Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

Mes irgi miegam kartu su dukryte, meginome guldyti i lovele bet man paciai nepatogu prie loveles stovet pasilenkus,nes nakti daznai budinejasi, pameta soske, nusikloja kadangi bevalgydama uzsnusta as jos niekur nebenesu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar mes irgi pabandėme miegoti kartu, nes ir mus kankino tos pačios problemytės, ir išmiegojom net 3 val ramiai biggrin.gif. O mum tai jau žygdarbis.
Atsakyti
Mes nuo pusės nakties irgi kartu su savo bosiuku miegam biggrin.gif Ir kas kad visi moralizuoja, bet aš bent jau išsimiegu, ir vaikas laimingas blush2.gif O pačioj pradžioj vis kilnodavausi ir guldydavau į lovytę, bet tada jis daug trumpiau išmiegodavo.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2007 06 23, 23:08)
Taip, tai yra individualu, todėl galiu akceptuoti ir tokia nuomonę - kiekvienas renkasi pagal save smile.gif . Man pavyksta išsimiegoti ir su lėlyte smile.gif  Dieną miega lovelėje, o paryčiais su manim smile.gif .
Na, jei kam įdomu, tai galit pasiskaityti apie kūdikio ir motinos kontaktą, buvimą arti:
straipsnis
dar vienas straipsnis

Aciu uz naudinga informacija, super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2007 06 21, 23:26)
MAn labai patinka ši tema, nes man labai miela miegoti kartu su savo vaiku  wub.gif
Aš jį galiu užkloti, jeigu jam šalta, galiu "pravėdinti", jeigu jam karšta... Man patinka kartais jam įsitverti į kojytę, rankytę, ar stebėti jo ramų miegą. Jis kartais KIKENA per miegus wub.gif  Argi tai aš išgirsčiau, jei jis miegotų atskirai  ax.gif Man labai patinka stebėti, kaip jis atsibunda - šypsodamasis. Jeigu suniuręs - žinau, nori miego. Tada greit jam pasiūlau pieno barą  rolleyes.gif  ir jis po minutės kitos žindimo vėl parpia....

O kaip smagu padūkti prieš užmiegant  cool.gif Jis kartais įkanda man į nosį, ieškodamas pienuko, prileidžia seilių  bigsmile.gif , kartais padeda galvą ant krūtinės ir klauso mano širdies plakimo. Dar peša plaukus ir kiša pirštus į nosį, burną, ausis  rolleyes.gif Dar per skruostą kartais ploja katučių...

Ai, nežinau... Dieviškas jausmas auginti vaikus  wub.gif

Esate nuostabi mama thumbup.gif kaip butu gera, jei visos mamos turetu toki poziuri i mazyliu auginima, poreikius ir t.t.
Atsakyti
va greitai bus du metukai, kaip miegam su Urtike vienoj lovoj, dvigulėj. Ji vienoj pusėj, aš - kitoj. Man taip patogiau buvo kai maitinau krūtimi naktimis: tik apsiverčiu ant šono - ir pieno baras po nosimi, nei keltis, nei nešioti. Ir visada arti, jauti, ar nešalta, ar nekaršta... Nemokėčiau miegoti kitam kambaryje.... Juk taip gera žinoti, kad greta mažylė, čia pat.
Tėtis ištremtas į kitą kambarį ax.gif Ir jis geriau išsimiega, juk į darbą reikia.
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 12, 01:01)
va greitai bus du metukai, kaip miegam su Urtike vienoj lovoj, dvigulėj. Ji vienoj pusėj, aš - kitoj. Man taip patogiau buvo kai maitinau krūtimi naktimis: tik apsiverčiu ant šono - ir pieno baras po nosimi, nei keltis, nei nešioti. Ir visada arti, jauti, ar nešalta, ar nekaršta... Nemokėčiau miegoti kitam kambaryje.... Juk taip gera žinoti, kad greta mažylė, čia pat.
Tėtis ištremtas į kitą kambarį  ax.gif Ir jis geriau išsimiega, juk į darbą reikia.

nu nezinau ar jau taip gerai, kai vaikui beveik du metai, o jis vis dar tevu lovoje miega, o tetis is viso kitam kambari, juk dvieju metu, tai nenaujagimis. As miegojau sitaip atskirai su maziuku iki 1,5 men, kol jis adaptavosi, o dabar vaikai miega savo kambaryje, o tevai savo
Atsakyti

Ligonineje buvo labai šalta nes nešilde radijatoriai tai ir pradejom kartu miegoti. O dabar taip patogiau, nereikia naktį šokinet iš lovos. Pamaitinu ir toliau miegam 4u.gif
Atsakyti
As tai kategoriskai pries, nes didziaja jau guldemes tai jau kai buvo kokiu 3 metu jau nebegalejome pernesti i jos lova, labai blogai tai vaikui atsiliepia tolesniam gyvenimui, ateityje, nes per psichologijos paskaitas sakydavo, nors turiu ir gyva pavyzdi ypac berniukai jeigu miega kartu su mamomis jie tampa "mamyciukais" o tai sunku jiems adaptuotis gyvenime, aisku cia tik mano tokia nuomone
Atsakyti
Nežinau kaip bus toliau su tuo miegeliu, bet kolkas miegam kartu wub.gif Pritariu naitai, ji labai gražiai ir tiksliai aprašo. wub.gif Man yra tas pats. Net nežinau, kam geriau: man ar sūneliui? biggrin.gif man daug ramiau, kuomet jį jaučiu šalia. Nepritariu nuomonei, jog vaikas tampa mamyčiukas. Aš girdėjau atvirkštinę paskaitą, kurioje akcentavo, kad kuo vaikas dažniau ir ilgiau jaus kontaktą su mama, tuo jausis saugesnis, o saugus jaučiasi tik jausdamas šalia mamą, tuo užaugęs jis bus savarankiškesnis, nes pasaulyje jausis saugus. O dar kita gyd sakė, kad tokie vaikai būna geresnis žmonės, jautresni, labiau atjaučiantys kitus ir t.t. O su tais mayčiukais, tai tas pats, kas seniau (tarybiniais laikais) sakydavo, jeigu jau ilgiau maitinsi, tai vaikas bus mamyčiukas, ir t.t. Dar ir dabar senų pažiurų gyd tą sako ir liepia tik kokius 3 mėn maitinti g.gif tad man atrodo, jog ir su miegojimu, tokių pat senų pažiūrų dėst pasakoja. Tad mano nuomone, nėra čia nieko blogo, ateis laikas, ir jie patys nebenorės toj lovoj miegoti. smile.gif o 2 metukai - tai čia dar visai mažutėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2008 12 12, 22:41)
As tai kategoriskai pries, nes didziaja jau guldemes tai jau kai buvo kokiu 3 metu jau nebegalejome pernesti i jos lova, labai blogai tai vaikui atsiliepia tolesniam gyvenimui, ateityje, nes per psichologijos paskaitas sakydavo, nors turiu ir gyva pavyzdi ypac berniukai jeigu miega kartu su mamomis jie tampa "mamyciukais" o tai sunku jiems adaptuotis gyvenime, aisku cia tik mano tokia nuomone

Aš irgi esu lygiai tos pačios nuomonės smile.gif Vaiko miegojimo vieta - jo lova ir nesvarbu kokio amžiaus vaikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2008 12 12, 21:41)

QUOTE(kas?kur?kada? @ 2008 12 12, 22:45)
Aš irgi esu lygiai tos pačios nuomonės smile.gif Vaiko miegojimo vieta - jo lova ir nesvarbu kokio amžiaus vaikas tongue.gif

AS LABAI MYLIU SAVO VAIKA, IR TO NET NEIMANOMA CIA APRSYTI ZODZIAIS, NES TA JAUSMA JAUCIU TIK AS... BET SUTINKU SU SIOMIS MAMYTEMIS AS IRGI DAUG DOMEJAUSI BUDAMA NESCIA APIE VAIKO MIEGOJIMA KARTU - TAI KAIP TIK YRA BLOGAI, NES VAIKAI TAMPA PRIKLAUSOMI NUO TEVU, NEPASITIKINTYS SAVIMI IR MAMYCIUKAI, KAS MANAU NE I NAUDA KIEKVIENAM, PRISIMINKIT, GI LANKET MOKYKLAS, IR KIEKVIENOJE MOKYKLOJE , KLASEJE BUNA BENT PO VIENA MAMYCIUKA. KOKIA JU DALIA? AS BENT TIKRAI NENORIU KAD MANO VAIKAS TOKS BUTU... KURIAM VISKAS SEKTUSI TIK TUOMET KAI MAMA SALIA.

PASIKARTOSIU , SAVO AUKSELI DIEVINU, BE JO NEISSIVAIZDUOJU GYVENIMO, BET ESU KATEGORISKAI PRIES VAIKU MIEGOJIMA TEVU LOVOJE. O MANASIS NE TIK KAD NEMIEGA MUSU SU TETUKU GUOLYJE, BET IR SAVO KAMBARELYJE MIEGA. IR LABAI KLYSTA TOS KURIOS MANO KAD NEGIRDES VAIKO, KAD VAIKAS SUSALS AR SUKAIS VIENAS MIEGODAMAS, ANAIP TOL, VISKA GIRDZIU, NET IR TAI KAIP JIS KVEPUOJA, O IR IS MIEGO PABUNDU PIRMIAU NEI VAIKAS PRABUNDA, MAMOS MEILE IR NUOJAUTA TOKIA DIDZIULE, KAD JU JOKIOS SIENOS IR JOKIE MIEGAI NEUZGOS...

SEKMES TOS KUR MIEGAT KARTU, CIA YRA JUSU PASIRINKIMAS, AS JOKIU BUDU NESMERKIU... KIEKVIENA ZINO KAS JU MAZIUKAM GERIAUSIAI... CIA ISSAKIAU TIK SAVO NUOMONE( NA IR TRUPUTI SKAITYTU MINCIU)
Atsakyti
Indėnų išmintis skelbia, kad vaikai, kurie pirmus metus gauna daug artumos, yra visur kartu nešiojami kaip beždžioniukai ant rankų, miega kartu su tėveliais, išaugę būna savarankiškesni. Jie turi daug pasitikėjimo savimi, nes žino, kad tėvai juos labai myli, o to neabejotinas įrodymas ir yra artumas. Tad gavę didelę būvimo kartu dozę vaikai patys pasirenka nebebūti šalia ir išeina miegoti į savo lovas kai tik tam pribręsta.
Aš su savo mažule miegu vienoje lovoje ir manau, kad malonumas yra abipusis, o ir vyrui labai patinka, kai dukrelė šalia smile.gif
Atsakyti