o mes sekmingai jau antra naktis miegam atskirai.Maza princese,miega savo kambarelyje,o mes kitame.
Nezinau gal ir pasmerks mane kai kurios mamytes,bet as kategoriskai pries, kad mazi vaikuciai miegotu kartu su teveliais. Musu tetis taip smarkiai prakaituoja,kad siaubas ima vien pagalvojus mazaja guldytis pas save.Ir beto, nejau patalus keiciat kiekviena diena? ir netikiu,kad kiekviena diena vedinat lauke ir bakterijas deginat saulutei.Tad pagalvokit ar sveika higienos atzvilgiu vaikuciams miegoti tarp jusu suaugusiu bakteriju.
Nuo vaiko priklauso ir tik nuo vaiko. Dukriukė miegojo sau lovytėjei ir net atskirame kambryje. Atrodė visiška normair joks čia stebuklas. Po metų gimė antras, o jis ne tik nemiegojo atskirai, bet tik ant mano krūtinės miegodavo. O mažiausias iki metų su mumis miegojo, o paskui labai noriai pradėjo miegoti ne tik atskirai, bet atskirame kambaryje. Ir jokios čia teorijos nepadės.
Aišku galima dresūra užsiimti, bet ar to reikia, tai nepasakysiu. Aš sakyčiau ne, bet ko gero atsiras kas sakys, kad taip
Aišku galima dresūra užsiimti, bet ar to reikia, tai nepasakysiu. Aš sakyčiau ne, bet ko gero atsiras kas sakys, kad taip
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 20:53)
hmmm... man iskilo klausimas...jei visas naktis kartu miegat...o (atsiprasau jei izeisiu, gali ir neatsakyt) kaip mylites? salia vaiko?
mano nuomone tai kiekvieni pasirenka kaip jiem patogu ir gerai. pas mus jei butu didesne lova - guldyciau salia jauciu daznai nes kartais taip noris miegot su maziuku
mano nuomone tai kiekvieni pasirenka kaip jiem patogu ir gerai. pas mus jei butu didesne lova - guldyciau salia jauciu daznai nes kartais taip noris miegot su maziuku
pritariu nuomonei del sexo.dar gal nesupranta.o paskui kaip? pagalvok ir apie vaiko psihologija.o miegoti atskirai bus sunku pripratint vaika,jis juk protingeja ir zinos kur jam silta ir jauku miegot. o ir paciai greit atsibos taip miegot
QUOTE(vija23 @ 2007 06 16, 18:42)
Mes tai ne tik lovoje sugebame
QUOTE(xena @ 2007 06 16, 19:26)
kartais nukeliam i savo lovyte, bet dazniausiai pasirenkam egzotiskesnes vietas
QUOTE(condoleeza @ 2007 06 16, 20:36)
Na, manau logiškas klausimas, kodėl turėčiau įsižeist Atsakysiu trumpai: bute yra juk ir kitų vietų... ne tik vienintelė lova. Sakyčiau, netgi romantikos daugiau atsirado...
och jus
tada i nauda manau tas vaiko toks miegojimas - tarpusavio santykiams padeda, kai sexas ne tik lovoj buna
maladiecai
musiskis miegojo su mumis kartu iki 4men. kol maitinau MP, o dabar visad savo loveleje
As pirmaji menesi buvau savo mazyli prisipratinusi miegoti musu lovoje, tai netgi diena ne trumpam neguledavo savo loveleje, jei uzmigusi bandydavau perkelti, pabusdavo , tad uzmigdydavau ant savo pagalves ir su ja perkeldavau, taip ir atsipratinau dabar vakare apie 21 val paguldau ir dazniausiai pats uzmiega, atsikelia apie 5-7 val pavalgyt, tada jau iki 8-9 val miega su manimi
na mano nuomone yra tokia,miegant vienoje lovoje su vaiku nemanau kad pailsit patys ,nes vis deriniesi prie vaiko kad jam butu gerai
visi mano vaikuciai nuo pirmu dieneliu miega savo lovelese o kai pati nustodavau maitinti tai ir kitam kambary miega
visi mano vaikuciai nuo pirmu dieneliu miega savo lovelese o kai pati nustodavau maitinti tai ir kitam kambary miega
aciu jums visoms mamytems uz issamius atsakymus gerbiu kekvienos is jusu nuomone sekmes auginant savo mazylius(es)
Mes su dukryte miegam kartu nuo tada, kai ji atsikelia naktį pavalgyti. O vakare užmiega savo lovytėj.
man labai patinka, kad dukrytė miega su mumis, pirmiausia, kad maitinu MP, jei kaskart tektų keltis maitint, tikrai nepailsėčiau, antra, dažnai važiuojam į svečius, todėl nėra problemos dėl miegojimo kitoje vietoje
visishkai pritariu, kad kiekvienas vaikas kitoks. bet visada geriausia isheitis - gimus vaikui nusipirkti sheimynine lova, nes beveik kiekvienas vaikas kuriuo nors gyvenimo etapu bent laikinai isikrausto pas tevus
vyriausias sunus diena miegodavo vezhimelyje, vakare iki pirmo maitinimo - savo lovelej, o paskui kraustydavosi pas mane, nes tingedavau pamaitinta kilnot... antrasis sunus buvo neramus, verkdavo, atpylinejo - tai pirmus du menesius ash miegodavau pusiau sedom, apsikamshius pagalvemis, o jis guledavo man ant krutines. veliau - iki pirmo maitinimo vezhimelyje, o paskui - pas mane. trechiasis nuo gimimo ishmiega visa nakti savo lovelej. pavalgyt keliasi tik ryte (ishmiega neorabusdamas nuo 22 iki 6) - tada pasilieku ji pas save ir abu apsikabine dar koki posma nusnaudzhiam.
man asmenishkai lengviau, kai zhindomas kudikis shalia - nereikia keltis, neshioti, pasimaitina praktishkai neprabusdamas ir manes nepazhadindamas... daug geriau pailsedavau tada, kai nusispjoviau i visus "tik nekelk i savo lova, pripras" ir tt...
vyriausias sunus diena miegodavo vezhimelyje, vakare iki pirmo maitinimo - savo lovelej, o paskui kraustydavosi pas mane, nes tingedavau pamaitinta kilnot... antrasis sunus buvo neramus, verkdavo, atpylinejo - tai pirmus du menesius ash miegodavau pusiau sedom, apsikamshius pagalvemis, o jis guledavo man ant krutines. veliau - iki pirmo maitinimo vezhimelyje, o paskui - pas mane. trechiasis nuo gimimo ishmiega visa nakti savo lovelej. pavalgyt keliasi tik ryte (ishmiega neorabusdamas nuo 22 iki 6) - tada pasilieku ji pas save ir abu apsikabine dar koki posma nusnaudzhiam.
man asmenishkai lengviau, kai zhindomas kudikis shalia - nereikia keltis, neshioti, pasimaitina praktishkai neprabusdamas ir manes nepazhadindamas... daug geriau pailsedavau tada, kai nusispjoviau i visus "tik nekelk i savo lova, pripras" ir tt...
Galiu pasakyti, kad mano vaikas su mumis miegojo irgi iki 2 metuku, o dabar atėjo laikas, kai jam patinka miegoti savo lovytei, tiesa, mes nupirkom jam fotelį ir jis jau miega ne vaik. lovytei. Man atrodo, kad jei vaiko neišeina kitaip guldyti, tai nereikia nei savęs kankinti,nei vaiko, o tiesiog leisti miegoti jam su tėvais.