Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

Teoriskai geriau, kad savo lovyteje nuo pradziu miegotu, o praktiskai gaunasi taip kaip gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 07 28, 23:11)
Teoriskai geriau, kad savo lovyteje nuo pradziu miegotu, o praktiskai gaunasi taip kaip gaunasi smile.gif

va va, ir aš tokios nuomonės. Stengiuosi, kad miegotų savo lovoje, bet kartais tiesiog neišeina... doh.gif
Atsakyti
Na mano kleckas miega su manim, bet jau reiketu pratinti atskirai, kazkuria nakti paguldziau i jo lovele, bet nemiegojo, zirze tai teko persinesti pas save
Atsakyti
Nuo pat mazens jokiu lovu schmoll.gif Po to neapsiginsit o manau ir vaikas pats turi zinoti kur jo lovyte
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 07 30, 10:33)
Nuo pat mazens jokiu lovu schmoll.gif Po to neapsiginsit o manau ir vaikas pats turi zinoti kur jo lovyte

O nuo ko cia reikia gintis? blink.gif Nejau gi jus turite galvoje - sava vaika g.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif Mažylis iki mėnesio miegojo savo lovytėj, net nemaniau, kad bus kitaip. O išėjo... Vyras pradėjo eiti į darbą ir tapo daug patogiau su mažyliu kartu miegoti. Užsinori valgyt naktį, nereikia niekur keltis ir pačio mažylio žadinti. Duodu krūtį, jis pavalgo ir toliau miega.
Atsakyti
Mano kudikis pirmaja nakties dali,t.y. iki pirmo kelimosi valgyt miega savo lovytej, o paskui kartu su manim, nes anksciau pamaitinus bandydavau uzsnudusi perkelt i jo lovyte tai vel nubusdavo, taip ir zaisdavau vos ne visa nakti, o dabar ir man ramiau, kai vaikas salia, nereik keltis, issimiegu geriau, ir vaikui gerai salia mamos, miega daug geriau, nebeprabudineja taip daznai smile.gif
Atsakyti

Vat vat, auksiniai zodziai. As asmeniskai esu labiau uz miegojima atskirai, bet.... artejant 9 menesiadieniui mums nauji pasiekimai stoveti ir gerai ropoti sutapo su dantu dygimu. Pradejo neramiai miegoti, miegodama ropoti, stotis doh.gif Nebeatlaike nervai sokinet is lovos po n sykiu per nakti: pasiemiau pas save i lova ir miegodavau apsikabinus - per jega laikydavau kad nesistotu ant keturiu doh.gif Kai dantukai isdygo ji jau aisku niekur is mano lovos kraustytis nebenorejo cool.gif Dabar yra kaip yra.
Bet kazkada sitoj temoj rasiau, dabar dar syki pasikartosiu - tokiam maziukui suaugusiu lovoj yra nesaugu schmoll.gif 1. Vienai mano draugei kudikelis vos neuzduso, nes MB per miegus nusisparde savo antklode tiesiai ant vaikucio. Istrauke is po patalu jau melynuojanti ir kriokianti fear.gif 2. Kai pradeda vartytis yra rizika kad nusiris zemen. 3. Kitai draugei vaikas nubudo anksciau uz ja ir nuropojo zemen ant galvos. Mano maze apturejo "salto" per lovos galvugali zemen, nors as sedejau salia bet tuo metu apie kazka uzsisvajau doh.gif blush2.gif
Beje, o kaip miegojimo kartu salininkes sprendzia dienos miego klausima? Nes maniske tai kategoriskai protestuoja pries bet koki buvima savo lovelej doh.gif Diena miega tik lauke vezime. Bet kartais norisi ir kad namie pamiegotu, o paciai per ta laika koki darbeli nudirbt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitte: 01 rugpjūčio 2009 - 23:00
QUOTE(gosas @ 2009 07 30, 10:33)

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 08 01, 13:21)
Mano kudikis pirmaja nakties dali,t.y. iki pirmo kelimosi valgyt miega savo lovytej, o paskui kartu su manim, nes anksciau pamaitinus bandydavau uzsnudusi perkelt i jo lovyte tai vel nubusdavo, taip ir zaisdavau vos ne visa nakti, o dabar ir man ramiau, kai vaikas salia, nereik keltis, issimiegu geriau, ir vaikui gerai salia mamos, miega daug geriau, nebeprabudineja taip daznai  smile.gif

drinks_cheers.gif
mano mazylis miega taipat iki valgymo miega lovyteja poto su manim nesinori jo kilnoti..
o ir naktinis valgymas musu tik apie5h tai gan gerai issimiegam thumbup.gif
Atsakyti
musu mazyle tai miega savo lovytej, bet jei pries ryta pasiguldau pas save i lova pavalgius iskart nuluzta musu lovoj, tai ir pasilieku kartu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
musu sunutis miega savo loveleje, nes prisiklausiau daug istoriju, todel manau, kad geriausia jam vieta - savo lovelej 4u.gif kartais ryte pasilepinu ir ji palepinu, kai tetis i darba iseina - pamiegam taip iki pietu blush2.gif nezinau, kodel jiems taip patinka musu lovose - gal silciau buna g.gif juk nuo musu siluma sklinda g.gif siaip ar taip, dziaugiuosi kol jis toks maziukas ir jokiu pretenziju neturi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti