Mes nuo pirmos dienos migdom lovytej, tiksliau uzmigdai vezimuke ar ant ranku ir poto dedam i lovyte. Pora vakaru uzmiega pati, ijungiam migduka, klausosi muzikeliu, stebi paveikslelius ant lubu ir uzmiega O rytais, kai tetukas iseina i darba, jei dar noriu pamiegot, pasiimu pas save ir miegam kartu.
Sveikos pasisakancios cia dazniau nei 1 karta
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 23, 12:27)
Pries keleta psl. vardinau priezastis, kodel leliukui nesaugu suaugusiuju lovoj.
Svarbiausia nebuti paranojikei ir nebijoti visko is eiles... del to, kad kazkam tai kzk atsitiko.. visada reikia blaivaus proto ir atsargumo...
Kadangi iegu budriai, o MB su mumis nemiega, miegam su mazaja dviese! matau, kad vaikui reikia mamos artumo, tai negi man ja N kartu per nakti kilnoti i lovyte??
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 23, 23:10)
labai su tuom sutinku. beto nereikia pamirsti, kad miegodamas suauges gali netycia prispausti vaika. bet manau kiekvienas elgiasi kaip ismano ir kaip jam yra geriau. as esu pries vaiko miegojima kartu su tevais
Lb kategoriskai skamba... PRIES/UZ... manau indivudualiu atveju reikia spresti INDIVIDUALIAI
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 13:06)
Miega pas mus,nes kai buvo kudikis,uzmigdavo bevalgydama ir jei tik pakeldavau perkelt i lovyte,is karto pabusdavo,zodziu,net tiesdavau atskira palute,tada,kai imikdavo su vyru atsargiai paimdavom uz krastu ir tik taip paguldydavom i lovyte.Bet kai vyras pradejo eiti i darba,nebezadindavau jo.Taip ir miegam kartu.Db iki 2 nakties ismiega pas save,o po to jau pas mus,nes keliasi kas 2 valandas
KOKIE JUS ISRADINGI
nuo pirmu dienu tik savo lovytej
nuo pirmu dienu abudu savo kleckus migdau savo lovelese
QUOTE(Candy candy @ 2009 10 28, 13:05)
Kadangi iegu budriai, o MB su mumis nemiega, miegam su mazaja dviese! matau, kad vaikui reikia mamos artumo, tai negi man ja N kartu per nakti kilnoti i lovyte??
Lb kategoriskai skamba... PRIES/UZ... manau indivudualiu atveju reikia spresti INDIVIDUALIAI
Labai sutinku su jumis
Ir nelabai suprantu džiaugsmo, kad vaikas miega savo lovytėj Man džiaugsmas, kad su manim lovoj miega
Įsivaizduoju save po kokios nakties kilojimo ir nešiojimo pirmyn / atgal iš lovytės į lovytę
sveikos mamytes,as ziuriu kiek jus turite problemikiu su mazaisiais,manajam 7 ,5 menesiuko ,mes jy seniau taip pat migdydavome supamoj kedutej kol uzmiega ,paskui perkeli i lovyte,o dabar atpratinom nuo supyniu,sau graziai paguldau i savo lovyte mazyli ir graziai uzmiega.. o del miegojimo kartu tai manau nereiktu pratinti,nes paskui turesite beda... as guldau leliuka pas save nebent jei verkia labai i neina niekaip nuraminti tai pasiguldau pas save ,o tai retai buna,stengiuosi neguldyti pas save jis kai nori miegucio labai graziai uzmiega savo lovytei nors ir kartais paniurzge ,nereikia kreipti demesio beje mane vyras ir paprotino paguldem i lovyte vaikuti ir jis niurzge ,o vyras sako nelysk prie jo tegul paniurzge ir ziuriu uzmigo ,nusistebejau as kartais vyrai gali labai gerai pagelbeti
O aš galiu paprieštarauti teiginiui - neguldyk su savimi, pripras Iki 2.5 mėn. mano mažiukas miegojo kartu su mumis, perkėliau į jo lovytę ir puikiausiai miega joje...Prisimenu, kaip skaudu buvo jį iškraustyt, bet buvau priversta - visai nebeišsimiegodavau nuo jo muistymosi (maniškis ligi šiol miega labai neramiai)...Atrodė, kad dalį savęs nustumiu Manau, kad nieko čia baisaus kartu miegot...O, pasijautę saugūs, vaikai patys išeis į savo lovytes
Nemačiau dar nė vieno aštuoniolikmečio, kartu su tėvais miegančio...
Nemačiau dar nė vieno aštuoniolikmečio, kartu su tėvais miegančio...
Mes miegam kartu
Ta parakai gimdziau, tai buvo labai daug gimdyviu. Pagimdziau paskutine. Mazyte ligonine buvo perpildyta. Mano dukrytei pritruko kudykiu lovytes. Akusere paprase, kad viena nakti permiegociau su naujagime savo lovoje. Kita ryta lovyte atsirado, bet mano dukryte i ja paguldyta klykdavo. Tad vaiko nekankinau ir miegodavom kartu. Iki 1,5 m maitnau pati. Tad dukryte auginti buvo labai lengva. Nakti prabudus pati pazisdavo ir miegodavo toliau. Dukra labai lengvai uzaugo. Su ja nezinojau, kas yra bemieges naktys. Teciui dukros miegojimas kartu netrukde.
QUOTE(juditux21 @ 2009 11 12, 16:02)
Gal galit paaiskinti, apie kokia beda kalbat
Kai tik parsiveziau is ligonines mergyte migdziau vezimelyje,bet poto taip pavargau kiekviena nakti keltis kas 3val maitint,kad nusprendziau pasiimti miegoti kartu.Tiesiog maitint budavo patogiau,o ir mergyte ramiau miegodavo salia