Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

As siaip manu kad vaikai turi miegot savo lovoj, o ne su teveliais. Pirma men. dazniau su mumis miegojo mazoji. Jai pilvuka skaudejo ir dirglesne buvo. Dabar pati zirzia, kad i lovyte nori miegelio smile.gif Rytais jei atsibunda anksciau,kokia 5 ar 6, guldausi salia ir prikalbinu, kad dar pasnaustu kartu su manim.
Manau kekviena mama zino kaip geriau ar su savim vaikeli guldyti, ar i lovyte.
Atsakyti
dukra i lova passave guldydavausi tik kai smarkiai sirgdavo sloga, ir nemokejo (kazkaip jai ten nesigaudavo) kvepuoti tuokart per burnyte, taigi vizitai i musu lova budavo itin reti,
o mazius nuo gimimo miega tik savo lovyteje rolleyes.gif
Atsakyti
Nematau problemos schmoll.gif Juk svarbiau vaiko ir mamos RAMUS miegas ax.gif
miegojo dukra su mumis, atėjo laikas pati išėjo iš mūsų lovos, sūnus miegojo ilgai, kartais ir dabar pamiega, jam gerai, mums gal nelabai, nes neišsimiegam, bet juk tai laikina, paūgės ir nebemiegos kartu
Man labai malonu, kai vaikai guli šalia ir kvėpuoja, kokie jie tada nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 31 spalio 2008 - 22:48
tikra teisybe,kad vaikai turi miegoti savo lovoj,bet as pati neatsilaikau pries mergytes norus.kai nakti atsibunda ,tai pasiimu pas save ir ji taip saldziai uzmiega.tik suprantu,kad veliau tai gali tapti tikra beda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 11 01, 00:47)
Nematau problemos  schmoll.gif Juk svarbiau vaiko ir mamos RAMUS miegas  ax.gif
miegojo dukra su mumis, atėjo laikas pati išėjo iš mūsų lovos, sūnus miegojo ilgai, kartais ir dabar pamiega, jam gerai, mums gal nelabai, nes neišsimiegam, bet juk tai laikina, paūgės ir nebemiegos kartu
Man labai malonu, kai vaikai guli šalia ir kvėpuoja, kokie jie tada nuostabūs wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis.mano abudu vaikai nuo pat gymimo miega atskirai.buna kartais zizimo.gal ka skada gal dantukai,bet savo lovytei. ne todel kad nenoreciau jog miegotu kartu. tiesiog 1;as laba neramiai miegu,vartausi bijau suzeisti 2;lengviau laikytis rezimo.kaip ir vyresni maziuke pamaitinu,pazaidziam musu lovoje ir keliaujam i lovyte. 3;daug pazistu mamu kurios dabar negali pripratinti vaiko miegoti vieno. jau ir kambari turi ir 4 metai, bet nori megot karu. kas nakt grizta su verksmu.Aisku kai vaikas serga visada miega su manim.Be to daznai buna kad mama ir tetis atskirai miega,o jejgu kaip mano du? tai neisivaizduoju kaip mes visi miegotume. doh.gif g.gif
Atsakyti
As irgi tos nuomones, kad vaikai turi miegoti atskirose lovose, bet yra juk visokiausiu bedeliu. Mano Zuikis pamiegodavo tris valandas ir atkeliaudavo pas mane i lovyte ir toliau miegodavo labai gerai, ramiai.
Atsakyti
Kol laukiausi, buvau griežtai prieš miegojimą vienoje lovoje. Bet gimus dukrytei viskas pasikoregavo kitaip biggrin.gif Ankčiau tik paryčiais įsikeldavau į lovą, bet kai sirgi ir dygo dantukai, tai visą naktį kartu miegojom. O dabar savo lovytėje miega iki pirmo maitinimo, na, kartais iki antro. Pati nebeturiu jėgų kilnotis n kartų per naktį blush2.gif
Atsakyti
Manau, žmogus nuo gimimo turi turėti savo erdvę miegojimui. Savo klecką migdom kartu tik tuomet, kai serga, kai dygsta dantys- vienžo, kai vaikui tiesiog trūksta saugumo jausmo... O šiaip visada miega savo lovytėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų vyresnioji visuomet miegodavo tik savo lovytėj thumbup.gif o mažiukas irgi gulėdavo lovytėj tol, kol pradėjo dygti dantukai...tuomet tapo tiesiog neįmanoma kilnotis, nes jis nubunda lygiai kas valandą ir nepadeda jokie skausmą malšinantys Dentinox'ai, tik gulėjimas šalia mamytės ir užsigardžiavimas MP tongue.gif o kai tenka taip dažnai keltis, tai ir mes, suaugusieji, būname apsimiegoję ir bijome, kad neišmestume suspurdėjusio mažiuko...o kai miegame kartu, tai šiek tiek žemiau negu lelius, kad ant jo neužkristų antklodė... ohmy.gif bet manau, jog tai yra laikina ir greit mažiukas vėl galės gulėti savo lovytėje thumbup.gif
Atsakyti
Nors nelabai esu patenkinta,bet didžiąją nakties dalį mažylis miega mano lovoje,nes pati dar maitinu 4u.gif Tėtis įpratino,o dabar sunku užmigdyti savo lovelėje.Net nežinau,kaip atpratinti.
Atsakyti
As taip pat negaliu ipratinti miegoti atskirai. Ji uzmiega tik su krutimi, zinduko nepripazysta. Atskirai miegojo iki 2 menesiu, nebuvo problemu.
Atsakyti