Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

musu saulute nuo pat pirmos dienos miega savo lovyteje wub.gif bandziau pora kartu prie saves pasiguldyti kai dar maitinau tai blaskydavosi budavo nerami,tai nusprendem su teveliu kad geriau jau lai miega savo lovyteje,ir miega kuo puikiausia wub.gif
Atsakyti
mes miegam lovytej,o ryte,mazdaug nuo 7.00 isikeliu i lova,nes pati miego noriu,o dukrytei jau labas rytas...Tai duodu MP ir ji pasnaudzia dar kartu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus lova labai plati, tai nera bedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 gegužės 2009 - 15:11
As pries,kad vaikai miegotu mano lovoj,nes visu pirma patys neissimiegam,o kita vaikui negerai.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 29, 16:47)
As pries,kad vaikai miegotu mano lovoj,nes visu pirma patys neissimiegam,o kita vaikui negerai.. schmoll.gif

O kodel negerai vaikui? Mano sunui labai gera kartu su teveliais miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 05 29, 16:56)
O kodel negerai vaikui? Mano sunui labai gera kartu su teveliais miegoti smile.gif

kaip kam patogiau. bet tai nelabai higieniška, o po to tenka vargt norint atpratint.
aš tik už atskiras lovytes vaikams. thumbup.gif
Atsakyti
mano miega kartu, man taip lengviau. nereikia nakti keltis maitint, po to vaikiuka vel nest i lovyte. dabar viskas vietoj ir vaikiukas ir pienukas.
o ryte dar ir vyresnelis ateina, lova plati, visi telpam biggrin.gif
Atsakyti
mano maziuke miega kartu su mumis
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 29, 17:38)
kaip kam patogiau. bet tai nelabai higieniška, o po to tenka vargt norint atpratint.
aš tik už atskiras lovytes vaikams.  thumbup.gif

Vaikas, kuriuo naktį rūpinamasi taip pat kaip ir dieną, nuolat jaučia meilę ir paramą. Jam nereikia kas naktį kautis su baime, pykčiu ir vienišumu. Ištisą parą saugiai besijaučiantys vaikai užaugs mokėdami geriau susidoroti su kasdienio gyvenimo sunkumais. Anot Johno Holto, meilė ir saugumas ankstyvoje kūdikystėje yra kaip ir pinigai banke: tai ramybės, pasitikėjimo, savigarbos jausmai, kuriais vaikas galės pasinaudoti, kai gyvenimas pateiks iššūkių.
Neturejom jokiu problemu, atptratinant dukra. Is pradziu ja perkelem i salia pastatyta jai lova, po to koki menesi labai rimtai aiskinom, kad ji jau labai didele ir kaip visi vaikai gyvens linksmai ir savarankiskai SAVO kambaryje.
Atsakyti
Dazniausiai miega savo lovyteje, nes lova nera labai plati, bet kartais as pati uzmiegu bemaitindama, tai tuomet jau kartu, aisku jei nakti nesinori miego, tenka i savo lova guldyt, kur jis jauciasi saugesnis ir maziau verkia
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif musu mazajam 7menesiai ir iki siol miegame vienoje lovoje,aisku,kartais su pavydu klausau mamyciu,kad jos nuo gimimo mazyli loveleje pripratina miegoti,mums nepavyko ir dukra maza budama kartu miegojo ir mazasis dabar. blush2.gif bet man taip ir geriau,pailsiu geriau,nei puse nakties prakiurksociau prie loveles,juk maziukai blaskosi,kelis kartus keliasi valgyti,ispjauna soske ir panasiai g.gif o kartu lovoje buna ismiega visa nakti nepabudes.tai maziesiems reikia artumo,mamytes silumos,vieni dar prisimiegos,ateis laikas ir loveleje knarks kaip angeliukai thumbup.gif o pripranta labai greit ir keliu menesiuku jie jau supranta kas yra geriau smile.gif
Atsakyti
miegojimas kartu priklauso nuo to koks vaikutis,jai neramus tai aisku geriau kartu,nei lakstyt nakti nnnnnn kartu prie lovytes,o jai viskas gerai tai jau geriau atskirai,dukra miegojo tai su mumis tai atskirai visko buvo,o sunus geriau miega atskirai,nes jis ir ramesnis nuo gimimo,kartu su juo teko miegoti isvaziavus,tai ir jis ir as likom be miego
Atsakyti