Visiskai nesu pries. Mano aukselis uzmiega savo lovyteje, o nakti, kai reikia maitinti, paimu ji pas mus i lova ir taip ismiegam iki ryto
mes miegame kartu, man lengviau nakti pamaitinti, nereikia keltis
Anksciau maniske miegodavo savo lovoj, o dabar kazkas jai pasidare ir jau kokia 3 savaite miegame kartu, nes ji VISA NAKTI nepaleidzia man papo tik bandau atimti iskart atsibunda ir zyzia total kasmar!!!!
Vakare nakties miega dukryte miega savo lovyteje. O ryte kai nubunda pirma karta pavalgyti, o tai buna tarp 6-7 val. As pasiimu ja i savo lova, ten pamaitinu. Maitinu misinuku. Pavalge truputi pabendraujam ir dar pamiegam kartu. O diena mazoji miega savo loveleje.
maniske miega savo lovytei, tik pamaitint paimu i savo lova, bet veliau atgal dedu bet siand uzmigau bemaitinant ir nepadejau i lovyte tai atsikeliau visa sulauzyta, nepailsejus, vyras vienoj puse miegojo o dukryte kitoj atsigulus skersai, o mama kazkur kampe prispausta liko
manyciau vaikuciai turi miegot savo lovytei, tam ir skirtos vaikiskos lovos
manyciau vaikuciai turi miegot savo lovytei, tam ir skirtos vaikiskos lovos
mamytės nepadarykit klaidos, nepratinkit vaikučių miegoti kartu, ir jūs neišsimiegosit, ir vyras liks nepatenkintas ir vaikučiui negerai
QUOTE(aisstte @ 2009 07 13, 13:46)
mamytės nepadarykit klaidos, nepratinkit vaikučių miegoti kartu, ir jūs neišsimiegosit, ir vyras liks nepatenkintas ir vaikučiui negerai
Cia kaip kam. Ir as issimiegojusi, ir vyras patenkintas ir vaikuciui gerai, nes jis jaucia mama, o daugiau jam nieko nereikia, kad butu patenkintas ir jaustusi saugus
QUOTE(MaiMa @ 2009 07 14, 20:10)
Cia kaip kam. Ir as issimiegojusi, ir vyras patenkintas ir vaikuciui gerai, nes jis jaucia mama, o daugiau jam nieko nereikia, kad butu patenkintas ir jaustusi saugus
mes irgi daznai miegam kartu, lova plati - visi telpam - ir vyras nesiskundzia
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 12, 10:50)
Anksciau maniske miegodavo savo lovoj, o dabar kazkas jai pasidare ir jau kokia 3 savaite miegame kartu, nes ji VISA NAKTI nepaleidzia man papo tik bandau atimti iskart atsibunda ir zyzia total kasmar!!!!
Jūsų mažylė papuliu naudojasi vietoj čiulptuko.Man buvo tas pats.Jau atpratome,naudojame čiulptuką .Dabar lengviau.
Auginu jau trecia Galiu drasiai pasakyti, kad geriausia issimiegam su MB kai su mumis. Nakti pamaitinimui ne neissibudinam - viskas sklandziai praeina, kelia tik karta nakti, o kita - paryciais, kai MB i darba keliasi. As irgi keliuosi tada, diena ne prigult nereikia
Mazule ramiai miega ir manes vietoj ciulptuko nenudoja - pasisotinimui 10-ies minuciu uztenka. MB ne nesutinka i kita kambari kraustytis, kad geriau issimiegotu - pasirodo, jis ne neisgirsta ir nepabunda, kai maitinu .
Drasiai galiu pasakyti, kad vaikelio miegas ramesnis su tevais. Kai ans miega, tai ir netrukdo.
O stai ka apie tai sako protingi zmones
http://gyvenimas.del...php?id=23094797
Mazule ramiai miega ir manes vietoj ciulptuko nenudoja - pasisotinimui 10-ies minuciu uztenka. MB ne nesutinka i kita kambari kraustytis, kad geriau issimiegotu - pasirodo, jis ne neisgirsta ir nepabunda, kai maitinu .
Drasiai galiu pasakyti, kad vaikelio miegas ramesnis su tevais. Kai ans miega, tai ir netrukdo.
O stai ka apie tai sako protingi zmones
http://gyvenimas.del...php?id=23094797
QUOTE(delfiniux @ 2009 07 15, 13:44)
Jūsų mažylė papuliu naudojasi vietoj čiulptuko.Man buvo tas pats.Jau atpratome,naudojame čiulptuką .Dabar lengviau.
ar naudoja dabar čiulptuką vietoj mamos kruties?
Musu nuomone tokia, kad vaikas turi tureti savo zona, ir musu vaikuciai abu miega savose lovelese. Tik isskirtinais atvejais leisdavome miegoti pas mus. O siap tik lovelese