Paryciais pasiimu, nes labai pasiilgstu, o ir jis kniaukia kniaukia.. pasiimu, pasikisu po klaldra, apsikabinu ir abu pasakisku miegu uzmiegame.
QUOTE(Nerutia @ 2009 06 21, 11:26)
Prieš gimstant dukrytei buvau prieš miegojimus vienoje lovoje, įsivaizdavau,kad vaikas turi turėti savo lovytę ir joje miegoti,deja mano svajonės tuo ir pasibaigė.Vos pasigimdžiusi pasiguldžiau į ligoninės lovą su savimi,įsivaizdavau, kad bus ramiau,jei Ji miegos su manimi
Grįžusi namo guldžiau į lovytę,bet Ji kėlėsi kas valandą, persikeldavau į bendrą lovą ir maitindavau,bemaitindama užmigdavau...nuo to ir prasidėjo mūsų miegojimas kartu.Esu pati kalta, nes per savo norą miegoti,nesugebėdavau Jos kelti į lovytę, o juk atrodo galėjau...bet
Dabar savo lovelėje Ji visiškai nemiega,blaškosi,būna itin nerami...Maitinu krūtimi,keliasi vieną kartą į naktį ir paryčiais.Gailiuosi,kad nesugebėjau perlipti per savo ,,norus'' ir prisipratinau miegoti kartu.Nors miega po atskira kaldryte,tačiau tai sukelia savų nepatogumų...
Grįžusi namo guldžiau į lovytę,bet Ji kėlėsi kas valandą, persikeldavau į bendrą lovą ir maitindavau,bemaitindama užmigdavau...nuo to ir prasidėjo mūsų miegojimas kartu.Esu pati kalta, nes per savo norą miegoti,nesugebėdavau Jos kelti į lovytę, o juk atrodo galėjau...bet
Dabar savo lovelėje Ji visiškai nemiega,blaškosi,būna itin nerami...Maitinu krūtimi,keliasi vieną kartą į naktį ir paryčiais.Gailiuosi,kad nesugebėjau perlipti per savo ,,norus'' ir prisipratinau miegoti kartu.Nors miega po atskira kaldryte,tačiau tai sukelia savų nepatogumų...
Na, ir kam dabar save grauzti? Yra kaip yra, darote taip, kaip jums abiems geriausia
Maniskei jau beveik metai, tai neseniai (kai pabaigiau maitinti MP) pradejau guldyti i jos lovyte, kuri pristumta, prie musu lovos (iki tol visa laika miegojom kartu). Tai uzmigimui vistiek butina, kad kazkas paguletu salia kartu..Viena pati neuzmiega niekaip (stojasi, malasi, galu gale pradeda verkti). O paskui nakti keliasi, apsiziuri, kur as guliu ir atropoja prie manes, prisiglaudzia ir toliau miega. Ir kaip man guldyti ja atgal, jei jai geriausia pas mane Ir man gera su ja Tai ir nedarau problemos - tikrai ateis laikas, kai dukryte miegos atskirai. Tiesiog dabar megaujames viena kitos artumu Nerealiai smagu, kai ryte ji pradeda ciausketi ir zadinti mane
As esu nei pries nei uz miegojima su vaiku, jei vaikutis keliasi labai daznai ir yra maitinamas MP, yra mamai daug lengviau, kai vaikutis yra salia, taciau maniskis keliasi tik viena karta tai jis miega savo lovyteje. Taciau turiu toki pastebejima, kai jus miegate kartu su leliumi, tai kur tada miega vyras , negi aukojate santykius del vaiko
As irgi sakiau, kai buvau nescia, vaikas miegos savo lovyte, bus taip taip ir anaip. Bet, kai ji gime, viskas virto aukstyn kojomis. Ji miega su mumis ir viena miegoti negali, neuzmiega niekaip, kaad ir kaip nori miegoti. Tad tampa irzli, verkia smarkiai, ziovauja, akytes merkiasi, bet uzmigti niekaip negali. As irgi laaabai pergyvenau is pradziu. Viena sesele pasake, kad nereikia noreti vadovauti tokiam mazam vaikui, ne viskas pavyksta is karto Be to, tai daugelyje saliu nekelia jokios problemos. As pati gyvenu Danijoje ir cia nieko blogo niekas nemato. Be to, kai kurie vaikai jau pirma savo nakti guli lovyteje, o kitiems dar reikia mamytes silumos, artumo. Negi is ju tai atimsi? Kitos mamos sako, kad taip islepinami vaikai. Bet kaip galima islepinti toki maza stebukliuka, kai jam dar taip reikia mamos? Suprantu, vieneriu metu vaika jau galima islepinti, bet tokio maziuko Be to, kas cia tokio, jei miegat kartu? As irgi zinau, kad ateis laikas ir ji miegos savo lovyteje. Dabar megaujames, kad galim kartu miegoti, atsibusti viena prie kitos
Maniskis, kartais bando dukryte guldyti i lovyte jos, kartais ji ismiega iki naktinio valgymo visa ta laika, zinoma, jei yra laaabai nuvargusi ir niekas jau jai nebesvarbu. O kai taip neiseina, tai miegam visi kartu. Per ta laika, kai esam tryse, nepastebejau, kad musu santykiai butu pakite blogesne linkme. jam irgi patinka, kai atsibudes pamato, jog mazos akutes ziuri i ji ir dukryte sypsosi placiausia savo sypsena kiek tik isgali
Taciau turiu toki pastebejima, kai jus miegate kartu su leliumi, tai kur tada miega vyras , negi aukojate santykius del vaiko
Maniskis, kartais bando dukryte guldyti i lovyte jos, kartais ji ismiega iki naktinio valgymo visa ta laika, zinoma, jei yra laaabai nuvargusi ir niekas jau jai nebesvarbu. O kai taip neiseina, tai miegam visi kartu. Per ta laika, kai esam tryse, nepastebejau, kad musu santykiai butu pakite blogesne linkme. jam irgi patinka, kai atsibudes pamato, jog mazos akutes ziuri i ji ir dukryte sypsosi placiausia savo sypsena kiek tik isgali
QUOTE(dinokis @ 2009 06 29, 21:19)
As esu nei pries nei uz miegojima su vaiku, jei vaikutis keliasi labai daznai ir yra maitinamas MP, yra mamai daug lengviau, kai vaikutis yra salia, taciau maniskis keliasi tik viena karta tai jis miega savo lovyteje. Taciau turiu toki pastebejima, kai jus miegate kartu su leliumi, tai kur tada miega vyras , negi aukojate santykius del vaiko
Nera cia jokiu auku As miegu su savo maziuku jo kambaryje, o pas vyra vaikstau i pasimatymus i musu miegamaji Santykiai
pabandek pora sykiu tarp musu i lova pasiguldyt - taip graziai uzmiega, isitaiso kaip angeliukas, gaila judint paskui MB sako- va tau ir kontraceptikas, o tu nervavaisi kokias piliules gerti
guli salo lovytej nori nenori ir jokiu kalbu !
guli salo lovytej nori nenori ir jokiu kalbu !
as savo mazaji vyruti pasiemu i lova tik paryciais,kai keliasi valgyt, bet visi trys labai gerai issimiegam. as ir diena jei kartu prigulu su lialium labai gerai pailsiu
QUOTE(dinokis @ 2009 06 29, 23:19)
Taciau turiu toki pastebejima, kai jus miegate kartu su leliumi, tai kur tada miega vyras , negi aukojate santykius del vaiko
Mes miegam tryse. Santykiu neaukojam, nes tam nera jokios priezasties.
QUOTE(dinokis @ 2009 06 29, 23:19)
galima ir trise miegot,jei lova plati.o dėl santykių,tai jei jūs apie sexą tai tuos santykius galima sureguliuoti ne tik lovoj
QUOTE(dinokis @ 2009 06 29, 21:19)
Musu tetis miega kitame kambaryje. Vaikstom i pasimatymus, kaip viena mamyte rase Jokiu problemu
Mes irgi miegame tryse, juk tai mano kudikis ir jis auga taip greitai, todel noriu juo dziaugtis kiek galima, o su sb laika turim sau kai paguldom maziu, juk gyvenam ne vieno kambario bute, tad problemu jokiu
QUOTE(edasgi @ 2007 06 13, 13:53)
Sveikos mamytes,yuriu mazyli kuriam 7,5men. Ir jau kuris laikas(apie 2men) kaip mano gudrutis keliasi rytais apie 5val.ir buna neramus.Atrodytu nieko keista,bet jis nurimsta vos tik pasiekia musu lova.Sitas gudruoliukas nenori nei pienuko nei buti nesiojamam,o vos tik pasiguldau salia kaip mat uzmiega ir bedos baigiasi.Negi gali buti kad jis ta daro spiceliai?
Viena draugė jau nebegali atpratint sūnelio 4 m. nuo miegojimo kartu. Berniukas žiauriai pavydi mamos bet kokiam vyriškos lyties atstovui, niekas prie jos prisiliesti negali, net tėtis. Tėtė- konkurentas jau Ji jau ir pati supranta, kad tai problema.
Daug nervų kainuos atpratint
QUOTE(Sigitano @ 2007 06 13, 13:56)
As tai kazkada buvau priesiskai nusiteikus miegojimui kartu Kol nepasigimdziau savo vaiko. Kurios iki metu laiko, nei miegancios, nei nemiegancios negaledavom ideti i lovyte. Is kart prabusdavo, verkdavo, nemiegodavo. Bet kai suejo metai savaime viskas susitvarke.
na, nežinau... mano sūniukas nuo gimimo labai gražiai miega savo lovytj (o ligoninėj irgi lopšely jau pratinos miegoti).
Ir pasūpuoju, ir pamigdau jei reikia. Valgom mūsų lovoj. Maitinu MP ir mišinuku. Tai aišku, jam smagiau, ir aš galiu prisiglaust kai jis valgo gulėdanas šalia Bendraujam irgi patogiai įsitaisę, užsnūsta, perkeliu į lovytę. Jei nubunda- dar kartą pamigdau ir ramu.
Beje, jis ir pats kuo gražiausiai užsimigdo- jokių bėdų.
QUOTE(berniukai @ 2007 06 13, 14:17)
As irgi sutinku su sia nuomene,kad ateis laikas ir nebenores miegoti pats.Su mazium irgi miegu vienoje lovoje
Nežinau... Mus mama taip augino- vieną lovytėj, kitą vežimuky migdydavo. Nemanau, kad mums meilės trūko...
dabar ir mano zuikiukas lovytėj miega- man daug ramiau, nes man saugiau atrodo. Ir atpratint nieko nereikia nuo nieko.
QUOTE(neringuša @ 2007 06 13, 18:30)
Pas mus irgi panaši situacija Kartais užtenka kad savo ranką per virbus ikišusi paduodu ir mažoji užmiega, nes lovytė priglausta prie mūsų lovos.
Brolienė įsitaisė tokią bėdelę- dukterėčia iki 3 metų negalėjo užmigt neįsikibusi į plaukus. Ar mama, ar močiutė migdytų. O dabar paniškai bijo viena nubusti, tuoj panika, bijo. jai db jau 4 metai.
Nepagalvokit, kad moralizuoju čia ką nors, tai tik mano nuomonė