Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

As tai pries nuolatini megojima kartu ax.gif Na issimtinais atvejais kokia valandziuke - nieko tokio. Bet jei nuolat reiketu miegot kartu blink.gif Kelias naktis buciau praktiskai be miego, o po to pervargusi jau kaip imigciau tai ir vaika tada suspaust baisu blink.gif
Atsakyti
Vaikai uzmiega atskirai, jei labai prastai miega, tai isikeliam sau i lova. O paskui jei prabundam mes, o vaikai miega nunesam juos i savo lovytes. Buna,kad ir visa nakti pramiegam kartu, arba visa nakti savo lovytese ismiega thumbup.gif
Atsakyti
as irgi buvau nusiteikusi pries miegojima kartu, kol negime dukryte biggrin.gif musiske tai pirmaji men miegojo savo lovyteje, dabar miega su mumis po savo anklodele. persikrauste tikriausiai del mano egoizmo - kai reikedavo keltis nakti pamaitinti, tai diena jausdavausi kaip zombis, dabar, kai papas panosej, gerai issimiegame visi. biggrin.gif nemanau, kad blogai darau, juolab, kad studijavau psichologija - vaikui blogiau, kai jam demesio ir artumos truksta...
Atsakyti
sveikos mamytes;]
Musu leliukui tik menesiukas dar bus. mes pirmom dienom miegojom kartu, nes kai paguldydavom i lovyte, tai vaikutis neramus, muistos, zyzia, tik pas save paimam, viskas, miega spirgiukas mirksiukas.gif o lovyte atgal idedam - akytes stacios bigsmile.gif ir vel vakarelis prasideda. Bet man saugiau, kai savo lovyteje miega, nes baisu prispaust vaikuti, tai miegas buna pavirsutiniskas, visad stebi, kad leliuko neprispaust, o ir kai pripranta lovoj miegot, tai buna poto doh.gif Bet tai kaip tokio mielo vaikucio kartu nepasiimsi blush2.gif ax.gif neiseina
Atsakyti
laba 4u.gif kol neturejau savo klecko visad manydavau kad vaikai turi miegoti atskirai,bet dabar esu kitokios nuomones,man smagu prabusti salia savo mazylio.vakarais uzmigdome ir guldome i lovyte o nakti kai pabunda valgyti parsinesu pas save ir ismiegam visi trys iki ryto rolleyes.gifo kai musu tetukas isvyksta i uzsieny tai mudu nuo vakaro iki ryto dviese karaliaujam lovoje thumbup.gif
Atsakyti
mes lova prisistumem prie lovytes, jei reik soske paduot mazyliui, o kai nakti pabunda - pasiimu pas save, pamaitinu ir atgal i lovyte paguldau...ir patiems ramiau miegot ir mazyliui geriau manau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 27, 16:33)
mes lova prisistumem prie lovytes, jei reik soske paduot mazyliui, o kai nakti pabunda - pasiimu pas save, pamaitinu ir atgal i lovyte paguldau...ir patiems ramiau miegot ir mazyliui geriau manau  cool.gif

va ir aš lygiai taip pat darau, pratinu, kad užmigtų ir atsibustų savo lovelėje, vėliau mažiau rūpesčių bus, o ir dabar jaučiasi, nes paguldau į lovelę - guli mano mažoji, žiūriu kažkur, kol užmiega (čia dienos metu) biggrin.gif
Atsakyti
Na, o maniske jau pradeda ir savo lovyte pamegti mirksiukas.gif thumbup.gif Pirmiau i lovyte eiti miegoti buvo triuksmas didziausias ir taip pajusdavo, kad ne prie musu yra. Tuoj pat prabusdavo, kai paguldydavom i lovyte smile.gif O dabar ir su mumis miega, ir lovyteje mirksiukas.gif Jau po mazu po truputi tampam siek tiek savarankiskesnes mirksiukas.gif Manau, kad kai nebebus naktiniu maitinimu, dukriukas ismiegos visa naki. mirksiukas.gif o dabar megaujames viena kita kol dar galim ta daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo klecka daznai rytais pas save persikeliu,nes zirsti vienas lovyteje pradeda,taip dar pamiegam kartu siek tiek
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mes irgi kartu miegam. Neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip. Man tikrai patogiau nakti maitinti, kai vaikas salia ir nereikia jo kilnoti is lovytes. O kad nuspausiu miegodama, tai net minciu nera. Kazkaip miegodama visada jauciu kur yra mano vaikas ir viskas buna gerai.
Atsakyti
Miegojo kartu iki kol nepradejo sliauzt smile.gif paskui baisu buvo kad neiskristu, be problemu perkelus i lova joje miegojo toliau smile.gif
Atsakyti