... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(miauksht @ 2007 04 05, 23:01)
Gal kas galit pasiulyti tikrai gerus nebrangius atsakingus ir saziningus santechnikus ir elektrikus.

Jei Vilniuje, tai santechniką galiu pasiūlyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksht @ 2007 04 05, 21:01)
Sveikos mamytes ir ju vyriskiai  bigsmile.gif

as statausi prie kauno, bet mano santechnikai is alytaus..bet jie vazinejasi..taip kad kur tau reikia g.gif

Pingviniuk, o kiek tavo santechnikai uz taska mazdaug ima g.gif g.gif

mano galvojau kad nebrangiai..bet pasirodo pvz radiatoriu jie skaiciuoja kaip 2 taskus net 2 vamzdziai ateina g.gif kaskaip keista pasirode man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 04 06, 10:14)
Pingviniuk, o kiek tavo santechnikai uz taska mazdaug ima  g.gif  g.gif

Mums santechnikas darė dar tik dalį darbų, nes pas mus namo rekonstrukcija ax.gif Darė šildomas grindis WC ir vonioje (apie 28 m2), darė wc, voniai, 2 kriauklėms, bidė, pisuarui, skalbimo mašinai taškus. Ir dar kažkokį kolektorių darė ax.gif Už visą tai jau sumokėjome 1200 lt ax.gif

Radiatorius ir šildymo sistemą darys vėliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 06 balandžio 2007 - 10:09
QUOTE(okkey @ 2007 04 06, 09:14)
as statausi prie kauno, bet mano santechnikai is alytaus..bet jie vazinejasi..taip kad kur tau reikia  g.gif

Pingviniuk, o kiek tavo santechnikai uz taska mazdaug ima  g.gif  g.gif

mano galvojau kad nebrangiai..bet pasirodo pvz radiatoriu jie skaiciuoja kaip 2 taskus net 2 vamzdziai ateina  g.gif  kaskaip keista pasirode man  doh.gif

Kainos mano santechniku: Taskas 120lt (t.y. radiatorius) katilines aprisimas 1000lt.Vandens taskas 100lt.Gyvatukas kazkodel kaip du taskai 200lt.grindinio kvadratas 20lt/m2.Bet grindis pats pasiruosiau t.y. polistirola,siluma atspindincia plevele ir tinkla dejau pats.
Atsakyti
Jieškau Klaipedos rajone kas gali nustumdyti žemes, gal kas turite telefoniuku, labai reikia...
Atsakyti
..bet pasirodo pvz radiatoriu jie skaiciuoja kaip 2 taskus net 2 vamzdziai ateina  kaskaip keista pasirode man 

Uz radiatorius neturetu imti kaip uz 2 taskus.vandentiekio taskus(dezutes),reikia tiksliai lygiai pastatyti,islaikant atstumus.O radiatorius nereikalauja tokio tikslumo,ypatingai apatinio pajungimo.Per gyvatukus jungiama karsto vandens cirkuliacija,vandentiekio dezutes taip pat kaip ir ant sienu tvirtinamu ciaupu,reikalauja tikslumo,na bet paziurejus i 1gyvatuka-matau viena taska,100lt be jokiu vandentiekio ar atskiru sildymo mazgu jungimo tasku. grindinio sildymo kartu su betonavimu-60lt./kv.m.
Atsakyti
Man stato namą nuo spalio mėn, paskaičiavau, kad kainuoja 1500Lt kv.m. Bet jaučiu gal dabar jau pabrango, nes tokie dalykai greitai brangsta smile.gif Jei bus įdomu kaip ir kas, galėsiu duoti kontaktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 07 balandžio 2007 - 17:02
Ar suteikia nuolaidas medziagoms MEISTRAI NAMO STATYBAI? Ar visdelto medziagomis reikia rupintis patiems?
Atsakyti
QUOTE(Pigassila @ 2007 04 06, 19:29)
Kainos mano santechniku: Taskas 120lt (t.y. radiatorius) katilines aprisimas 1000lt.Vandens taskas 100lt.Gyvatukas kazkodel kaip du taskai 200lt.grindinio kvadratas 20lt/m2.Bet grindis pats pasiruosiau t.y. polistirola,siluma atspindincia plevele ir tinkla dejau pats.

a kaip suprasti vandens taskas g.gif a tipo kriaukle - 100 lt ax.gif
na tada man vistiek biski pigiau isiena ax.gif radiatorius 80 lt, bet va kriaukle isies brangiau kaipsuprantu nes 2 vandenys plius kanalizacija - tai 120 lt bus..

a tai 20 lt grindu sildymo gaunasi tik uz tai kad vamzdzius israizgys g.gif g.gif

nes matai ir mums sako - jus patys turit putom issikloti g.gif

QUOTE(vietinis @ 2007 04 10, 10:52)
Ar suteikia nuolaidas medziagoms MEISTRAI NAMO STATYBAI? Ar visdelto medziagomis reikia rupintis patiems?

na mano santechnikai tai medziagas su nuolaida atveza ax.gif ax.gif
kitomis medziagomis rupinames patys 4u.gif
Atsakyti
nes matai ir mums sako - jus patys turit putom issikloti

Atmestinai ziuri i putas,reik manyt,kad pagrindas lygus,o tai dar ir grindis issilyginti turesite biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
gal isivaizduojate kiek kainuoja padaryti gipso kartono lubas svetaineje ir virtuveje, su keletu pazemejimu (ortakisu slpeti reikes) ? kvadratura tarkim ~80 kvadratu. ir kontaktu reiketu klaipedieciu meistru jei turite ka rekomendi ax.gif
Atsakyti