Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

Mes miegam kartu nuo gimimo. Bandziau migdyt lovyteje, tai nieko pries, kaip ir miegotu, bet tada keliasi valgyti kas valanda doh.gif , ko gero taip tikrinasi ar mama nepabego. Tai po keliu tokiu naktu pati labai prastai jauciaus, neissimiegojusi, irzli, galva sunki. Pasirodo kiekvienas nakti atsistojimas ir maitinimas atsisedus labai vargina, tada diena butinai reikia pamiegoti, o kai miegam kartu, tai pamaitinu maziuka pati nelabai prabudus biggrin.gif ir valgo tik du kartus per nakti thumbup.gif . Miegosim tol kol valgysim naktimis, o paskui ziuresim smile.gif , manau susitarsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 20 spalio 2009 - 13:13
QUOTE(Laura2 @ 2009 10 08, 16:27)
kad ir kaip patogu butu, vistiek manau leliukai nuo pirmu dineu turi tureti savo lovyte ir ten miegoti 4u.gif nors paryciais ir as pamaitinusi jau pasilieku savoj lovoj nes vietos uztenka wub.gif

musiske nuo pat pirmu dienu miega savo loveleje, nes buvau labai pries miegojima kartu, o jai tai visai patinka, jokiu pretenziju neturi panele...
Ryte pasiemu i lova, nes zaidziame, daug juoko buna tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Is kart kai gryzom i namus miegojom visi kartu, nes bijojau kad negirdesiu kaip kvepuoja, verkia ir t.t. doh.gif nors lovyte salia lovos, bet... maitinau pati tai ir patogu labai buvo, paskui perkeliau i lovyte nuo 2 men ir savaites ir jokiu problemu, graziai miega ir ten, tik kai MB iseina i darb air jei maziuke atsikelia valgyti jau lieka pas mane ir parpiam abi toliau thumbup.gif
Atsakyti
As irgi mazyle pamaitinus ryte, pasiimu i musu lova. Nes ji kazkaip sunkiai viena paryciais beuzmiega, daznai prabudineja, tenka padavineti soske, o salia uzmiega per kelias minutes ir parpia iki kokiu 11-12 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 20, 16:48)
As irgi mazyle pamaitinus ryte, pasiimu i musu lova. Nes ji kazkaip sunkiai viena paryciais beuzmiega, daznai prabudineja, tenka padavineti soske, o salia uzmiega per kelias minutes ir parpia iki kokiu 11-12 val  smile.gif

mamos o man idomu kokie argumentai pries miegojima kartu?ta prasme kodel visa nakti nemiegat kartu o ryte tik atsinesat i lovyte?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2009 10 20, 23:16)
mamos o man idomu kokie argumentai pries miegojima kartu?ta prasme kodel visa nakti nemiegat kartu o ryte tik atsinesat i lovyte?smile.gif

na as net ir ryte neparsinesu. kai ji atsikelia ir as keliuosi. na as asmeniskai emiau su savim i lova iki 2.5 men, bet po to pastebejau, kad vaikas daug geriau issimiega ir as taip pat pailsiu. antras dalykas kai vaikas salia lovoje nebelieka jokio intymumo. tik kai mazajai dygo dantukai ir ji nemiegojo naktimis as ja pasiemiau su savimi, nes vis tiek teko beveik visa laika pralaikyt ant ranku
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2009 10 20, 23:16)

Na man kazkaip saugiau kai dukryte miega savo krepsyje - bijom ja netycia uzgauti ir as buciau be miego tada. O ryte tevelis iseina i darba ir mes abi karaliaujam lovoj biggrin.gif O savaitgali teveli nustumiam i pati lovos krasta ir siaip taip sutelpam - jei lova butu didesne, butu viskas paprasciau smile.gif
Atsakyti
Mes miegojom iki 2 men kartu, nes kitaip keldavosi kas pora val valgyti, labai norejo artumo ir silumos, o dabar miegam atskirai iki 6 ryto tada pasiimu i lova. Man taip atrodo saugiau ir as pati geriau issimiegu. Net ir guldydama i savo lova (tetis istremtas i kita kambari) uzklodavau jo kaldryte. Nors aisku labai patogu miegot kartu, bet manau taip paskui vaikas pripranta ir zinau draugiu, kurios 4 metu vaiko negali iskrapstyt is seimynines lovos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as vis dar miegu su mazyle, nes nuo 4 men ji pradejo man keltis kas 1-2 ir vis prasytis prie (.)(.), tai neikelineju jos i lovele, nes priesingu atveju visai neissimiegociau... miega abi draugiskai apsikabine, nu nemanau, kad galima svao vaika prispausti ax.gif
Atsakyti
[quote=Candy candy,2009 10 21, 16:46]
Sveikos 4u.gif
as vis dar miegu su mazyle, nes nuo 4 men ji pradejo man keltis kas 1-2 ir vis prasytis prie (.)(.), tai neikelineju jos i lovele, nes priesingu atveju visai neissimiegociau... miega abi draugiskai apsikabine, nu nemanau, kad galima svao vaika prispausti ax.gif
[/quot

tai yra neimanoma kad mama vaika prispaustu, tai irodyta moksliskai, na nebent girta ar apsvaigusi nuo kitu medziagu butu smile.gif
mano vyras tai labai patenkintas kad mes miegam kartu, jis sako kitaip net neisivaizduociau smile.gif
o del meiles zaidimu, juk yra tiek daug kitu romantiskesniu vietu nei lova... wub.gif ax.gif thumbup.gif
as tikrai nenoriu niekam priekaistauti, bet tiesiog niekas nepasako kazkokiu svariu argumentu kodel migdo vaikiuka ne su savim, ir dazniausiai susidaro toks ispudis kad tai tera isisenejes stereotipas g.gif
Atsakyti
as irgi miegu visdar su savo mazyle ir nesiruosiu net kelt i jos lovyte
Atsakyti
as mazaja i lova pasiimu tik ryte, kai prasibunda apie 6, nes po to jau nebelabai uzmiega, tik pasnaudzia, tai tenka soske padavineti. mano lovoje ji yra miegojusi tik viena nakti ir ta naktis man buvo visiskai bemiege. man pavyzdziau daug patogiau miegant apsikabinti vyra, o ne vaika lotuliukas.gif . as manau, kad visi turi savo lovas - mes su vyru savo, o dukra - savo. neisivaizduoju kaip reiketu miegoti vienoje lovoje su mazaja, nes ji muistosi, vartosi, prunkscia, tai ko gero tik pasnaudineciau truputi, o kai per diena pavargsti, tai nakti norisi issimiegoti, kai ji miega savo lovytej, as ja ne taip girdziu ir galiu pailseti. manau kiekvienai mamai savo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 21 spalio 2009 - 16:39