Na kolkas kol pati maitinu daznai mazylis miegas su mumis lovoje,bet uzmiega savo lopsiukyje,na kazkaip ziuriu jam tas pats kur miegoti,jis gali miegoti ir lopsiuki ir su mumis
mes nemiegam kartu nes as tada neramiai miegu tai jo ir nepratinom miegot kartu su mumis
iki 5 mėn. vaikas miegojo savo lovytėj, o paskui teko kelti jį pas save
nors aš visada buvau prieš miegojimą vienoje lovoje su vaiku
tikiuosi, kad kai paaugs, galėsim vėl grįžti kiekvienas į savo lovą.
tiesa, dieną jis miega lovytėj
nors aš visada buvau prieš miegojimą vienoje lovoje su vaiku
tikiuosi, kad kai paaugs, galėsim vėl grįžti kiekvienas į savo lovą.
tiesa, dieną jis miega lovytėj
sveikutes .As esu grestai pries miegojima kartu!!!!turejau karcios patirtes ,bet gal tai individualu kikvienam vaikuj ?su pirmu miegojau karu nuo gymimo,galmetuku paguldziau i lovyte,ir ka jis islipdavo is jos!!!noriu pasakit,kad pirma auginau viena .na ir kad nekankint nei saves nej jo megojom kartu. .kai susipazinau su vyru maniskiuj jau buvo 4m.ir mes dar miegolom kartu .taigi atpratinejom gal pusmeti,kad galetu miegot vienas gretimoj lovoj!!!puse metu!!!Mes nuomavomes 1k.buta.dabar esam2ju kamb.ir ka jus galvojot vyvas megojo ant grindu jo kambary ,o sunus savo lovytej, kad priprast vienam lovoj miegot.ir tai gal men .tesiesi. na vargais negalais priprato .bet vistiek kartais pasipraso,bet neliaidziu!!!o antras miega savo lovytej,as keliosi pas ji maitint nuo pat pirmu dienu.Ir vyras miega ramiai ir as rami.kaip bus toliau nezinau,bet vaikas turi bent jau nakti miegot savo lovytej!!!
A nuo pat primu dienu pratinau prie lopsio ir lovytes, bet pirmais menesiais maniskis valgydavo MP net po 20 kartu! Tai po 3 savaiciu nebeistveriau, nes beveik be miego budavau, tad pasiguldziau i lova kokiam menesiui. Kai valgymas susireguliavo, be jokio vargo priprato prie lopsio, o po to ir prie lovytes. Dabar i lova guldausi tik jei temperaturos turi ar blogai jauciasi.
o pas mus puse nakties savo lovytej kita puse su mumis. vyras sako "man taip gera kai jis salia" o ir man patogiau ji maitinti ir abu issimiegame
As su mazyle miegu kartu. Bent jau iki puses metu manau kad ir miegosim kartu. Ir man ramiau ir jai. diena miega lovytej, bet nakti tai issikuicia ir pabunda.
As tai pries miegojima su vaiku vienoj lovoj mes nuo pirmos dienos namie guldem i lovyte ir jokiu problemu nebuvo....na zinoma, dienos metu pasiguldau suneli kartu....kartais ir rytais kai vyras iseidavo i darba pasiimdavau mazyli pas save, bet siaip jis jau zino kad turi savo lovyte ir joje geriausiai miega
Pries gimdyma, as buvau nusistaciusi pries kudikio miegojima vienoje lovoje su teveliais, bet kai atsirado vaikiukas viskas pasikeite. Nori nenori kartais tenka miegoti kartu. Ypac kai leliukui pilveli skauda. Juk nesedesi visa nakti su vaiku ant ranku. Pasiimu maziuka pas save i lova, uzsidedu ant pilvuko ir bandom miegoti. vaika matyt labai ramina mano sirdies plakimas, o ir seip rekomenduojama esant pilvo diegliams vaika guldyti sau ant pilvo.
mes nakty kartu