Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(Konstancija @ 2009 09 02, 15:36)
Sutinku su tavim, kad vaikui geriausia savo lovoje ir atskirame kambaryje, taip ir tevai ir vaikai geriau ir ilgiau ismiega. Nors pradzioj vis norisi kas 5 min pasiziureti kaip miega, ar neuzsidejo savo pliusinio zaisliuko ant galvos, ar neapsiverte ant pilvo, ar... ar... vis ta motiniska paranoja bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  todel isigijom babyphone su video ax.gif  super daiktelis thumbup.gif  visoms patariu rolleyes.gif

O jis neskleidzia kokiu kenksmingu bangu?????????
Atsakyti
mano vaikutis miega kartu su mumis. lengva nakti keltis, nereikia begti prie lovytes, tik atsisuka- pienuko duodu biggrin.gif jei misinukais maitinciau, tai tikriausiai i lovyte guldyciau- tas pats kelimasis kai reikia daryti misinuka. na, bet jau galvojam lovyte isigyti, bijau, kad pripras. bandziau migdyti atskirai, bet nakti, kad ir siltai apkloju-susala. ziuresim kaip bus veliau biggrin.gif
Atsakyti
Musu pupa nakti miega lovytej, bet buna, kad mama maitindama uzmiega ir tada miegam tryse, bet stengiuos perkelti i lovyte, o diena miega arba salone ant sofos, arba ant musu lovos smile.gif
Atsakyti
Mano abu miegojo su manim iki 8menesio,budavo viena pamaitinu nakti,sukuos ir prie kito ir tt-patogu labai.Dabar jau menuo,kai abu lovytese miega,nebuvo jokios dramos. Kai pasikeite miegojimo vieta,tai man tik daugiau sokinejimo ax.gif,reik papo jiems nakti nors tu ka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 03 rugsėjo 2009 - 20:54
Sveikos,

Mums 2 men. ir 24 dienos - miega mazius kartu, nes as nusikaldavau lakstyti prie loveles, ten jis muistosi, verkia, iskrenta ciulptukas - vel nepasitenkinimas. O lovoje su mama islieka ramus, pamaitinu krutimi kai papraso ir vel miegame abu. Zinoma, as uz tai, kad vaikelis guletu savo lovoje, bet...mums dabar abiems taip geriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edit_a: 05 rugsėjo 2009 - 10:37
QUOTE(Edit_a @ 2009 09 05, 11:37)
Sveikos,

Mums 2 men. ir 24 dienos - miega mazius kartu, nes as nusikaldavau lakstyti prie loveles, ten jis muistosi, verkia, iskrenta ciulptukas - vel nepasitenkinimas. O lovoje su mama islieka ramus, pamaitinu krutimi kai papraso ir vel miegame abu. Zinoma, as uz tai, kad vaikelis guletu savo lovoje, bet...mums dabar abiems taip geriau...

As lovele pristumta prie savo lovos laikau. Tada ciulptuka paduodu be bedos, nesikelus, ir gert duodu, ir visa kita. Na, mano rankos tokios sakalines, kad per tuos virbus prakisus iki pazastu viska padarau blush2.gif mirksiukas.gif :lotuasliukas: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 09 05, 11:01)
As lovele pristumta prie savo lovos laikau. Tada ciulptuka paduodu be bedos, nesikelus, ir gert duodu, ir visa kita. Na, mano rankos tokios sakalines, kad per tuos virbus prakisus iki pazastu  viska padarau  blush2.gif  mirksiukas.gif  :lotuasliukas:  biggrin.gif

cia tai geras variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 09 03, 10:56)
O jis neskleidzia kokiu kenksmingu bangu?????????

Jo, man atrodo, kad skleidzia verysad.gif kaip ir telefonas, wifi, mikrobange (beje keistai babyphone pradeda cypt, kai joje ka nors sildai). Bet kai gyveni bute, isjungti wifi kvailoka, nes kaimynai visi juk neissijungs irgi schmoll.gif o bangos ateina ir per sienas blink.gif
Atsakyti
Su pirmu miegojom kartu iki pusantrų metų, dažnai klausydavau kitų kalbų, kad blogai, kad po to nenorės vienas miegoti, kad negražu su savim migdytis ir n kitų priežasčių, graužiausi, bandžiau dėti į lovytę, vežimuką,kad tik ne su savim, na,ir nieko neišėjo, geriausia ir patogiausia būdavo miegoti kartu.
Kai pradėjau lauktis antro, pratinau miegot savo lovoj, nieko sunkaus nebuvo.
Su antru dabar irgi miegam kartu, jau net nesvarsčiau, lovytės dabar neturim, kol nesivarto, ją pastatysim tik miegojimui dieną, kad nereiktų saugoti, kad nenukristų.
Tiesa, vyresnėlis atlipa pas mus į lovą, bet nunešam atgal, jei netingim, o jei tingim, tai ir taip išsimiegam.
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 06 01, 18:41)
jei vaikas miegotų mūsų lovoje, visi trys liktume neišsimiegoję  doh.gif

mes visi trys liekam neissimiegoje,kai maziu pamaitinu ir bandau uzmigdyt lovyteje. mums menuo laiko,tai visa men visi trys esame be normalaus miego. jauciu greit nustosiu kariauti su vaiku,nes jau kelinta karta maitndama savo pienu atsijungiu doh.gif ,prabundu mazius salia skaniai parpia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalija7: 05 rugsėjo 2009 - 13:59
Ir mes su dukryte miegam kartu,bet problemos nera,ji miega ir lovytej ir sveciuose sustumtuose foteliuose thumbup.gif
Atsakyti
Negaleciau miegoti kartu su vaikais, neatsipalaiduociau tiesiog ir nepailseciau cool.gif
Atsakyti