Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 07 22, 22:36)
as ir esu tos pacios nuomones,kad kaip pripratinsi kai buvo kudikis taip ir nores,papasciausiai reikia nesiguldyti kartu ir tiek,pavargsit viena antra nakti ir manau susitvarkys ax.gif

O mes nevargom, tiesiog viska dariau pamazu. Pirma men miegojom kartu, kadangi neisnesiotos buvom ir labai saldavom. Paskui pamazu migdydavau lovytej, pasupdavau, pamyluodavau. Veliau iskart guldydavau i lovyte, paglostydavau galvyte, pabudavau salia. Dabar tiesiog iseinu i kita kambari ko uzmiega. Aisku buna vakaru, kai irzli ir pati neuzmiega, bet tada tereikia ant ranku paimt ir iskart atsijungia ax.gif
Atsakyti
Mažasis iki beveik 2m. miegojo kartu, nors lovytė ir buvo doh.gif . O štai mažoji taip pat kai kada įkrenta prisiglausti, pasidžiaugti. Kai užmiega telieka tik nuristi į lovytę blush2.gif , (lovytė pristumta prie musu, lovos).
Manau vaikas pats nusprendžia kada jau nereikia šios naktinės globos ax.gif
Atsakyti
o aš manau, kad geriau neguldyti kartu,suprantama ,kad leliukam taip labai patinka ir mamytei patogu, bet kaip sunku atpratinti schmoll.gif .Mum tas pats buvo su dukra,tai dabar jai jau 4m. ir dar naktim ateina pas mus į lovą doh.gif ,kiek gi galima blush2.gif .todėl mažius naktį miega TIK savo lovytėj.
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2007 11 26, 15:17)
o aš manau, kad geriau neguldyti kartu,suprantama ,kad leliukam taip labai patinka ir mamytei patogu, bet kaip sunku atpratinti  schmoll.gif .Mum tas pats buvo su dukra,tai dabar jai jau 4m. ir dar naktim ateina pas mus į lovą  doh.gif ,kiek gi galima  blush2.gif .todėl mažius naktį miega TIK savo lovytėj.

drinks_cheers.gif manau, kad vaikutis turetu miegoti savo lovelej.
Atsakyti
as irgi tos nuomones kad geriausia migdyti vaika, savo lovytej, tada ir tevai normaliai paiilsi. nes bent jau as kai miegojau keleta naktu su mazium, tai visai neiissimiegojai, nes vis bijojau ant jo neuzvirsti, tai vis prasibudinedavau paziuret kaip jam sekas
Atsakyti
Musu mazyle nakti miega su mumis. Kad ir kaip bandziau nuo pat gimimo mygdyti atskirai, nepavyko blush2.gif Jeigu ilgiau buciau vargusi, buciau amzinai neissimiegojusi. Maitinu krutimi. Nakti, dar vaikui bevalgant, as uzmiegu. Kada mazoji uzmiega, nezinau. Bet mes abi kuo puikiausiai ismiegam ir diena esame zvalios. thumbup.gif
Atsakyti
zinoma nera gerai,kai vaikas iega kartu,bet nieko nepadarysi jai jis nori miegoti kartu,musu mazyle su mumis miega..
Atsakyti
As ir galvoju, jei nori mazylius, tegu, nes ateis laikas, kai jau ir pabuciuojamas nebesileis. tada gailesites, kad buvo laikas, kai pats mazius lindo, o jus ji atstumet
Atsakyti
Savo mažuliukę migdau lovelėje.kaip bus vėliau dar žiūrėsim g.gif .Dičkis tai ilgokai miegojo pas mus ir tik per vidurį lotuliukas.gif .vėliau šiaip taip pripratinom miegoti jo kambary doh.gif .
Atsakyti
Mano mergytei 3 menesiai. Mes miegam kartu jau 2 menesius ir gailiuosi, kad taip nedariau is pat pradziu, kai mazoji gime. Ji uzmiega lovytej, o po pirmo maitinimo taip ir lieka miegoti su mumis iki ryto. tongue.gif Manau kiekvienas daro tai kas jam priimtina ir patogu, visi vaikai ir tevai skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
as tai migdau loveleje. syki paryciais pasiemiau pas save i lova nes nepajegiau sedeti salia, tai labai prastai miegojau vis masciau ar neuzgulsiu. tai geriausias varijantas ir jai ir man. lovyteje daug vietos ir gali laisvai vartytis. kad ir taip ji zino jei jau i lovyte paguldai tai jau laikas miegoti, o jei musu lovoj tai zaidimas jai rupi.
Atsakyti
QUOTE(Mamkis @ 2008 01 14, 18:36)
Mano mergytei 3 menesiai. Mes miegam kartu jau 2 menesius ir gailiuosi, kad taip nedariau is pat pradziu, kai mazoji gime. Ji uzmiega lovytej, o po pirmo maitinimo taip ir lieka miegoti su mumis iki ryto.  tongue.gif Manau kiekvienas daro tai kas jam priimtina ir patogu, visi vaikai ir tevai skirtingi  thumbup.gif

pas mane tas pats,nuo gimimo vargau ,ji tiesiog nemiegojo naktimis,kai atsigule salia ,miega nuo 21val iki 10val 4u.gif
Atsakyti