Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 25, 15:26)
faina miegot su savo pupuliu, bet kai ūgtelėjusį reikia iškrapštyt iš savo lovos visas fainumas dingsta.

drinks_cheers.gif nuo pat gimimo miega savo lovelej..dabar gal faina kol maziukai,o kai paaugs bus bedu,tada kitoj temoj busit biggrin.gif kaip atpratint nuo miegojimo kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 01 26, 14:37)
drinks_cheers.gif nuo pat gimimo miega savo lovelej..dabar gal faina kol maziukai,o kai paaugs bus bedu,tada kitoj temoj busit biggrin.gif kaip atpratint nuo miegojimo kartu lotuliukas.gif

Dabar mes miegam kartu , nors iki siol sunelis miegodavo ir savo lovyteje. Kadangi eme prabudineti kas valanda naktimis, tai nutariau siek tiek pasilengvinti motinystes nasta ax.gif O del to, kad teks pabuvoti temoje ''kaip atpratinti nuo miegojimo kartu'', tai man atrodo as ne tik ten apsilankysiu, bet ir ''kaip atpratinti nuo ciulptuko'', ''kaip pripratinti prie naktipuodzio'' ir t.t Bet tai man nekelia kazkokio siaubo. Etapas, kuri reikes praeiti ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo Gabriukas miegojo savo lovyteje, pries menesi savaite viesejome pas mano tevus, miegojom drauge, kai grizom namo, bijojau kad nenores miegoti vienas, taciau kai paguldziau i jo lovyte buvo lb ramus, atrodo net issiilges savo guolio, miegojo ramus ir laimingas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo mazyle guldau i jos lovyte.jai ten net labiau patinka nes gali karaliauti lotuliukas.gif
Atsakyti
musu mazoji nuo pusantro menesio viena miega llovytej... kadangi mazoji ismiega visa nakti tai sunkumu nekyla...
savarankisa mergina auga smile.gif
Atsakyti
musu vaikelis miega savo lovytej, taciau buna ryta isikeliu i savo ir toliau sau miega.nematau nieko bloga tame, kaip mamytes ir sako uzaugs vaikelis nuspres pats. jei vaikui gerai tai negi neatsiras vietos salia mamos. o juk jei pacia ir nepatogu juk galima mazylio lovyte pristumt prie savosios ir pns. negi geriau jausciaus jei reiketu visa nakti klykintis del miego? ir vaikas nelaimingas nes neismiegojes ir mam pervargus nes neina nuramint vaikiuko. verysad.gif
Atsakyti
Žinoma, kad nuspręs pats. O juk kartais taip gera jausti miegantį mažiuką šalia smile.gif
Atsakyti
mano mergytė nuo gimimo naktį miega su manim kartu. gal dėlto kad man patogiau, nes nereik naktį lipti lauk iš lovos, bet reiks perkelti į jos lovelę, nes dieną tai puikiausiai ten miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes miegam įvairiai-tai savo lovelėj tai kartu su mamyte ir tėveliu
Atsakyti
musu mazajai tik jos lovyte patinka, buna pas save atsinesu tai neuzmiega ilgai, o paguldau i lovyte ir jau knarkia. matyt jai patinka daug erdves smile.gif

http://www.supermama...xt_Dukrytei.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 03, 14:21)
Žinoma, kad nuspręs pats. O juk kartais taip gera jausti miegantį mažiuką šalia smile.gif

drinks_cheers.gif mes miegam kartu nuo gimimo smile.gif maitinu pati, tai keltis kas valanda ir maitinti man tikrai sunku, o be to, kad mazike jau 9 kg sveria, tai ir patampyti yra ka..Pries kelias savaites bandziau guldyti i lovyte..Miega ji ten, be problemu. Bet..uzmigti sunku MAN! lotuliukas.gif kai nejauciu jos salia. Tai savaitele pakilnojau (pradejo nugara skaudet) ir kol maitinu, atsisakiau tos minties. Toliau miegam kartu. Kai jau nebemaitinsiu, tuomet ir pratinsimes miegoti atskirai.
Ai, nieko bloga nematau miegojime kartu, kai gera ir mamai, ir maziukui wub.gif
Atsakyti
Nuo pat gimino miegojo savo lovytei, bet nuo 6menesio kazkas atsitiko, kad visai nenorejo gultis i lovyte, ir 2menesiukus miegojom visi trys smile.gif paskui su vyru pasitarem, kad visdel to reikia kazkaip pratinti prie jos lovytes. pabandem ir net nustebom kaip puikiai miega savo guoly smile.gif bet apie 5val.ryte atsinesu maitinti MP ir pasilieku salia. taigi dabar jau 2 savaiteles miega savo lovytei ir jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti