Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

iš principo, tai sutinku su nuomone, kad tėvams patogiausia, kai vaikas miega savo lovytėje nuo pat gimimo.

bet kad situacijos pas kiekvieną tokios skirtingos 4u.gif

pirmoji dukra nė karto ir nemiegojo mūsų lovoje. nebuvo jokių problemų.
antrąjam vaikui, sūnui, dabar yra 3 mėnesiai.
iki jam gimstant, buvau labai griežtai nusistačius, kad miegos tik savo lovytėje, bet...nuo pat gimimo kiekvieną naktį miega su mumis blush2.gif

tiesiog atskirai būdamas yra neramus, muistosi, blaškosi, kiek bandžiau, tiek ir reikėdavo kas tris minutes keltis prie jo.

o prie manęs jis miega labai gerai (deja, bet krūtimi nemaitinu jo nuo 2 mėnesių). mūsų lova labai plati, jam atskirai yra paklotas patiesaliukas, atskira antklodytė, jis miega per atstumą nuo manęs. visi trys (kartu su vyru iš kito šono biggrin.gif ) ramiai išmiegam visą naktį, tik apie penktą-šeštą ryto jau pradeda muistytis. tada dažniausiai paimu jį į savo glėbį, prisiglaudžiu arba užsidedu ant krūtinės, ir taip pamiegam dar kokią valandėlę... wub.gif

bijau vėlesnių problemų, jei bus sunkiau atpratinti nuo miegojimo kartu, bet kažkaip kitaip nebeišeina. o aš, tiesą pasakius, per daug ir nebesistengiu... kažkaip man jauku miegoti kartu, kol kūdikėlis toks mažuliukas ir kol jam taip reikia mamos wub.gif

p.s. o argumentas, kad miegant kartu su kūdikiu, dingsta intymumas su vyru, man atrodo nevertas jokio dėmesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karna: 07 birželio 2009 - 21:10
Visada paryčiais persikrausto pas mus į lovą ir nieko baisaus nematau tame smile.gif
Atsakyti
va kiek daug mamyciu atsirado pritarianciu mano nuomonei drinks_cheers.gif o jau galvojau,kad as viena cia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 07, 22:51)
va kiek daug mamyciu atsirado pritarianciu mano nuomonei drinks_cheers.gif o jau galvojau,kad as viena cia wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ne viena, tikrai ne viena mirksiukas.gif Sunus miega kartu su mumis jau beveik 11 men ir nezinia kada pavyks ji iskraustyti i lovyte biggrin.gif Nors, tiesa sakant, nelabai ir stengiames, intuityviai jauciu, kad salia musu jam geriau, tai ir neatimu sio malonumo is savo vaiko. O tokie atvejai, kai mazyliai iskraustomi i kita kamabari, man apskritai nesuvokiami schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2009 06 07, 21:08)

p.s. o argumentas, kad miegant kartu su kūdikiu, dingsta intymumas su vyru, man atrodo nevertas jokio dėmesio

thumbup.gif drinks_cheers.gif ...auginam antra atzala, kuri irgi miega kartu su mumis, o savaitgali ir sunus miega kartu- abu su vyru tam nepriestaraujame...o intymumams vietos ir laiko galima visada rasti biggrin.gif Tiesiog jauciames seima....
Jei tik abu teveliai tuo klausimu sutaria, abiem patogu tai nieko blogo tame nematau.O su iskeldinimu..vyresni lengviau iskelti, maziau mamai naktu teks bemiegiu praleisti...
Atsakyti
QUOTE(Letaa @ 2009 06 08, 08:34)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif ...auginam antra atzala, kuri irgi miega kartu su mumis, o savaitgali ir sunus miega kartu- abu su vyru tam nepriestaraujame...o intymumams vietos ir laiko galima visada rasti biggrin.gif Tiesiog jauciames seima....
Jei tik abu teveliai tuo klausimu sutaria, abiem patogu tai nieko blogo tame nematau.O su iskeldinimu..vyresni lengviau iskelti, maziau mamai naktu teks bemiegiu praleisti...

as tai nesuprantu susidaro toks ispudis jei vaikas nemiega lovoje kartu tai jau cia ne seima g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 08, 08:41)
as tai nesuprantu susidaro toks ispudis jei vaikas nemiega lovoje kartu tai jau cia ne seima g.gif

nu prie ko ne seima? g.gif neperdekit 4u.gif as ir esu uz, kad vaikelis miegotu savo loveleje smile.gif bet kai pasiguldom ji pas save, tada tas jausmas sustipreja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 06 08, 09:58)
nu prie ko ne seima?  g.gif neperdekit  4u.gif as ir esu uz, kad vaikelis miegotu savo loveleje  smile.gif  bet kai pasiguldom ji pas save, tada tas jausmas sustipreja  ax.gif

zinau ta jausma tols nenusakomas ypac kai mano vyrai abu sale miega o as juos stebiu wub.gif tiesiog kai pati esu tokia miegotoja.... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpea: 08 birželio 2009 - 09:51
Mūsų mažiukui 6 mėn., miega su mumis ir nežinau kada kelsime į savo lovytę. Ne dėl to, kad ten nemiega, bet dėl to, kad mums tai netrukdo, be to labai smagu mažiukas judantis storuliukas per vidurį, smagu pabudus pabučiuoti žanduką ar paimti rankytę smile.gif
Atsakyti
uzmiega ir atsikelia visada buna salia miegam kartu 3-se
Atsakyti
as savo mazyli pasemu ryte daznai pas save 4u.gif , bet manau vaikas turi tureti savo lovyte ir joje miegoti, as asmeniskai bijociau su savo maziuku kuriam 2 men miegoti, kad neuzgulciau ir pan., na bet jeigu tevams netrugdo kad vaikai miega kartu su jais, tai saunu smile.gif . o del atskiru kambariu mazyliams, manau jie reikalingi vyresniems 4-5 metu vaikams
Atsakyti
Prieš gimstant dukrytei buvau prieš miegojimus vienoje lovoje, įsivaizdavau,kad vaikas turi turėti savo lovytę ir joje miegoti,deja mano svajonės tuo ir pasibaigė.Vos pasigimdžiusi pasiguldžiau į ligoninės lovą su savimi,įsivaizdavau, kad bus ramiau,jei Ji miegos su manimi blush2.gif
Grįžusi namo guldžiau į lovytę,bet Ji kėlėsi kas valandą, persikeldavau į bendrą lovą ir maitindavau,bemaitindama užmigdavau...nuo to ir prasidėjo mūsų miegojimas kartu.Esu pati kalta, nes per savo norą miegoti,nesugebėdavau Jos kelti į lovytę, o juk atrodo galėjau...bet verysad.gif
Dabar savo lovelėje Ji visiškai nemiega,blaškosi,būna itin nerami...Maitinu krūtimi,keliasi vieną kartą į naktį ir paryčiais.Gailiuosi,kad nesugebėjau perlipti per savo ,,norus'' ir prisipratinau miegoti kartu.Nors miega po atskira kaldryte,tačiau tai sukelia savų nepatogumų...
Atsakyti