As taip pat su mazaja miegu kartu,nors tetis kartais ryte paburba kad skauda nugara ar neismiegojo,nieks i ji nekreipia demesio. [nors musu lova tikrai gan mazoka]bet jei ji miegotu visa nakti savo lovelej,tai as vaiksciociau kaip mumija ,prabudineja kas val,kita karta net kas 15min,net nespeju as isikabaroti i lova kaip ji jau vel zirzia o kartu miega daug geriau
Pritariu, kad artumas nepriklauso nuo miegojimo kartu. Sunus nuo pat gimimo miega atskirai. Nakti keliasi mp gan daznai, tik del to galbut butu patogiau miegot kartu.
As pati kartais pasiilgstu juos salia megancios,o seip visada puikiai mieg savo lovytei
PIrma puse nakties savo lovytej , kita puse su manim
visada miega atskirai, isimtis - ligos atveju...kai jau koseja ar temp, ar koks pilvelis skauda, tada isikeliu i lovyte, kad jausciau jos bukle....taciau taip visada savo lovyteje esu girdejusi mamu nusiskundimu, kad po to labai sunku vaikus atpratinti...jie lipa pas tave i lova, net sulauke mokyklinio amziaus...tada visikai neturi savo asmeninio gyvenimo su vyru....
mes miegam visi trys dideleje lovoje, mum netrukdo.as geriau issimiegu,kai atsikelia duodu mp ir toliau sau miegam
Dukryte nuo pat gimimo miega savo lovoje, mano manymu kiekvienas zmogus turi tureti savo lova. Nesvarbu kiek ji kartu prabunda per nakti (turime problemu su naktiniu miegu), visada atsikeliu pas ja. Buna ir be miegiu naktu, bet ka padarysi.
na mes diena nusnustame kartu arba ji su teveliu uzmiega, bet nakti tai savo lovytejmiega be jokiu problemu
Mes miegam kartu nuo 2 men. Kitaip as jau vaiksiociau kaip zombis! Tik pradejus kartu miegot as pagaliau issimiegojau ir diena buvau zvalesne. O diena maze miega savo lovytei be problemu.
pas mus diena tik musu lovoi, o nakti savo lovytei,bet labai sunkiai uzmiega
miegame kartu tik ryte kai tetis i darba isena jei kartu, tai dar pamiega iki 10-11 val. o atskirai iki 9 val.