Mes miegame kartu - trise
Loveleje niekaip - net diena nemiega - NEPATINKA maziui...sakau gal stovi ne tuo kampu
Is kur tas jautrumas toje loveleje?
Sutinku, kad bus sunku - bet jei dbr nemiegociau - NUPUSCIAU ...
Mūsų lova labai didele ir tik atvažiavę iš ligoninės iki šiol miegam su mažylę kartu, nes vaikai LABAI greitai išauga ir šių akimirkų negražinsi. O paaugs, vaikas pats paprašys sau atskiros dideles lovos Džiaukitės mamytės artumu su vaikučiais kol dar galima
Mes miegojom kartu panasiai apie 2 men. kol maniskis eme kruti, tai nakti zisdavo kiek noredavo o as miegodavau. Praalksta, suinkscia, papa smaukst i burna ir stengdavaus is visu jegu neuzmigt, bet taip ne vieno karto ir nebuvo kad jis pavalgytu iki galo, pats uzmigdavo su papu burnoj, o as smigdavau irgi kazkurioj stadijoj. Prabusdavau pieno baloj. Paskui, perejus prie vien tik nusitraukinejimo ir davimo is buteliuko, kazkaip savaime gavos kad jis lovytej eme miegot. Isikeldavau tik ryte kai apie 5 ar 6 valgydavo, tada istriubijes buteli arba miegodavo toliau pas mus arba vel ikeldavau i lovyte.
Manau, kad reikia daryt pagal situacija ir nusiteikineti, kad vaikas trukdo miegot, nereiketu. Yra irodyta, kad labai stipriai sumazeja SKM rizika,kuomet motina miega kartu su kudikiu. Motina savo kvepavimu tarsi uzprogramuoja kudikio kvepavimo ritma, abu geriau pailsi.
Manau, kad reikia daryt pagal situacija ir nusiteikineti, kad vaikas trukdo miegot, nereiketu. Yra irodyta, kad labai stipriai sumazeja SKM rizika,kuomet motina miega kartu su kudikiu. Motina savo kvepavimu tarsi uzprogramuoja kudikio kvepavimo ritma, abu geriau pailsi.
nakti mano mazius miega savo lovytei o ryte kai vyras iseina i darba maziukas ateina pas mane ir miego kartu dar pora valandeliu..
Mes irgi miegam trise
Nenori maze miegot savo lovelej ir viskas, o kadangi dar ir maitinu naktim - kitos iseities nesugalvoju
Tikiuosi isaugs kazkada ir iki vedybu su mumis nemiegos
Nenori maze miegot savo lovelej ir viskas, o kadangi dar ir maitinu naktim - kitos iseities nesugalvoju
Tikiuosi isaugs kazkada ir iki vedybu su mumis nemiegos
mes miegam lolovytej savo,manau po to sunku butu atpratint vaikuti
Mes miegame kartu, nes tiesiog neįmanoma būtų tiek kartų keliantis guldyt į lovytę sunku, bet ką padarysi aišku, jei vaikutis keltųsi kokį vieną kart, tai tik už lovytę
kai parsiveziau sunu is ligonines, tai miegojome visi trys kartu. bandziau migdyti lovyteje, bet deja...diena miegodavo, o naktim ne, nes keldavosi valgyti, o maitinti galejau tik guledama, nes sedeti negalejau. maziukas priprato ir diena nebenorejo lovyteje miegoti. tad dabar miegu su suneliu, o vyras atskirai. ir dziaugemes visi trys. man patogu naktim vaika maitinti ir vyras issimiega.
Na, o mano dukriukas jau nori ismiega savo lovyteje iki rytinio maitinimo. Vakare pavalgo ir uzmiega prie krutines. Tada paguldau i lovyte ir miega iki 5 valandos ryto, prasibunda tik pavalgyt, o tada kartu miegam. Atejo laikas ir viskas keiciasi ir nereikia pergyventi del to.
miegam visi lovoj,nes sunelis visai nemiega savo lovytej
QUOTE(.malinka. @ 2009 09 24, 08:35)
nakti mano mazius miega savo lovytei o ryte kai vyras iseina i darba maziukas ateina pas mane ir miego kartu dar pora valandeliu..
pas mus tas pats
As manau, kad kiekviena mamyte prisitaiko taip, kad jai butu gerai ir visu pirma vaikuciui
Aš tai manau, kad iki tam tikro laiko tikrai gali miegoti kūdikis kartu. Bet kai jau vyras yra išvaromas atskirai miegoti, tai nemanau, kad tai į naudą nei mamytei, nei tėveliui Bet čia tik mano nuomonė