As irgi kaip kazkuri mamyte, kol nepasigimdziau buvau grieztai pries bet koki kudikio miegojima tevu lovoj. Bet kai vaikas niekaip pas save neuzmigo ir baisiai reke, teko isikelt - geras patarimas, kol visai maziukas guldyt ANT savo atklodes, tai tikrai nei pati gali prispausti nei patalai uzkris. Kai biski paaugo, miegojo tiesiog salia.
Su manim miegojo, kol pati pastoviai maitinau, iki 10 men. Nebuvo jokiu problemu, ir as ir mazius ir tetis puikiausiai issimiegodavom. Kai nustojau maitint, pamaciau kad ne man o jam reik atskiros lovos ir savo erdves, labai tvarkingai ir greit ismoko miegot savo lovytej (ismiega nuo 8 vakaro iki 6 ryto, tada buteliukas ir dar miega pora val).
Manau kad i savo lovyte galima iskelti nuo kokiu 7-8 men, as biski per velai padariau. O kaip praktika parode, iki to ir man, ir maziui geriau buvo miegoti kartu
Juk vaikui,kaip ir mums,gera prie mylimo zmogaus prisiglausti...
As,kol maitinau MP tai beveik kiekviena nakti miegodavau kartu,toks patogumas O kai nustojau maitinti,dukryte ismiegodavo visa nakti,tai nereikedavo keltis ir nepriestaravo,kai perkeliau miegoti i jos lovyte.
Bet kai atostogavom Lietuvoj,tai miegojom kartu.Gera matyt ta laiminga uzmiegota veideli salia,kai pabundi
As,kol maitinau MP tai beveik kiekviena nakti miegodavau kartu,toks patogumas O kai nustojau maitinti,dukryte ismiegodavo visa nakti,tai nereikedavo keltis ir nepriestaravo,kai perkeliau miegoti i jos lovyte.
Bet kai atostogavom Lietuvoj,tai miegojom kartu.Gera matyt ta laiminga uzmiegota veideli salia,kai pabundi
QUOTE(BlueFire @ 2009 08 16, 10:52)
Manau kad i savo lovyte galima iskelti nuo kokiu 7-8 men, as biski per velai padariau. O kaip praktika parode, iki to ir man, ir maziui geriau buvo miegoti kartu
Kiekviena mama savo patirties ir praktikos turi. As pries miegojima tevu lovoj. Auginu dvynukus ir labai gerai pastebiu jei pvz, esant ligai labiau buvom linke atnesti pas save vaika tai po to pasveikus ypac mano mergaite is vis nei pietu miego normaliai nemiega, nakti daznai savo lovoj prabudineja su verksmu.
Antras dalykas tiek vyras miegodamas su vaiku tiek as esam vaika pagalve jau bekrentant is lovos.
Dabar is vis nesinesu vaiku i lova. Iskart miegot pradejo geriau. Pabunda be verksmo i tik girdziu kai kambaryje jau kalba tai mane pasitinka su sypsena vaikai.
miegam kartu
man ramiau ir vaikas gerai miega
tik va vietos mazoka, vaikas auga, o lova tai nea
man ramiau ir vaikas gerai miega
tik va vietos mazoka, vaikas auga, o lova tai nea
jau kartu tai tikrai nemiegociau.. bijau kad neismesciau, o vyras tai dar uztrintu..
O mes kartais ismiegam keturiese Sunus daznai ateina pas mus i svecius, o as kartais maitindama ir pati uzsnustu su mazaja aisku tetis labiausiai neissimiega, bet jis nepyksta tik sypsosi Dazniausiai miegam savo lovose. Neturiu griezto nusistatymo uz kazka ar pries
As stengiuosi,kad vaikas daugiau lovyteje miegotu,bet kai maitinu MP tai beveik neisvengiama nakti pati uzmiegu bemaitindama,po to atsibundu po valandos ir ikeliu i lovyte.
As gal ir buciau leidus, bet kad kazkaip nebenorejo ji pati. Pradzioj dar paguldydavau rytaip prie saves, o paskui nebereikejo. Ismiegodavo lovyteje. Nesiprase i lova. Dabar jei ir pasiguldome, tai jau su miegu galime atsisveikinti, nes mazoji ausis ir nosi nusuks, ir praziodins, ir ka nors i bura ikis - zaisla koki, ir aki ziurek dar kesinsis isdurt
Kai 2 savaites sveciavomes pas senelius, teko vaiką migdyti prie saves. Priprato! Tai dabar naktimis viksta "škandalai", vaikas jau nebepripažista miegojimą savo lovytėje. Kol kas kovojam. Mažiui 9 mėn.
As guldydavausi vaika salia saves iki 2.5 menesio, o po to perkeliau ja i savo lovyte. O dabar jau netgi i atskira kambari. Ir pastebejau, kad kai vaikas miega vienas, ismiega daug ilgiau ir beveik visai nebesikeliai pagerti MP naktimis.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 02, 09:32)
As guldydavausi vaika salia saves iki 2.5 menesio, o po to perkeliau ja i savo lovyte. O dabar jau netgi i atskira kambari. Ir pastebejau, kad kai vaikas miega vienas, ismiega daug ilgiau ir beveik visai nebesikeliai pagerti MP naktimis.
Sutinku su tavim, kad vaikui geriausia savo lovoje ir atskirame kambaryje, taip ir tevai ir vaikai geriau ir ilgiau ismiega. Nors pradzioj vis norisi kas 5 min pasiziureti kaip miega, ar neuzsidejo savo pliusinio zaisliuko ant galvos, ar neapsiverte ant pilvo, ar... ar... vis ta motiniska paranoja todel isigijom babyphone su video super daiktelis visoms patariu