Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(mylimuke @ 2007 07 05, 10:00)
1) Bet vaikucio lovytej daug maziau ju, nes jis dar labai mazai praikaituoja ir miega ten vienintelis. O tevu lovoj miega 3 asmenys (jei su vaikuciu), 3 zmoniu bakterijos, o jei tetis, kaip sako prakaituoja, tai  doh.gif  Nu tikrai nieko  gero. Nereikia vaiko laikyti steriliai, bet ir persistengt nereikia.
2) Mergaitei maudytis su tetuku, tai nenormalu (mano nuomone). Gal ji budama maza nesupranta to, bet paaugusi ir supratusi kas kame, tikrai nebus malonus prisiminimas. O ir smezuoti pries vaiko akis nuogybem nera gerai. Paskui vaikas uzauga su padidejusiu seksualumu, daug labiau tuo domisi, ir ne visada i geraja puse. Nesakau, kad jei pamatys nuoga, tai jau tragedija, bet jokiu budu nereikia to afisuoti.
Del to, kad nereikia uzastrinti kampu, tai sutinku su tavim. Jei vaikas kazka pamato ar isgirsta ko jam nederetu, reikia tai priimti naturaliai, o ne pradet aikcioti, oi kas dabar bus, ka tu pamatei ir t.t. Vaikas supras, kad cia kazkas ne taip  blush2.gif
3) Mano 12metis pusbrolis miega su mama ir ne vienas nesusimasto,kad reiketu miegoti atskirai. Plius jie gyvena dviese, vyro nera. As skaitau, kad tai tikrai jau nebenormalu ir lengvas kelias iki Edipo komplekso  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif pritariu tau!!!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 05, 11:00)
1) Bet vaikucio lovytej daug maziau ju, nes jis dar labai mazai praikaituoja ir miega ten vienintelis. O tevu lovoj miega 3 asmenys (jei su vaikuciu), 3 zmoniu bakterijos, o jei tetis, kaip sako prakaituoja, tai  doh.gif  Nu tikrai nieko  gero. Nereikia vaiko laikyti steriliai, bet ir persistengt nereikia.
2) Mergaitei maudytis su tetuku, tai nenormalu (mano nuomone). Gal ji budama maza nesupranta to, bet paaugusi ir supratusi kas kame, tikrai nebus malonus prisiminimas. O ir smezuoti pries vaiko akis nuogybem nera gerai. Paskui vaikas uzauga su padidejusiu seksualumu, daug labiau tuo domisi, ir ne visada i geraja puse. Nesakau, kad jei pamatys nuoga, tai jau tragedija, bet jokiu budu nereikia to afisuoti.
Del to, kad nereikia uzastrinti kampu, tai sutinku su tavim. Jei vaikas kazka pamato ar isgirsta ko jam nederetu, reikia tai priimti naturaliai, o ne pradet aikcioti, oi kas dabar bus, ka tu pamatei ir t.t. Vaikas supras, kad cia kazkas ne taip  blush2.gif
3) Mano 12metis pusbrolis miega su mama ir ne vienas nesusimasto,kad reiketu miegoti atskirai. Plius jie gyvena dviese, vyro nera. As skaitau, kad tai tikrai jau nebenormalu ir lengvas kelias iki Edipo komplekso  g.gif

1) Užtat kaip mums gera kartu su tomis bakterijomis gulėti biggrin.gif Suglausti nosytes ir miegoti kartu. Arba pabusti ir matyt kaip saldžiai miega mažasis įkišęs nosį į papuką....

2+3) Man tik keista, kad jūs tokios kategoriškos. Jau jeigu taip, tai va bus taip ir ne kitaip lotuliukas.gif Toks vaizdas, kad jau viskas pas jus dėl vaikų suplanuota nuo A iki Z ir jau nieko pakeisti neįmanoma. Augindama jau antrą vaiką kartais susimąstau, kad kai kalbama apie vaikus tai labai geras posakis "aš žinau, kad nieko nežinau". Man irgi dabar atrodo nu ne kas, kad dvylikos metų jis dar miega su mama, bet kita vertus ar gi tai daug 12 metų g.gif schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 07 05, 23:13)
1) Užtat kaip mums gera kartu su tomis bakterijomis gulėti biggrin.gif Suglausti nosytes ir miegoti kartu. Arba pabusti ir matyt kaip saldžiai miega mažasis įkišęs nosį  į papuką....

2+3) Man tik keista, kad jūs tokios kategoriškos. Jau jeigu taip, tai va bus taip ir ne kitaip lotuliukas.gif Toks vaizdas, kad jau viskas pas jus dėl vaikų suplanuota nuo A iki Z ir jau nieko pakeisti neįmanoma. Augindama jau antrą vaiką kartais susimąstau, kad kai kalbama apie vaikus tai labai geras posakis "aš žinau, kad nieko nežinau".  Man irgi dabar atrodo nu ne kas, kad dvylikos metų jis dar miega su mama, bet kita vertus ar gi tai daug 12 metų g.gif  schmoll.gif

1) ar tau taip pat bus malonu, kai vaikui bus keli metai, ir jums su vyru noresis intymumo, o vaikas vis prasysis i jusu lova? tada taip lengvai nepaguldysi i jo lovyte, kaip kudiki...
2)na man asmeniskai nenormalu jau tai. Juk tokiuose metuose brandimas vyksta, o arciausiai esanti moteris kaip priesingosios lyties atstove ir brendimo metu dideli susidomejima kelianti - mama. negerai schmoll.gif
Atsakyti
as manau negeri maziukui miegoti kartu su teveliais lovoje, ateity sunku bus atpratint.. nors ir labai patogu kai kudikis salia, nereik keltis kai mazylis prabunda pavalgyt, maistas salia smile.gif , ir malonu jausti salia savo mazuleli... wub.gif
bet..pagalvokim apie ateiti...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 06, 13:20)
1) ar tau taip pat bus malonu, kai vaikui bus keli metai, ir jums su vyru noresis intymumo, o vaikas vis prasysis i jusu lova? tada taip lengvai nepaguldysi i jo lovyte, kaip kudiki...
2)na man asmeniskai nenormalu jau tai. Juk tokiuose metuose brandimas vyksta, o  arciausiai esanti moteris kaip priesingosios lyties atstove ir brendimo metu dideli susidomejima kelianti - mama. negerai  schmoll.gif

1) lotuliukas.gif man nereikia spėlioti kas bus jeigu bus....... Aš jau turiu antrą vaiką jeigu ką, tai iš to galima spėt, kad intymių akimirkų mums netrūksta mirksiukas.gif
ax.gif pripras nepripras irnesakyk.gif šiandien taip geriau ir patogiau, o kai reiks tai ir atpras ax.gif
2) Brendimas vyksta tikrai vėliau, o ne 12 metų. Aišku gal nuo vaiko priklauso, bet mano pažįstami dvylikmečiai tai yra tikrai dar nedideli ir toli gražu dar jiems iki brendimo. Ir aplamai mes Lietuvoj kažkaip labai skubinam vaikus suaugti, o paskui jiems nei su suaugusiais bendraut, nei su vaikais. Tai ir pradeda paskui gert ir rūkyt, ir dar nežinia ko prisigalvot.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 07 06, 20:35)
1)  lotuliukas.gif man nereikia spėlioti kas bus jeigu bus....... Aš jau turiu antrą vaiką jeigu ką, tai iš to galima spėt, kad intymių akimirkų mums netrūksta mirksiukas.gif
ax.gif pripras nepripras irnesakyk.gif šiandien taip geriau ir patogiau, o kai reiks tai ir atpras ax.gif
2) Brendimas vyksta tikrai vėliau, o ne 12 metų. Aišku gal nuo vaiko priklauso, bet mano pažįstami dvylikmečiai tai yra tikrai dar nedideli ir toli gražu dar jiems iki brendimo. Ir aplamai mes Lietuvoj kažkaip labai skubinam vaikus suaugti, o paskui jiems nei su suaugusiais bendraut, nei su vaikais. Tai ir pradeda paskui gert ir rūkyt, ir dar nežinia ko prisigalvot.

1) Tai saunu 4u.gif
2) Tavo pazistami keli 12meciai nera visi 12meciai. Visi skirtingi. Nieko nepadarysi,brestama anksciau ir ta reikia priprazint. Gal kartais ir paskubina suaugusieji, bet tikrai nera geriau jau brestanti paaugli vadinti vaiku ir neigti, kad jam tokie dalykai nerupi, tik masinytes ir kiemo draugai galvoj. Gerimas ir rukymas nera brendimo pozymis ir niekaip nesusijes su domejimusi intymiais dalykais. dabar gali pamatyt ir 10meti rukanti,bet nesakysi,kad jam idomu mergaites ir seksas ar suauge ji paskubino gyventi. Ir atvirksciai.
Atsakyti
Nematau problemos, kad vaikas miega kartu. Vyresnėle miegojo apie du mėnesius, atėjo laikas, pradėdavo zyzti, kol vieną kartą iš vis miegojo atskirai, savo lovytėj. Dabar miega mažasis. Jis palyginus su sese miega jau 3 - 4 mėnesius. Maitinu pati, pradžioje stengiausi pamaitinti ir padėdavau, paskui padėdavau, tai kelias minutes turi stovėti ir laukti, jis tarsi reikalauja mano rankos. O pati stoviu naktį, ir snaudžiu, o kad geras nakties miegas. Tai po tokio dieną vargu ar gali būti patenkinta. Paskui nusibodo ir . . miegam kartu. Nematau nieko blogo, tik visi aplinkui sako, ot bus, ot bus. Vyras sako: ,,geriau tu pailsėk, vaiko nedrąskyk, daug vaikų miegojo, miega ir miegos tėvų lovoj. Ateis laikas ir pats išeis".
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 07 06, 22:53)
Nematau problemos, kad vaikas miega kartu. Vyresnėle miegojo apie du mėnesius, atėjo laikas, pradėdavo zyzti, kol vieną kartą iš vis miegojo atskirai, savo lovytėj. Dabar miega mažasis. Jis palyginus su sese miega jau 3 - 4 mėnesius. Maitinu pati, pradžioje stengiausi pamaitinti ir padėdavau, paskui padėdavau, tai kelias minutes turi stovėti ir laukti, jis tarsi reikalauja mano rankos. O pati stoviu naktį, ir snaudžiu, o kad geras nakties miegas. Tai po tokio dieną vargu ar gali būti patenkinta. Paskui nusibodo ir . . miegam kartu. Nematau nieko blogo, tik visi aplinkui sako, ot bus, ot bus. Vyras sako: ,,geriau tu pailsėk, vaiko nedrąskyk, daug vaikų miegojo, miega ir miegos tėvų lovoj. Ateis laikas ir pats išeis".

Na mano asmenine nuomone geriau "pakentet", nedamiegot pradzioj kazkiek negu paskui ilgiau kankintis atpratinant vaika nuo kazko. Keliu men kudikiai greiciau persiorientuoja. Va mes (pasigirsiu blush2.gif ) nuo 2.5men ismiegam visa nakti be jokiu mamyciu, o pries pora savaiciu ismokom uzmigti savarankiskai. Anksciau reikedavo dar kelias minutes pasupti, dabar nebe.Miegam kaip dideles ax.gif
Atsakyti
as irgi manau,kad geriau juos pripratint is anksto atskirai miegot,maniskiai nuo 1,5men miega savo lovelese ir savo kambaryje ir uzmiega patys irgi.As dirbau aukle,mano seimininkai turejo du vaikus,5metu berniuka ir dvieju metuku mergyte,ir tie vaikai miegojo pas tevus lovoje,jie kitaip nemokejo,o tevai pykdavosi,bardavosi,ir kaip gi neprasises pykciai,jei tevai neturi savo privatumo penkis metus?negi prie vaiku uzsiiminesi seksu?Galu gale jie pradejo skirtis,tai as po viso to pasakiau sau,kad mano vaikai musu lovoje tai jau nemiegos.Bet kiekvienai mamai atrodo savaip ir ji daro kaip jai geriau.
Atsakyti
Kol buvo visai maziukas tai kartais pasiimdavom i savo lova bet labai retai ir to uzteko kad priprastu unsure.gif teko atsisakyt visai miegojimo kartu. Dabar beveik 9men tai miega visada atskirai savo lovoj o ryte jau atsibudus pasiemam pas save i lova ir ten pusryciaujam thumbup.gif
Atsakyti
mums 6men,bet mes dar vis miegame kartu,nes nakti neduodu misinuko,o savo kruti,tai ir miegame prisiglaude,kada jis nori pats susiranda kruti ir pavalgo,o kartais jam manes reikia kaip nusiraminimo,jai miegodamas neranda kruties tai viskas pradeda muistitis ieskoti.neramiai miega,tai kam man desimt kartu keltis,nei as neissimiegociau nei vaikas,o dabar mes apsikabinam ir ramiausiai miegam,mamyte salia o ko gi dar tokiam maziukui reikia.taip kad manau cia kekvieno reikalas,zinau kad bus sunku atpratinti,bet kaip nors kai nebereikes kruties duosiu nakti buteliuka. lotuliukas.gif
Papildyta:
o be to mes nelabai turim galimybes guldyti i lovyte nes nera vietos antrai lovytei,gyvename viename kambarelyje. verysad.gif
Atsakyti
pries nestuma siuo klausimu as turejau griesta nuomone-vaikucio vieta tik lovytej biggrin.gif bet kai susilaukiau sunaus ir turiu problemu su maitinimu,tai ziuriu jau kitaip.vakare maziuka uzmigdau jo lovytej,o nakti jau leidziu pasilikti pas mus-mazulis valgo is abieju papuliu,tai uztrunka apie val,po to jau dziaugiuosi kad jis isviso uzmigo ir luztu salia blink.gif bijau kad nepriprastu,bet dabar kovoti neturiu jegu blush2.gif gal kai paaugs bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti