na mes 6.5men,bet lovoj ji visai nemiega,o prie manes kuo puikiausiai,bet pasiskaicius jau matau reikia pradet migdyt nori nenori atskirai
QUOTE(Erszebeth @ 2009 06 01, 20:51)
Na jau jokio, gal greičiau jokios fantazijos ar jokio lankstumo
na man tkrai nekiltu noras fantazuoti ar myletis su vyru jei vidury vaikas miegotu ,,ir isvis vaikas turi tureti savo lovyte ir joje miegoti,nuo pat gimimo nepratinau ir nepratinsiu jo miegoti su mumis...kaip viena musu giminaite prisipratino ir sunelis iki 15 m. kartu su tevais miegojo,nu nenormalu man tai ir viskas
QUOTE(sanele @ 2009 06 02, 13:03)
na man tkrai nekiltu noras fantazuoti ar myletis su vyru jei vidury vaikas miegotu ,,ir isvis vaikas turi tureti savo lovyte ir joje miegoti,nuo pat gimimo nepratinau ir nepratinsiu jo miegoti su mumis...kaip viena musu giminaite prisipratino ir sunelis iki 15 m. kartu su tevais miegojo,nu nenormalu man tai ir viskas
pritariu, sanele. Ir patiems vaikučiams patogiau savo lovytėse ir tėveliams. Bet ryte galima pasilepinti visiems lovoje:P
As visada uz tai, kad vaikas savo lovyteje guletu. Isimti buvom padare vos keleta kartu, kai dukrytei buvo pora savaiciu ir labai nerami budavo. Bet cia tik paryciais, kai jegu nebebudavo lakstyt prie lovytes.
QUOTE(..simutea.. @ 2009 06 02, 13:44)
Bet ryte galima pasilepinti visiems lovoje:P
ryte zinoma
QUOTE(sanele @ 2009 06 02, 11:03)
na man tkrai nekiltu noras fantazuoti ar myletis su vyru jei vidury vaikas miegotu
A, nu jeigu jums įmanomas tik lovoje, tada viskas aišku
Man pvz. visą ūpą numuštų, jeigu n kartų tektų kilnoti į lovytę ir atgal, kol užmigs. Ir kaskart su vyru klausytis, ar dabar jau tikrai miega, ar neprabus po 5 minučių ir nereikės vėl pasiimti atgal. Tikrai kad čia tik nuovargis, susierzinimas, ir jokios romantikos Lengviau pabėgti iš tos lovos ir grįžti tik miegoti
o manoji puse nakties savo lovytej, kita puse su mumis. nakciai uzmigdau ir paguldau i lovele, o kai nakti ar paryciais keliames valgyti, tai as dazniausiai greiciau uzmiegu maitindama nei ji, tai dukrtyte ir lieka miegot su mumis iki paryciu pokokas nematau tame nieko blogo. kai nebemaitinsiu nakti tai mazoji miegos savo lovyteje visa nakti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 06 02, 16:06)
Man pvz. visą ūpą numuštų, jeigu n kartų tektų kilnoti į lovytę ir atgal, kol užmigs. Ir kaskart su vyru klausytis, ar dabar jau tikrai miega, ar neprabus po 5 minučių ir nereikės vėl pasiimti atgal. Tikrai kad čia tik nuovargis, susierzinimas, ir jokios romantikos Lengviau pabėgti iš tos lovos ir grįžti tik miegoti
tai ne tik lovoje,bet dazniausiai joje ...o ir keltis kas 5 min mums nereikia,mano lelius uzmiega apie 10val vakaro ir keliasi tik ryte,todel visas vakaras ir naktis musu,ir romantikai ir viskam kitam laiko uztenka
Pritariu tau Sanele, kad cia per nauja mada vaikus su savimi vienoje loveje guldytis Tai kam tos lovytes vaikams skirtos, kad del grozio stoveto Viena kart ir man teko is lankytoju sulaukt klausymo, o mazute ar kartais pamiega jau lovytei? Koki kartais ? Manoji nuo pirmos dienos miega savo lovyteje. Tiesiog reikia vaika nuo mazens prie visko pratinti. Nes jei dar ir nakti vaika viduryje pasiguldyti, tai kada vyrui bent truputele demesio parodyti
mes tai su mazyte kartu miegam jau 10 menesiuku..ir tuo lb dziaugiames be to as pati maitinu tai mes taip ir uzmiegam susiglaudusios :4u:visi kuo puikiausiai isimiegam dievinu ir as ir mano vyras miegojima trise o tuos intymius reikaliukus galima atlikti ir kitur
Papildyta:
as su tavim
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2009 06 02, 14:06)
as su tavim
lengva tom mamom sneket,kuriu vaikai is vakaro paguldyti ismiega visa nakti...o jei reiktu keltis kas2 ar kas 1,tai manau tokia kategoriska nuomone pasikeistu.as is vakaro paguldau i lovyte,bet kai atsibunda valgyt pasiimu pas save ir bemaitindama uzmiegu ir mazius uzmiega...