Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

Mano nuomone vaikai turi miegoti savo lovytėje, sutinku ir su tom kurios miega kartu, bet man taip nepriimtina, jug negalima atstumti vyro, kaip tada seksas, vaikas kažkada užaugs ir išeis, o mes liksim su tais pačiais vyrais gyvent blush2.gif
Atsakyti
mano maziukas taip pat miega savo lovytej
Atsakyti
as irgi uz kad mazyliai miegotu savo lovytese, kadangi maitininu pati tai kaip ir daugeliui buna kad su mazium kartu luztam, bet tai buna labai retai ax.gif
o taip tai diena mazylis uzmiega musu lovoje, dazniausiai perkeliu i lovyte, o kai buna labai irzlus, kad nepazandinciau palieku, kad neisibudintu blush2.gif
Atsakyti
kol maziuke dar maza miegam visi trys ax.gif o del sekso, juk nebutinai turi buti nakti ir lovoj tongue.gif cia ner ko vaikucio painioti tongue.gif
Atsakyti
nė vienos nakties sūnus nemiegojo mūsų lovoj.
jau pirmą naktį namie paguldžiau jį į jo lovytę ir taip iki šiol.
man nepatogu miegot su vaiku, o ir vaikas turi žinoti kas yra kas.
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 29, 10:59)
nė vienos nakties sūnus nemiegojo mūsų lovoj.
jau pirmą naktį namie paguldžiau jį į jo lovytę ir taip iki šiol.
man nepatogu miegot su vaiku, o ir vaikas turi žinoti kas yra kas.

pritariu.nedarykit mamos klaidos kokia as padariau.guldziausi su savim o dabar viena nebemiega lovytej.taip ir vargstam verysad.gif
Atsakyti
Na tas miegojimas kartu tikrai ne i gera-zinau atveju, kai 6metu vaikas vis dar miegodavo tik su tevais ir tik gimus antrajam vaikui vargais negalais perkele i atskira lova...As vaikuti visad nakciai ikeliu i lovyte, bet paryciais kai atsibunda pavalgyt, atsinesu pas save ir ten jis pasilieka iki ryto...Dabar jau pradedu bijot, vistik vaikas auga ir ima daugiau suprast, bijau kad greit nores miegot tik teveliu lovoj... g.gif Todel paskutiniu metu kai pabunda, stengiuos nesinest pas save, o tiesiog lovytej paremiu buteliuka, palaukiu kol bevalgydamas iminga, idedu soskiuka ir toliau gryztu i savo lova, tik jau viena... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 29, 11:38)
Na tas miegojimas kartu tikrai ne i gera-zinau atveju, kai 6metu vaikas vis dar miegodavo tik su tevais ir tik gimus antrajam vaikui vargais negalais perkele i atskira lova...As vaikuti visad nakciai ikeliu i lovyte, bet paryciais kai atsibunda pavalgyt, atsinesu pas save ir ten jis pasilieka iki ryto...Dabar jau pradedu bijot, vistik vaikas auga ir ima daugiau suprast, bijau kad greit nores miegot tik teveliu lovoj... g.gif Todel paskutiniu metu kai pabunda, stengiuos nesinest pas save, o tiesiog lovytej paremiu buteliuka, palaukiu kol bevalgydamas iminga, idedu soskiuka ir toliau gryztu i savo lova, tik jau viena... biggrin.gif

drinks_cheers.gif
aš nors ir pati maitinu, bet pamaitinus, Jokūbą visada pagaldu į jo lovytę. pas mane atkeliauja tik visai ryte, kai tėtis išeina į darbą.
Atsakyti
O as mielai miegociau kartu su mazyliu ir tetis tam nepriestarautu, tik kad musu lova trims per siaura smile.gif Man gera, kai mano mazylis salia manes miega (per pietus), apima tokia begaline ramybe ir uzlieja siluma... Manau, mano mazylis tuomet irgi jauciasi puikiai. Kazkuri mamyte rase, kad vaikas turi zinoti savo vieta (ar kazkaip panasiai). O kas jau cia nusprende kur jo vieta? O gal salia mamos, kur jauciasi ramus, saugus ir patenkintas, o ne lovyteje? Ir siaip jau vaikas - ne suniukas, kuris dresiruojamas zinoti savo vieta...
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 29, 12:08)
O as mielai miegociau kartu su mazyliu ir tetis tam nepriestarautu, tik kad musu lova trims per siaura smile.gif Man gera, kai mano mazylis salia manes miega (per pietus), apima tokia begaline ramybe ir uzlieja siluma... Manau, mano mazylis tuomet irgi jauciasi puikiai. Kazkuri mamyte rase, kad vaikas turi zinoti savo vieta (ar kazkaip panasiai). O kas jau cia nusprende kur jo vieta? O gal salia mamos, kur jauciasi ramus, saugus ir patenkintas, o ne lovyteje? Ir siaip jau vaikas - ne suniukas, kuris dresiruojamas zinoti savo vieta...

mano vaikas turi žinoti kur jo miegojimo vieta, kur jo valgymo vieta, kurioj vietoj jo rūbeliai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 29, 13:12)
mano vaikas turi žinoti kur jo miegojimo vieta, kur jo valgymo vieta, kurioj vietoj jo rūbeliai ir t.t.

As linkusi visu situ dalyku ji ismokyti, kai prades protauti ir suvokti ka jam sakau, o kol kas labiausiai rupinuosi jo emociniu pasauleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 29, 12:32)
As linkusi visu situ dalyku ji ismokyti, kai prades protauti ir suvokti ka jam sakau, o kol kas labiausiai rupinuosi jo emociniu pasauleliu smile.gif

o aš emociniu pausliu linkusi rūpintis nuolat. todėl iš kart kuriu taisykles, kad nereiktų jų keisti, laužyt ir vyresnio vaiko emocijų trikdyt smile.gif
Atsakyti