Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

mes nemiegam kartu maciau pavyzdziu kaip paskui vaikai iki 6 metu is tevu lovos neislipa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes miegam kartu,nes dukryte nakti valgo MP 3-4 kartus,ir tikrai man butu gaila ja kilnoti tiek kartu,ir paciai ner tiek jegu,ir todel nusprendem,kad mums patogiauu kolkas miegot kartu smile.gif
Atsakyti
Mano mazyle su mumis miegojo iki 6 men. Nuo 6 men. migdome ja lovyteje, jokiu problemu nebuvo. Pries miega maitinu, tada perkeliam i lovyte.
Perskaiciau nemazai gasdinimu, kad jei vaikutis miega kartu su tevais, po to kryziaus kelius reikia pereiti, kol pripratini miegot atskirai. Bullshit...

Del valgymo - kai miegojome kartu, dukryte per nakti 3-5 kartus nubusdavo valgyti. Dabar - 1 karta, o kartais isvis visa nakti ismiega be pabudimo. Tikriausiai taip buvo todel, kad jaute pieno kvapa salia miegodama.. Dabar geriau abi issimiegame, nors buvo gaila ja perkelti i lovyte sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingadom: 01 birželio 2009 - 11:39
sita ir as girdejus,kai salia miega jaucia pieneli tada suveikia noras nemniot biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
mes miegam kartu, bet kaip reikės pratinti miegoti atskirai tikrai nežinau nes visai nenori miegot savo lovelėje net pietų miego g.gif
Atsakyti
As tai visada stengiuosi maze perkelti i lovyte....nes ji pas mane prie papo uzmiega ir tada perkeliam ja. Aisku buna kad po kokiu 5 min pabunda ir zirzia doh.gif tada vel ja pasiimu i lova, tada vel ji uzmiega....tada vel i lovyte perkeliu lotuliukas.gif ir buna kad vel ji atsibunda doh.gif taip ir kariauju.... lotuliukas.gif tai sakyciau pas mus gaunasi kaip kada smile.gif kartais savo lovyeteje, o kartais su mumis miega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 06 01, 11:46)
sita ir as girdejus,kai salia miega jaucia pieneli tada suveikia noras nemniot biggrin.gif

Aš irgi tą girdėjau. Bet dukrytė nuo 1,5 mėn. užmigusi prie (.) mūsų lovoje išmiega visą naktį nevalgiusi. Į lovytę nekeliu, nes bijau prižadinti. Keletą kartų yra miegojusi naktį lovytėje - kai vakare užmigo nešiojama ir neprabudo, "ant durniaus" paguldyta į lovytę. Bet tada kėlėsi apie 5 h - pradėjus švisti. O kai miega mūsų lovoje, keliasi tik apie 9.

QUOTE(Raselelyte @ 2009 06 01, 12:13)
As tai visada stengiuosi maze perkelti i lovyte....nes ji pas mane prie papo uzmiega ir tada perkeliam ja. Aisku buna kad po kokiu 5 min pabunda ir zirzia  doh.gif  tada vel ja pasiimu i lova, tada vel ji uzmiega....tada vel i lovyte perkeliu  lotuliukas.gif  ir buna kad vel ji atsibunda  doh.gif  taip ir kariauju.... lotuliukas.gif  tai sakyciau pas mus gaunasi kaip kada  smile.gif  kartais savo lovyeteje, o kartais su mumis miega  tongue.gif

Na ir kantrybė doh.gif
Atsakyti
as nepratinu ir tikrai nepratinsiu miegoti vaiko kartu.tada tarp zmonos ir vyro nebelieka jokio intymumo schmoll.gif ....
Atsakyti
jei vaikas miegotų mūsų lovoje, visi trys liktume neišsimiegoję doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 06 01, 19:29)
as nepratinu ir tikrai nepratinsiu miegoti vaiko kartu.tada tarp zmonos ir vyro nebelieka jokio intymumo schmoll.gif ....

Na jau jokio, gal greičiau jokios fantazijos ar jokio lankstumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrukas visa nakti miega savo loveleje smile.gif tik kai 7 val atsikelia pavalgyt tada pasiguldau pas save smile.gif
Atsakyti
mes vaika migdom pas save lovoje(nes negali vienas uzmigti) veliau i jo lovyte perleliam,o ryte kai atsikele paemu pas save i lova ir dar parpiam valandziuke.
Atsakyti