Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(eva26 @ 2009 01 19, 14:26)
miegame kartu tik ryte  thumbup.gif kai tetis i darba isena  thumbup.gif jei kartu, tai dar pamiega iki 10-11 val. o atskirai iki 9 val. bigsmile.gif

Lygiai ta pati situacija smile.gif
Atsakyti
nakti miegam atskirai, ryte kai maitinu apie kokias 7-8 pasiimu pas save,kad
dar poto pati kokia valanda ar dvi nusnusciau...
diena lvoytej nemiega - vezimuke balkone, arba ant sofos smile.gif
Atsakyti
o mes kartu. ateina laikas, kai vaikai patys nori nuo tevu pabekt.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 01 14, 11:58)
Dukryte nuo pat gimimo miega savo lovoje, mano manymu kiekvienas zmogus turi tureti savo lova. Nesvarbu kiek ji kartu prabunda per nakti (turime problemu su naktiniu miegu), visada atsikeliu pas ja. Buna ir be miegiu naktu, bet ka padarysi.

O vyras su žmona irgi turi turėti po atskirą lovą? biggrin.gif

Miegu su dukryte nuo pat gimimo, mane veža tas artumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitabe @ 2009 01 21, 00:42)
o mes kartu. ateina laikas, kai vaikai patys nori nuo tevu pabekt.

Vat po tokiu pasakimu paskuj ateina laikas i skilteleKAIT ATPRATINT VAIKA KARTU MIEGOT blink.gif nieko asmenisko. lotuliukas.gif
Atsakyti
Buna visko ir pas save pasiimu kaip jau nebezinau ka daryti nes keliames kas val kartais dazniau o pas mane lovoj jis ramesnis, bet nenoriu kad jis su manimi priprastu tai vargstu naktimis doh.gif bet kaip vyras i darba iseina tada dar pasilepinu ir atsinesu i lova lotuliukas.gif
Uzmigdyti irgi sunku, lovytej isviso be sansu tai greit lovoj uzsnusta as ji perkeliu ir tada pamiega gal pusantros val vienas tada jau mane kvieciasi doh.gif
Atsakyti
musu vyrukas nuo pirmu dieneliu miega lovyteje, tik ryte kai vyras iseina i darba kartais atnesa man i lova, tai tada parpiam iki kokiu 10val ar 11val.
su mumis maziukas miegojo, kai sirgo, nes ramiau jautesi prie teveliu, o ne vienas lovyteje. o siaip esu pries miegojima naktimis su vaikais
Atsakyti
QUOTE(giciuke @ 2009 01 21, 14:45)
musu vyrukas nuo pirmu dieneliu miega lovyteje, tik ryte kai vyras iseina i darba kartais atnesa man i lova, tai tada parpiam iki kokiu 10val ar 11val.
su mumis maziukas miegojo, kai sirgo, nes ramiau jautesi prie teveliu, o ne vienas lovyteje. o siaip esu pries miegojima naktimis su vaikais

sutinku del miegojimo blush2.gif
Atsakyti
Pirmoji dukryte miegojo su mumis iki kokiu 4 menesiu, nes keldavosi kas 15 min valanda retai ismiegodavo, tai man taip buvo paprasciau. Na o mazaja pasiimu i lova ryte.
Atsakyti
jei maitina tai gal geriau kartu,jei ne tai tik kapriziukas,visokiu tu vaikiuku buna mano miega atskirai ir man thumbup.gif ,na o jei butu kitaip irgi nenumirtume,nes dukte su protarpiais miegojo su mumis ir nieko gyvi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasiimu kai pabunda 6-7 val. pavalgo ir po to reikalauja demesio. kartais uzmiega, kartais taip ir prasideda musu diena nuo ankstyvo ryto. O siaip esu pries, kad lelius visa nakti butu tevu lovoje. as ir pati neramiai miegu kai jis salia, o ir vyras atsikelia uztirpusiom rankom, nes bijo vartytis kai mazylis miega su mumis smile.gif
Atsakyti
mūsų lova plati ir iš vienos pusės pertvara-tai mažylį įkurinome prie tos pertvaros...miegam trise ( aš per viduriuką suspausta lotuliukas.gif ), o kadangi dažnai žindau-tai beveik visad randu jį ryte po savo pažastimi lotuliukas.gif toks mažytis visas nušilęs būna lotuliukas.gif
Atsakyti