Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(jolo @ 2008 11 02, 13:03)
Kol laukiausi, buvau griežtai prieš miegojimą vienoje lovoje. Bet gimus dukrytei viskas pasikoregavo kitaip  biggrin.gif  Ankčiau tik paryčiais įsikeldavau į lovą, bet kai sirgi ir dygo dantukai, tai visą naktį kartu miegojom. O dabar savo lovytėje miega iki pirmo maitinimo, na, kartais iki antro. Pati nebeturiu jėgų kilnotis n kartų per naktį  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man taip nutiko, tik nematau cia dideles bedos, viena aisku- kai bus 18 metu tikrai kartu nemiegos, tad dabar galima megautis tuo, kad esi labai svarbi ir reikalinga bei dziaugtis artumu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2008 11 06, 14:49)
drinks_cheers.gif ir man taip nutiko, tik nematau cia dideles bedos, viena aisku- kai bus 18 metu tikrai kartu nemiegos, tad dabar galima megautis tuo, kad esi labai svarbi ir reikalinga bei dziaugtis artumu... ax.gif

drinks_cheers.gif cia kiek mamu tiek nuomoniu, bet musu 2m. mergytei pastatem lovyte salia musu, vis ziuredavo ir klausdavo, kam ji, o viena vakara, dave mum su MB po bucki ir "issikrauste" i laisvaja lovyte, iki siol miega puikiausiai wub.gif suaugo mus mergyte, db tik sunelis salia likes, kol ir jis "nepakels sparnu" i savaja lovyte wub.gif
Atsakyti
Pritariu, kiek mamu tiek nuomoniu, as ir laukdamasi pirmojo buvau isitikinus, kad jokiu miegojimu kartu, taciau gime sunelis, toks mazutis, gleznutis, svelnutis.... Po to prasidejo visi tie pilvelio skausmeliai, iv. naktiniai neramumai ir pagailejau as saves, sokineti nakti is lovos (o ypac ziema) pasirode ne mano jegom. Ir ka jus sau manot - miegojom tryse vienoj lovoj 4 metus! Tuomet atrode kosmaras, o dabar jau kai jam 6m ir vis reciau atbega apsikabinti ar ant keliu pasedeti, taip ilgiuosi tu laiku...
Dabar turiu mergyte, nuo gimimo miega savo lovelej, net kai nakti reikia maitinti, maitinu sededama, kad netycia miegelis manes neiveiktu ir po tingeciau mergyte perkelt smile.gif Be to mazoji ziauriai atpylineja, taciau kol kas turiu savy jegu per nakti 'n' kartu pribegti prie jos loveles isgirdus itartinus garsus. Tikiuosi saves gailejimasis si karta manes neiveiks. Juk taip gera palinkti virs loveles ir matyti ten mieganti angeliuka ir visai nesvarbu koks tuo metu paros laikas, ech...
Atsakyti
o man nepatogu kartu su vaikais miegot, kol kūdykiai būdrauju kažkaip, neišsimiegu, o didesni spardosi, blaškosi- manau jiems ir reikia erdvės, o be to vyresniąją kai įsileidom, gan sunkiai iškraustėm doh.gif
Atsakyti
o va maniskis miega su mumis nes nakti nubudineja daznai, aisku nepatogu bet kitos iseities nera, valgo dar MP gal maziukui truksta silumos ir mamos artumo g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif mes savo mazaja tai lovytej atskiroj migdom biggrin.gif
Atsakyti
Mes pasitikrinom tokį tarpinį variantą - dalį nakties miega vienas, dalį - su mumis. Užmigusį sūnelį vakarais paguldome į lovelę, o kai naktį prabunda, persikeliu pas save. Man taip patogiau maitinti. Valgydamas jis užmiega ir aš paprasčiausiai nenoriu jo bereikalo išjudinti.
Atsakyti
na manau kad vaikas turi miegot savo lovytei...kas kita kai vaikas negaluoja ar da kas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 17, 12:57)
na manau kad vaikas turi miegot savo lovytei...kas kita kai vaikas negaluoja ar da kas... 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As savo lovoj dukra pasilieku tik ryte pamiegot. Valgo MP apie 6-7 ryto, o tetis i darba keliasi 7-7.30. Tai nuo brazdejimo pabunda jei savo lovelej buna. O jei mamos gleby tai iki kokiu 9val. dar parpiam biggrin.gif Tiksliau ji parpia, o as tik snaudziu "budejimo rezime", paskui atsikeliu nutirpusiu sonu blush2.gif
Aisku kai pilvo diegliukai ramybes neduoda, tai kartais tenka ir pusiau sedom miegot su vaiku ant krutines, bet dabar kuo toliau tuo reciau tokiu naktu buna.

Bet pastoviai kartu miegot schmoll.gif - arba nesaugu, arba kas nors neissimiega. Antra men budavo kartais bemaitindama pati atsijungdavau (tikraja to zodzio prasme) - stresuodavau del to baisiai, nes po keliu val atsibundu, o vaikas tarp manes ir tecio jau tooooooookiam siauram tarpelyje, arba uzklota visa galva doh.gif Gerai kad viskas gerai baigesi, bet tikrai rizika buvo didele uzspaust ar uzdusint blink.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Per atostogas mazoji suprato, kad miegoti salia mamos- geris. Tad isigudrino nuo 2-3 val prabudineti, pavaerkslenti, kad tik butu ikeliama i lovyte. As kaip as, bet vyrui- i darba. Iki 6 men miegojo labai ilgai viena ir poramiai. Gal dantuku dygimas, gal poreikis soskei (jei burnyte tuscia apsiverciant ant sono- verkslena, mama keliasi po 3-4 kartus, kartais ir po 6-8 kartus)Miegant su teveliais- jokiu soskiu nereikia. Aisku, neramu truputeli: ipras, o gal jau ir iprato. Bet is kitos puses: kada jau taip jaukiai susikabinusios per para bunam? Vis judejime jinai, o svelnumo ir saugumo gauna miegodama.. Nezinau kaip cia bus. Gal paaugus ir mokes viena miegoti, gal turedama savo kambari isspresim sita sunkumeli...
Atsakyti
as tai jau nebeturiu jegu ir kantrybes vakarais migdant ir bandant guldyti vaika i jos lovyte.Tai dabar jau keli menesiai kaip miegam kartu, o tetciui teko issikraustyti i kita kambari miegoti, nors lova labai didele, bet tas miegas su vaiku tikra kancia doh.gif , o dar keliasi valgyti kas 2val, doh.gif blush2.gif
Atsakyti