Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

o sa kai auginau pirmagimi tai kategoriskai buvau pres megoima vienoi lovoi miegojo savo lovitei iki 8men. kol pirma karta nesusirgo o kai pajamiau pirma karta pas savia taip greitai priprato dar ir dabar kartais nakti ateina pas mus o maziuka tai nuo pirmu dienu pripratinau nes dveju savaiciu padavo stipria sloga ir labai daznai prabusdavo nakti taip miegam kartu iki siol
Atsakyti
musu dukružėlė tai visa nakti išmiega savo lovytej o ryte kai tevelis iseina i darba miegam kartu ax.gif wub.gif
Atsakyti
musu leliukai nuo gimimo miega savo lovytese mirksiukas.gif O i lova isikeliam juos diena, aisku, buna, kad uzsnustam zaisdami mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martule @ 2008 12 05, 13:54)
musu dukružėlė tai visa nakti išmiega savo lovytej o ryte kai tevelis iseina i darba miegam kartu  ax.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif maniskis irgi miega savo lopselyja salia musu lovos, bet kai tevelis atsikelia, pasiimu pas save, nes buna kad anksti ryte pradeda neramiai miegoti, blaskytis, o mamytei taip dar norisi pasnausti, tad apsikabinam, kaktom susiremiaim ir parpaim toliau... negalvoju, blogai tai ar ne, pripras-pripras, ateis laikas atpratinsim, man dabar svarbiau jo ir mano patogumas ax.gif
Atsakyti
Nuo pirmu akimirku miegam kartu biggrin.gif . Pradzioje maitindavau kas valana. Dabar reciau, bet miegam kartu. Vakare turi labai kietai imigti lelius, kad galeciau atsikelti, o jis neprabustu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nule: 09 gruodžio 2008 - 09:20
O mes ivairiai mirksiukas.gif Ir kartu ir lovytej. Gal ir miegotu savo lovytej visa laika, tik, kad as bemaitindama uzmiegu lotuliukas.gif
Atsakyti
as savo pipira is pradziu guldydavau i jo lovyte, tik keleta kartu miegojom kartu. o dabar as noriu kartu pamiegot, tai jis schmoll.gif tik savo lovytej. noriu pasupt, kad ant ranku uzmygtu irgi schmoll.gif. paguldai uzkloji ir viskas. is vienos puses gerai, nereik migdyti, kaip sesuo 40 min vezime supa poto i lovyte perkialia, o uz poros val pas save turi paiimti. o is kitos tai paciai kartais norisi ta angeliuka pasupt priglausti prie saves rolleyes.gif , bet ka padarysi jei jau jis pyksta.
Atsakyti
aš su savo dukryte irgi nuo pirmų dienų, naktį miegam kartu, o dieną ji miega savo lovytėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 06 13, 23:56)
myliu savo mazaja princese,bet esu laiminga, kad ja ismokinau miegoti atskirai nuo musu.Dar iki siol maitinu savo pienuku,bet tik dideles kantrybes deka as ismokiau savo mazaja miegoti vienai savo lovyteje. O lovyte yra per atstuma nuo musu.As gerai pailsiu ir visa diena savo meile atiduodu su sypsena,o ne su pavargusiom ir mieguistom akutem.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi labai myliu savo mazyli, kaip ir kiekviena mama wub.gif taciau musu su MV nuomone, vaikas turi miegoti savo lovyteje, daug pastangu deka jis ten ir miega, o dabar jau ir as issimiegu gerai thumbup.gif musu aukselis ne tik savo lovyteje miega, bet ir savo kambarelyje jau nuo 2,5 menesiu, ir dabar jis iprato taip miegoti ir esam laimingi visi trys biggrin.gif wub.gif
meile mamos nematuojama nei MP gausa nei miegojimu ar ne kartu vienoje lovoje... mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazius su manim miega nuo 2men kadangi vienas miegodamas labai susaldavo nosyte ausytes rankytes budavo saltos todel isikeliau pas save ir nuo tada miegam kartu smile.gif visi trys vyra as ir maziukas .kaskada sakau gana reikia i lovyte bet vyras sako ne susals sako jam ramiau kai jaucia maziuka ir man gera kad jis sale ir maziukui gera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As esu pries vaiko miegojima tevu lovoje. Diena kartais buna, kad mazyle uzsnusta kartu su teciu lovoje, bet nakti visada miega savo lovyteje. ax.gif
Atsakyti
Iki gimimo as ir maniau, kad bus reikalinga lovyte. Bet po gimimo pamaciau, kad daug lengviau miegoti kartu, nes ir man nereikia zadintis ir keltis prie kudikelio, ir kudikeliui smagiau miegoti. Mazdaug nuo 1,5 men. neberekia nakti, nes miegam kartu, prizadina mane, pamaitinu ir miegam toliau. biggrin.gif
Kazkur skaiciau, kad kudikiai geriau vystosi, auga ir jauciasi saugesni, jei kartu su tevais miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruno_girl: 11 gruodžio 2008 - 18:31