QUOTE(sanele @ 2009 06 04, 10:07)
vakar buvau tokioj paskaitelej,tai ten gydytoja pasakojo ,kad vienas is pagrindiniu darbu ka turi ismokyti tevai vaikus,tai patiems vieneims uzmigti savo loyteje
Tik kaip ta padaryti......neaisku.....
Man ir butu labai idomu suzinoti kaip bandyti pacia ipratinti uzmigti, yra uzmigusi pati bet kai jau galutinai pervargsta.Mat nuo gimimo buvo diegliai vakarais tai ir iprato migdoma.O del kartu miegojimo tai kai gime taip norejosi tureti kuo arciau, paimti rankyte ir atrodo laikyti visa nakti, tai pas mus lovoje miegojo iki 5men. po to lovyteje gan sekmingai viskas buvo, bet dabar jau ryte pabudusi verziasi pas mus i lova ir po kiek laiko zaidimo uzsnusta tarp musu.Bandziau pasiguldyti salia kad ne tarp vyro ir manes, bet grazuolyte perropojo i viduriuka ir patenkinta guli.
QUOTE(sanele @ 2009 06 04, 08:07)
vakar buvau tokioj paskaitelej,tai ten gydytoja pasakojo ,kad vienas is pagrindiniu darbu ka turi ismokyti tevai vaikus,tai patiems vieneims uzmigti savo loyteje
niu as tai tikrai neauginsiu vaika,kaip lieps kazkokia gydytoja,beje mums vaikiukoauginimas yra vienas malonumas,o ne DARBAS kaifuoju nuo to,kai lelyte apsikabina mane nakty ir jauciu jos alsavima salia todel ir as ir mergyte atsikeliam lb laimingos...o kur dar pirmieji rytiniai prabudimai...kai ryte vos tik prabudusi palieciamano plaukus ir su sypsenle ziuri y mane
Na taip , gera pramerkti aki ir kai ziuri tik spek merktis nes jau bando ziureti kaip markstosi ta mamytes skyte .
Tik norisi kad uzmigtu savarankiskai mazyle paguldzius,bandau pratinti dabar salia atsigulusi, bet sunkokai vistiek.
Tik norisi kad uzmigtu savarankiskai mazyle paguldzius,bandau pratinti dabar salia atsigulusi, bet sunkokai vistiek.
as ir kelis kartus bandziaupratinti,kad uzmigtu pati,bet ziuriu daug vargelio tai dazniausiai panesioju ant rankyciu..ji pasideda zandukus man ant peties ir rankytem isikimba i plaukus taip panesioju kokia 15min ur jau parpia....kai tetis migdo,tai turi kita nesiojimo poza,nes tokia,kaip mano pas tetes jai netinka
Pas mane vaikas iki 1 metu irgi miegojo savo lovyteje, na zinoma kai maitindavau naktimis daznai bemaitinant abu uzmigdavome. Paskui nuo 1,5 metu pradejo labai migruoti po lovyte, keltis po n. kartu ir t.t. tai persikrauste pas mus i lova. Tai tuoj trys reikes vel pradeti pratinti kai savo kambari tures, nes dabar ateitu iki lovos
Niu, pas mus tai toks variantas: mergikė miega mūsų lovoje, bet ne per vidurį, o šalia manęs. Esam prie pat mūsiškės lovos pristūmę jos lovytę. Iš lovytės išėmėm du pagaliukus, tai gavom skylę, pro kurią mažiukė pati (kada nori) persikrausto į savo lovytę. Dabar jai jau pusantrų metukų ir ji vis dažniau užmiega savo lovytėje
QUOTE(Raselelyte @ 2009 06 04, 11:28)
Tik kaip ta padaryti......neaisku.....
man pavyko ...nuo gimimo nepratinom ir dbr pats puikiai vienas izmiega savo lovyteje...o savo lelka atsidziaugiu per diena,patikekit uztenka laiko
QUOTE(sanele @ 2009 06 04, 10:07)
na, tiesa sakant, jei placiau paskaitytum, rastum antra visiskai priesinga nuomone - irgi mediku gali pagooglint "attachment parenting", jei skaitai angliskai.
QUOTE(ragnez @ 2009 06 04, 19:30)
na, tiesa sakant, jei placiau paskaitytum, rastum antra visiskai priesinga nuomone - irgi mediku gali pagooglint "attachment parenting", jei skaitai angliskai.
mano nuomone niekas nepakeis,manau vaikas turi atskirai miegoti,tai kam tos lovytes kuriamos vaikams?
na as visgi uz miegojima kartu..uz siluma,uz artuma...manau kad butent pirmaisiais gyvenimo metais vaikeliui tikrai tas tik i nauda..... man tikrai vaikiukas netrukdo...as lb dziaugiuosi nu bet kiekviena mamyte renkasi pagal save