Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

Miega tai lovoj, tai lovytej - priklauso nuo situacijos, t.y. nuo to kada uzmiega ir ar pati turiu jegu keltis kokia 3 val nakties, kad pernesti i lovyte smile.gif
Atsakyti
mes migdom lovytei, ir as ji tik apie 9-10 ryte i savo lova paguldau, nes jis budrauja o lovytei vienam liudna tai verkia, o prie manes ramus ir dar pamiega tada iki 12 val. mazdaug biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė miega kartu su mumis lovoje kazkaip gal jau ir noretusi pratint atskirai , bet ziema silciau kartu visiems tai lauksim pavasario smile.gif
Atsakyti
Mes su sūneliu,kuriam 14 mėn. miegame kartu .Kol maitinau, man taip buvo patogiau,o dabar jau neišprašau biggrin.gif . Kadanors ateis laikas ir miegos vienas ax.gif .
Atsakyti
musiskei leidzim miegoti savo lovytej tik kai jai labai pilvuka pucia ara kazka skauda (kai ausyciu uzdegimas buvo ir t.t.) ir tai tik su labai didele baime, kad pripras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Musmire @ 2009 10 06, 22:32)
Mes su sūneliu,kuriam 14 mėn. miegame kartu .Kol maitinau, man taip buvo patogiau,o dabar jau neišprašau  biggrin.gif . Kadanors ateis laikas ir miegos vienas  ax.gif .

aisku kadanors ateis... bet uo ilgiau jis miegos jusu lovuyetj, tuo sunkiau bus ji isprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
maniske irgi visdar su manim irgi neskubu isprasyt smile.gif
Atsakyti
kad ir kaip patogu butu, vistiek manau leliukai nuo pirmu dineu turi tureti savo lovyte ir ten miegoti 4u.gif nors paryciais ir as pamaitinusi jau pasilieku savoj lovoj nes vietos uztenka wub.gif
Atsakyti
maniskis irgi lovyteje miega, tik ryte kai atsibunda pasiimu i savo lova pasidziaugti, pavalgyti ir tada ja keliames biggrin.gif
Atsakyti
o musu lelyte nuo gimimo miega su mumis, net diena dabar jau migdau musu lovoj, ir kaip gera kai ji ryte atsikelusi patuksena i nugara ar i zanda zadindama mane, tai yra patys nerealiausi rytai pasauly blush2.gif thumbup.gif wub.gif nors anksciau stengdavausi diena lovytej migdyt, bet kai vaikas lovytej miegodavo daug trumpiau ir neramiau, tai dabar jau ir diena migdau lovoj, sakau gal ji kaip kalejime jauciasi uz tu grotu biggrin.gif
man visad nesuprantama fraze "nemigdyk nes pripras", bet ar blogai kad vaikas jaucia mamos artuma?
o ir gerai sake mamyte, kad visiem ziema silciau miegot, kai vaikiukas nusikloja ir kai jis salia apkloji ji ir gerai o lovytej jau problemiskiau. As kai maitinu tai man is vis patogu nerekia keltis vaiko imti is lovytes pamaitinus vel nesti i lovyte!!ir pati neiisiblaskai thumbup.gif
o del atpratinimo tai manau kad vaikiukam reikia tiesiog paaiskinti pvz: kad jau didelis ir gali vienas miegoti savo lovoje, aisku pora dienu manau gali pasipriesinti,bet po to viskas bus gerai.Tiesiog reikia paaiskinti kodel jam reikia miegoti vienam smile.gif
tokia bent mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi kad kuo daugiau nakties miego pramiegotu savo lovyteje, ir tik paryciui kokia 6 - 7 val, jei keliasi valgyti, tik tuomet pasilieku ja pas save pamiegoti rytini miegeli kartu 4u.gif
Atsakyti
mano vyrukui jau 3men.ir mes miegam visi kartu smile.gif daug silciau,smagiau,jaukiau ir ramiau smile.gif ramiau jauciames mes patys ir musu vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
Mažoji miega kartu, nes naktįnet nepastebiu kai ta siubėlytė atsijungia nuo manęs-bemaitindama užmiegu, tai ir miegam taip kartu...
Atsakyti