Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(kristinita @ 2009 01 24, 01:29)
mūsų lova plati ir iš vienos pusės pertvara-tai mažylį įkurinome prie tos pertvaros...miegam trise ( aš per viduriuką suspausta lotuliukas.gif ), o kadangi dažnai žindau-tai beveik visad randu jį ryte po savo pažastimi lotuliukas.gif toks mažytis visas nušilęs būna lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
žiūriu, ne pas mus vienus tokia situacija biggrin.gif , kai lovytė naudojama tik žaislam sudėt. Mano mažajai jau 7,5mėnesio ir ji nuo pat gimimo miega su mumis ax.gif Net pirmomis dienomis, ligoninėje mes dalinomės viena lova ( mažylė pirmus mėnesius buvo labai jautri, o ir aš pirmomis dienomis vos pakilau iš lovos dėl komplikacijų). Taip mum abiem geriau 4u.gif biggrin.gif nes vis dar ją maitinu pati, o manoji apžoriukė labai dažnai valgo, tad jai bevalgant aš ir užmiegu... blush2.gif
Bandėme užmigusią į lovelę guldyt, bet pastangos nuėjo veltui... Kaipmat prabunda. ax.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės biggrin.gif namatau čia nieko blogo miegoti su vaiku, aišku iki tam tikro amžiaus lotuliukas.gif aš dažniausiai užmigdau nakčiai lovytėje, o kai prabunda nakty - pasiimu pas save ...
Atsakyti
Aš irgi nieko blogo nematau miegoti vienoj lovoj su mažyliu smile.gif Būna , kad ir mes pasiimam smile.gif
Atsakyti
Maniškė irgi nuo gimimo kartu su mumis miega vienoje lovoje, kaip princesė per viduriuką biggrin.gif. O jai jau 7 mėnesiukai ax.gif ir nematau tame nieko bloga, tačiau pasiklausius močiučių patarimų, jog tai labai negerai, kartais pabandau perkelti į lovelę, bet pamačius tooookias graudžias akeles širdis neleidžia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 24, 14:18)
sveikos, mamytės biggrin.gif namatau čia nieko blogo miegoti su vaiku, aišku iki tam tikro amžiaus  lotuliukas.gif  aš dažniausiai užmigdau nakčiai lovytėje, o kai prabunda nakty - pasiimu pas save ...

drinks_cheers.gif , o kai maitini MP tai labai patogu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
faina miegot su savo pupuliu, bet kai ūgtelėjusį reikia iškrapštyt iš savo lovos visas fainumas dingsta.
Atsakyti
mano sunelis irgi iki 5 menesio miegodavo su mumis, taciau veliau jam pradejo reiketi savos erdves, taigi pats savaime atprato biggrin.gif
Atsakyti
nuo mazens iprato miegot savo lovytej, bet kartais paryciais buna,kad prabunda,tai dar kokia 1h kartu nusnaudziam tevu lovoj,bet labai retai prasosi i lova pas mus
Atsakyti
Mūsų gražuolėlis irgi miega kartu. Valgo labai dažnai, kas dvi val., o kartais ir dažniau, taip kad labai patogu. Miega per vidury, po viena kaldryte su manimi, o tėtis po kita smile.gif Tai toks vienišas jaučiasi mūsų tėvelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 01 26, 10:48)
Mūsų gražuolėlis irgi miega kartu. Valgo labai dažnai, kas dvi val., o kartais ir dažniau, taip kad labai patogu. Miega per vidury, po viena kaldryte su manimi, o tėtis po kita smile.gif Tai toks vienišas jaučiasi mūsų tėvelis  blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 25, 16:26)
faina miegot su savo pupuliu, bet kai ūgtelėjusį reikia iškrapštyt iš savo lovos visas fainumas dingsta.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif nuo pat pirmu dienu guldau atskirai
Atsakyti