Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

aš miegojau su abiejom mergučiom ir nebuvo jokios bėdos atpratinti.aišku ne iki 5 metų rolleyes.gif blink.gif
Atsakyti
Musu maziukas keliasi iki siol kas 3 val uzlavgyti MP, tai kad nuo 3 menesio miega salia manes, kol kas uztekdavo vietos visiem trim:) bet jos vis mazeja, nes maziukas duodasi per visa lova, tai skersa, tai vel kaip nors...zodziu jau beda su vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 07 02, 20:31)
Musu tetis miega kitame kambaryje. Vaikstom i pasimatymus, kaip viena mamyte rase  bigsmile.gif Jokiu problemu  cool.gif

man tai cia atrodo visiska nesamone,negaleciau mb isgrusti i kita kambari schmoll.gif jaub geriau lova placia isigyciau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2009 07 03, 11:46)
Musu maziukas keliasi iki siol kas 3 val uzlavgyti MP, tai kad nuo 3 menesio miega salia manes, kol kas uztekdavo vietos visiem trim:) bet jos vis mazeja, nes maziukas duodasi per visa lova, tai skersa, tai vel kaip nors...zodziu jau beda su vieta doh.gif

mano ir kai pradėjo šakotis į visas puses,tai ir buvo paguldytos į lovytę,nes tikrai mažai vietos pasidaro biggrin.gif

QUOTE(skorpea @ 2009 07 03, 12:35)
man tai cia atrodo visiska nesamone,negaleciau mb isgrusti i kita kambari schmoll.gif  jaub geriau lova placia isigyciau.... biggrin.gif

jei jiems gerai,kodėl gi ne.užtai kiek vietos lovoje tau ir vaikyčiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 07 03, 11:35)
man tai cia atrodo visiska nesamone,negaleciau mb isgrusti i kita kambari schmoll.gif  jaub geriau lova placia isigyciau.... biggrin.gif

Pas mus labai plati lova. O MB vistiek miega kitame kambaryje biggrin.gif Kodel? O todel, kad jo miegas labai jautrus, viska jaucia, viska girdi. Todel jam vaiko pabudimai trukdo, o man ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 07 03, 10:35)

Niekas jo neisgrudo biggrin.gif Ir lova musu laaabai plati wink.gif Kadangi musu tetukas dar sedi iki isnaktu prie kompo, tai jam labai patogu miegoti tame paciame kambaryje. Nezinia, kada baigs darbus, paskui eis miegoti, mus zadins rolleyes.gif Labai puikiai issimiegam atskirai. Sakyciau, dar geriau, negu kad grustumemes visi trys ax.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 07 03, 11:17)
mano ir kai pradėjo šakotis į visas puses,tai ir buvo paguldytos į lovytę,nes tikrai mažai vietos pasidaro biggrin.gif
jei jiems gerai,kodėl gi ne.užtai kiek vietos lovoje tau ir vaikyčiui biggrin.gif

cia tai tiesa, miegam abi issipletusios lotuliukas.gif Na, dabar vis dazniau guldau i jos lovele, nes pradedu jausti, kad salia miega zmogus, nebe kudikis. O tas zmogutis ir spardosi, ir vartosi..Pratinsiu prie loveles.

QUOTE(pelkių Monas @ 2009 07 03, 11:36)
Pas mus labai plati lova. O MB vistiek miega kitame kambaryje biggrin.gif  Kodel? O todel, kad jo miegas labai jautrus, viska jaucia, viska girdi. Todel jam vaiko pabudimai trukdo, o man ne biggrin.gif

man tai juokinga, kai kitiems atrodo nenormalu, kad pora nemiega kartu. Pabandykit, pamatysite, kaip gerai issimiegosit thumbup.gif Na, bent jau musu seimoje tai sutariam tuo klausimu smile.gif
Nors..buvo cia viena nakti, tetukas atejo pas mus..sake, kad labai pasiilgo smile.gif Tai mes ji, aisku, labai draugiskai priemem ir parpem visi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Patinka kai Žirnis miega su mumis bigsmile.gif Bet bandom kuo mažiau į mūsų lovą guldyti, nes po to savo lovoj nemiegos ax.gif
Atsakyti
neguldau savo mazes salia saves ir neguldziau nuo pat gimimo. smile.gif karta pasiguldziau salia saves nes vyras isvyko tai po to viena ir neuzmigdavo.paguldau i lovyte o ji sedi ir ziuri.nesvarbu kad tamsa aplinkui lotuliukas.gif todel dbar ji miega miega savo lovyteje,tam jos ir skirtos vaikam thumbup.gif
Atsakyti
Aš kartais pasiguldau šalia iš ryto, kai MB į darbus išeina, ypač kai mažoji nebenori miegoti - tai aš dar nusnaudžiu kol ji vartaliojasi, kartais ir ji užmiega.

Naktį bijočiau kartu guldyti kad nenugult įmigus - nors ir miegodavau mūsų katę apsikabinus ir nenuguldavau, bet vistiek, a nuš pasiversi kaip ir uždusinsi kūdikį, geriau nerizikuot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 07 05, 21:50)
Naktį bijočiau kartu guldyti kad nenugult įmigus - nors ir miegodavau mūsų katę apsikabinus ir nenuguldavau, bet vistiek, a nuš pasiversi kaip ir uždusinsi kūdikį, geriau nerizikuot.  g.gif

Blaivi mama niekada nenuguls ir neuždusins savo kūdikio. Juk ir tą miegą, ar galima MIEGU pavadinti? Kazkoks būdravimas, ne miegas. Kai turi keltis kas kelias valandas ir maitinti smile.gif
Na, bent jau as iki šiol nei vienos padorios nakties neturėjau. Nors jau senokai nebemaitinu nakti, bet iki šiol atsikeliu kokius keturis kartus (tai zyzia, tai verkia, tai soskę pametė...) doh.gif
Atsakyti
4u.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=22995930
Pirma mazinimu banga mamoms.Nenusileiskim.
Atsakyti
Aš su dukrele miegu nuo pat gimimo, nuo trečio mėn. kai jau vienai miegoti šalta nebuvo migdom jos lovelėj, o naktį kai nubunda įsikeliu pas save ir miegam iki ryto.

Nematau nieko bloga. Ir aš pailsiu ir vaikas išsimiegojęs. O pirmą mėnesį keltis kas kelias valandas iš vis kančia. Duodavai jai krūtį, ji užsnūsta ir aš užmiegu. Kai reikia vėl pakiši. Jokio didelio judėjimo ir išsiblaškymo.
O atpratinti atpras. Juk karšta su tėveliais miegoti, pietų miegelį vis tiek viena miega.
Atsakyti