Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti kūdikiui miegoti kartu?

QUOTE(JO/NE @ 2008 10 03, 18:04)
o aš su saviškėm miegojau iki 4-5mėn nes mums abiems taip būdavo patogiau ir mieliau wub.gif  O vėliau be didelių problemų visi į savo lovytes smile.gif

O vyrai gali ir palaukti, nieko neatsitiks:irnesakyk:

aišku, kad gali. Be to, ar jau taip kasnakt ir reikia to vyro rolleyes.gif ir kodėl naktį, kodėl ne dieną ax.gif

QUOTE(ugne23 @ 2008 10 03, 19:24)
drinks_cheers.gif  mes ir miegojom iki 4 menesiu,  o dabar puikiausiai miegam savo lovytej,nors visi sake prisipratinsi poto savo lovytej nemiegos, ne velnio rolleyes.gif  puikiausiai miegojo jau pirma karta

aš su savo pirmais dviem miegojau iki jiems suėjo 1,5 metų. Tiek, kiek jie mane žindo naktimis. Atpratinau žįsti, išėjo į savo lovytes. Du vaikai, ne dvynukai. Dabar trečias leliukas šildosi prie manęs. Ir man jauku, saugu. Aš jį jaučiu, girdžiu, kai jis pradeda nusispardyt, sugaudau kojytes ir sukišu po kaldra...
ai, net nžn kaip galėčiau nenorėt turėti šalia savo vaiką..

Vyriausias dar palyginus irgi mažas, tik 5 metų, tai kartais užmiega man prie šono. Vidurinėlis beveik visada nori užmigti prie manęs. Bet taip ir priklauso - klauso pasakos ar dainelių. Kadangi tėtis ilgai daboja televizorių, tai atėjęs išnešioja vaikus po jų lovas ir viskas gerai. Tik va mažiausias tai po mano "sparneliu". Tiek, kiek norės žįsti. O po to irgi atsilabinsiu.

Čia ne vaikų nuostatos viską lemia. Čia lemia tik tėvų požiūris. Man taip atrodo.
Atsakyti
NAITAS, labai labai graziai parasei. As sutinku. Visada galvojau, kad vaikelis miegos savo loveleje, savo kambaryje, bet dabar miega su manimi, ir kitaip net neisivaizduoju. Vaikas pats viska nusprende.
Atsakyti
Maniškiai nuo gimimo miega savo lovytėse. Ryte tik pasiimu į mūsų lovą rolleyes.gif
Atsakyti
o aš šiandien pabudau šalia savo vaiko ir ilgai ilgai žiūrėjau į jį miegantį, jaučiau jo rankytes ir kojytes prie mano šono. Mielos tokios, putlios, o lūpytės vis žįsti bando, per miegus wub.gif
kiek pasiraivė, atmetė rankytes kryžiuku, ir toliau pučia. Girdžiu jo tylų alsavimą, matau iš taip arti arti jo odelę, kokia lygi, nuostabi, ir švelni be galo.

Ir pati vėl prisnūdau... jaučiu, kad jis jau bunda. Aš už jį greičiau prabudau. Ir stebiu... vos vos atsiveria akytės - aaaa, valio, mama šalia, - nusišypso savo gražia bedante šypsena ir pradeda akimis ieškoti krūties. Na suprantat, pusryčiai į lovą rolleyes.gif
Taip supratingai pažvelgia savo akytėmis man kaktą, po to akis, po to žvilgsnis leidžiasi žemiau, ir apsistoja ties krūtine. Kažkuri juk turi duoti pienuko. matyt pagalvoja ir vėl sugrįžta savo žvilgsniu į mano akis wub.gif nu susiprask, mama ax.gif
susipratau rolleyes.gif pažindo ir vėl užsnūdo.

labai fainai parasei drinks_cheers.gif pas mus ir panasiai buna thumbup.gif tik va kartais jei mamytei buna sunki naktis ir mazute pirma prabunda doh.gif jau turejom du kartus skrydi is lovos be parasiuto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2008 10 04, 18:45)
Maniškiai nuo gimimo miega savo lovytėse. Ryte tik pasiimu į mūsų lovą rolleyes.gif

Ir as pratinau visada miegoti savo lovytej,nebent serga tuomet jau pasiemu i musu lova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 10 04, 21:53)
labai fainai parasei  drinks_cheers.gif  pas mus ir panasiai  buna  thumbup.gif  tik va kartais  jei mamytei buna sunki naktis ir mazute pirma prabunda  doh.gif  jau turejom du kartus skrydi is lovos be parasiuto  doh.gif

ėėė, negerai tie skrydžiai. Aš pristūmiau lovą prie sienos. Antlodės kraštą prispaudžiu tarp lovos ir sienos, o kitą pati kontroliuoju.
Jeigu nėra Tau galimybės lovą pristumt prie sienos, taigi galima padėti šalia antklodę sulankstytą, vieną ar dvi, pagalvių, galima kėdę pastatyti.. nu žodžiu, kad saugu būtų.
o kad galvytė nenusigulėtų, tai vieną naktį miegam į vieną pusę, o sekančią - į kitą. Ir mano vyras - nė cypt rolleyes.gif Jo vaikas, jo žmona, taigi...

QUOTE(Aristeja @ 2008 10 04, 22:07)
Ir as pratinau visada miegoti savo lovytej,nebent serga tuomet jau pasiemu i musu lova 4u.gif

o nepradės "sirgti" dažniau?
man prisiminimuose išlikę vaizdai, kaip tėvai leisdavo pagulėt jų lovoj wub.gif tokia dovana būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano suneliui tik 3 savaites , nuo pirmos dienos dar net gymdimo namuose megojo su manim lovoje ,nes lovytei verkdavo ir visai nemegojo , manau ji kamojo pilvuko skasmai , grizhe namo taip pat megam kartu , net dienos metu nenori megoti savo lovytei , verkia ir tiek.tai kad neturiu kitos isheites ir guldau i savo lova, nors irgi kol nepagimdziau sakiu kad nekados nepratinsiu... sad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš su mažyle kartu išmiegojau beveik 5 mėn, dabar jau savaitę ji miega savo lovelėje. Naktimis dar valgo 2-3 kartus ir šiektiek užnisa eit ją pasiimt, paskui vėl nunešt į lovytę doh.gif
Pasiskaičiau kai gražiai naitas aprašė ir užsimaniau vėl kartu su dukryte miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As visus keturis vaikucius nuo pat gimimo stengiausi migdyti lovytese rolleyes.gif , buna, kad serga, tai tada atkeliauja pas tevelius i lova. smile.gif
Atsakyti
[quote=saidutea,2008 10 03, 21:42]
sveikinu su dukrytes gimimu 4u.gif mirksiukas.gif sekmes smile.gif :rolleyes
user posted image

aciu 4u.gif vis dar sunku suvokti kad tai jau ivyko wub.gif ir taip malonu ziureti i savo parpanti cepsinti kudikeli wub.gif wub.gif
Atsakyti
as tai irgi kazkaip stengiuosi nepratinti miegoti kartu, bet kadangi maitinu MP tai nakti buna retkarciais nuluztam kartu bevalgydamos ax.gif ir vyras tada labai pyksta, pergyvena kad kas neatsitiktu. Bet viskas ok smile.gif O pirmom dienom kai tik is ligonines grizom,tai taip atsitikdavo vos ne kasnakt, tai kita karta per miegus ciupinedavau aplink save paklode ar tik nemiegu su mazyle, budavo kad imdavau keiktis ant vyro negaledama prie saves rast vaiko lotuliukas.gif , bet paziurejus kad vis delto paguldziau i lovyte aprimdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Iki pusės metų visada miegodavo tik lovytėj, bet dabar pradėjo viršuj dantukai lįst ir viskas apsivertė aukštyn kojom doh.gif per naktį kokius 5 kartus pakeičiam miegojimo vietą - iš lovytės pas mus, iš mūsų lovos į lovytę ir taip pasaka be galo lotuliukas.gif bet pastebėjau, kad pati taip labiau pailsiu, nes prieš tai reikėdavo keltis maitint zuiki.. Valgytavo apie 20 min (čia jau kai susiderinom), išsibudindavau labai. O dabar paprasčiau - ir jis miegodamas pavalgo, ir aš miegodama pamaitinu mirksiukas.gif paskui truputuka kartu pasnaudžiam ir įkeliu atgal i lovytę. Kad mažiukas neiškristų, pristumiu jo lovytę prie lovos. thumbup.gif
Atsakyti