Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

[/quot
as tikrai nenoriu niekam priekaistauti, bet tiesiog niekas nepasako kazkokiu svariu argumentu kodel migdo vaikiuka ne su savim, ir dazniausiai susidaro toks ispudis kad tai tera isisenejes stereotipas g.gif
[/quote]

Mes nemiegam su savo vaikučiu, nes man baisu, kad jis naktį neiškristų iš lovos. Mūsų lova be kraštų, tai jei mažiukas miega kartu, aš negaliu miegoti. Vieną kartą jis išropojo. Tai ačiū D, kad nukrito kartu su pagalve ir nieko neužsigavo, net neverkė. Tai kam turėčiau rizikuoti savo kūdikėlio sveikata?
Nors kas naktį nemiegodavo kartu su mumis, bet visada migdydavau lovoje, tai sunku ir svečiuose būdavo, niekaip neužmigs, jei aš šalia negulėsiu. O nunešus į lovytę, iškart pabusdavo. Iš pradžių teko truputį pavargti, kol priprato užmigt savo lovytėje, o dabar jis miega kuo puikiausiai, nepabunda. Tik vyrui išėjus į darbą, pasiprašo pas mane į lovą. Tai kažkur po 6 ryto aš jį ir pasiimu.
Atsakyti
Mes savo mazes nemigdom su savimi, nes patys blogai issimiegam. Pavydziui, as kiekviena karta pabundu, kai musu mazoji sujuda ar koki garseli per miegus isleidzia. O vyras megsta vartyti, tai dar bijom, kad netycia neuzgriutu ax.gif
Mes nuo paciu pirmuju dienu pratinom prie lovytes ir ji puikiai ten uz miega.

o va kaimynai turi 10 metu mergaite, kuri ir dabar bijo viena savo kambaryje miegoti, nes nuo mazens su ja lovoje miegojo. Ir dar liepia, kad abu tevai butu i ja veidu atsisuke...
Atsakyti
QUOTE(Candy candy @ 2009 10 21, 16:46)
tai yra neimanoma kad mama vaika prispaustu, tai irodyta moksliskai, na nebent girta ar apsvaigusi nuo kitu medziagu butu smile.gif
mano vyras tai labai patenkintas kad mes miegam kartu, jis sako kitaip net neisivaizduociau smile.gif
o del meiles zaidimu, juk yra tiek daug kitu romantiskesniu vietu nei lova... wub.gif  ax.gif  thumbup.gif
as tikrai nenoriu niekam priekaistauti, bet tiesiog niekas nepasako kazkokiu svariu argumentu kodel migdo vaikiuka ne su savim, ir dazniausiai susidaro toks ispudis kad tai tera isisenejes stereotipas g.gif

Pries keleta psl. vardinau priezastis, kodel leliukui nesaugu suaugusiuju lovoj. Galiu pasikartoti:
1. Vienai mano draugei kudikelis vos neuzduso, nes MB per miegus nusisparde savo antklode tiesiai ant vaikucio. Istrauke is po patalu jau melynuojanti ir kriokianti
2. Antrai draugei pradejes vartytis net kelis sykius yra nusirites zemen. Bet ji neima galvon, i tai ziuri kaip i savaime suprantama dalyka unsure.gif
3. Dar kitai draugei vaikas nubudo anksciau uz ja ir nuropojo zemen ant galvos. As pati savo maze jau ne syki esu pagavus ore bekrentancia, nes ji turi bjauru iproti pries miega ropineti palei lovos krasta, o po to staiga atsisesti.... ant oro, zinoma doh.gif O kai apturejo "salto" per lovos galvugali zemen, nors as sedejau salia bet tuo metu apie kazka uzsisvajau, tai buvo net labai nejuokinga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitte: 23 spalio 2009 - 11:27
o pas mus merginos uzmiega atskirai, bet nakti butinai isiprasys i lova pas mus, tai su vyru miegam guledami ant sonu, o merginos sau placiai atsigulusios, geraai, kad lova 2,00*2,20 lotuliukas.gif o tai vyras ant zemes miegotu lotuliukas.gif o jei bandau perkelti i lovyte iskart atsibunda ir rekia, tai dbr bijau jas judinti, geriau tegul miega, o tai ir taip dbr nei diena nei nakti normaliai nemiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 23, 10:27)
Pries keleta psl. vardinau priezastis, kodel leliukui nesaugu suaugusiuju lovoj. Galiu pasikartoti:

labai su tuom sutinku. beto nereikia pamirsti, kad miegodamas suauges gali netycia prispausti vaika. bet manau kiekvienas elgiasi kaip ismano ir kaip jam yra geriau. as esu pries vaiko miegojima kartu su tevais
Atsakyti
Kiek jau pastebejau is savo vaikiuko,kad kudikiai labai greitai pripranta prie miegojimo vietos smile.gif Todel stengiuosi ja guldyti atskirai,nes nenoriu,kad kai paaugs su verksmu tektu guldyti i jos lovyte.(man paciai taip budavo vaikystei,kai nakti pabundu ir iskart lekiu pas tevus i lova)
Net gi budama 6men. jau turi iproti,tik ryte atsikelus,kad as ja paimu pas mus i lova.Jei neimu,tiek ryksmo smile.gif doh.gif Tuo tarpu kitu paros metu,atsibudus ji gali ramiai sau gulinet viena smile.gif Tai manau cia jau yra jos savotiskas iprotis g.gif
Atsakyti
uz kol maitinamas krutim smile.gif
Atsakyti
as saviskius uzmigdau pas save lovoje,o paskui perkeliu i lovytes ir ten ismiega visa nakti.kolkas jokiu problemu nebuvo delto,tfu,tfu,tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 23, 13:27)

Nu va kaip buna doh.gif As tik uz miegojima savo lovyteje 4u.gif
Atsakyti
Uzmiega savo lovoj, o nakty pribudes valgyt,persikrausto pas mus smile.gif ir bevalgydami abu uzmiegam rolleyes.gif
Atsakyti
Miega pas mus,nes kai buvo kudikis,uzmigdavo bevalgydama ir jei tik pakeldavau perkelt i lovyte,is karto pabusdavo,zodziu,net tiesdavau atskira palute,tada,kai imikdavo su vyru atsargiai paimdavom uz krastu ir tik taip paguldydavom i lovyte.Bet kai vyras pradejo eiti i darba,nebezadindavau jo.Taip ir miegam kartu.Db iki 2 nakties ismiega pas save,o po to jau pas mus,nes keliasi kas 2 valandas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 14:06)
Miega pas mus,nes kai buvo kudikis,uzmigdavo bevalgydama ir jei tik pakeldavau perkelt i lovyte,is karto pabusdavo,zodziu,net tiesdavau atskira palute,tada,kai imikdavo su vyru atsargiai paimdavom uz krastu ir tik taip paguldydavom i lovyte.Bet kai vyras pradejo eiti i darba,nebezadindavau jo.Taip ir miegam kartu.Db iki 2 nakties ismiega pas save,o po to jau pas mus,nes keliasi kas 2 valandas doh.gif

ir kokie teveliai gali buti kurybingi thumbup.gif
as tai migdau kartu bet nuo metu pradesiu migdyti atskirai, nes manau jau bus pakankamai didele kad miegotu viena:))
o del dideliu vaiku miegojimo kartu, tai galiu pasakyti taip, kaip turbut visi teveliai pastebi vaikai labai greitai pagauna tevu silpnybes..jei tevai migdo vaika su savim ir nusprendzia kad vaikui laikas miegoti savo lovoj tai jie turi paaiskinti vaikui kodel jis negali ir toliau miegoti su tevais, ir jei jie tikrai tvirtai pasisprende tuomet tai turi parodyti vaikui, kadangi jis zino jog dazniausiai jam parodzius asareles tevai "susileis"ir paims ji miegoti su savim, tad tevai kaip ir visais klausimais del vaiku turi buti labai tvirti:) o kai viena kart "susileidzia", tai kita kart vaikas verks ir reikalaus dvigubai audringiau blink.gif smile.gif na aisku negalima vaiko valanda palikti verkiancio...viska reikia daryti su protu smile.gif
Atsakyti